Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

aljda će pasti još jedan, da opet ne zveknem za jedan gol, kao po običaju

Posted

Cetiri igraca, potpuna sama u kontri i nista. Tja, realizacija katastrofalna, kao i obicno.

Posted (edited)

Super rezultati na Nhl. Miljenko ganjaj ekipe koje jure playoff

Edited by Cash
Posted

Nemam zamerki za NHL, cela sezona je sasvim pristojna, a i nocas je bilo ok.

Posted (edited)

Fudbal vec ume da iznervira, mada je i skoro cela prosla godina, bila slaba na fudbalu.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Fudbal 1/3, NHL 1/1, Lazio je dosao 5+ i 6+. Fudbal je dosao solidno, mada su u Bergamu pomalo razocarali revijom promasaja (Napoli nisam gledao, pa ne mogu reci). Retko imam srece sa vezivanjem, tako je bilo i juce. Salzburg prolazi u singlu, te goleada u Rimu. NHL lagano. Pristojan bilans na kraju. I dalje ima sta da se bankira, no svejedno mora bolje od ovoga.

I danas minimalna uplata.

Fudbal

NEC-Fortuna Sittard 3+

Telstar-Volendam 3+

Colo Colo-O`Higgins 3+

Kvote, 2.13, 1.58.

Holandija 2 i Cile, posto danasnji parovi iz top liga, ne deluju primamljivo.

Prateci tiket, Galatasaray 3+, Ried 3+, Eindhoven 2+, Go Ahead Eagles 2+, Helmond 2+, MVV 3+, Rapperswil 2+, Wolfsburg 2+. Kvota 6.52.

NHL

NY Rangers-Minnesota 5+

Las Vegas-Vancouver 5+

Kvota 1.93.

5+ trend, NY Rangers 6/10, Minnesota 7/10, Las Vegas 9/10, Vancouver 9/10.

NBA

Houston-Minnesota >220.5

Kvota 1.60.

Edited by Miljenko
Posted

La Korunja - Espanjol, gost daje daje golove: 2+ @3, u oba @4.75 i 3+ @9.  Dovre kvote za protiv Deportiva.

A nesto mi se javlja da ce napokon La Korunja veceras do pobede... i odigram ipak kontra... mada nemam problem sa 3:2 nimalo :)

Posted

Kasno padose golovi. Poceli su i Holandjani da trokiraju, najsigurniji 3+ mec nije dosao, kao da obe ekipe pokusavaju da ne udju u visi rang.

Posted

Mislio sam da ovo nikada necu napisati,reci,ali ne stigoh danas da odigram tiket koji bi...nije neka kvota,ali osecaj kada pogodis :D

Posted (edited)

Kolo Kolo 6:5 gol razlika, lik koji je dao svih 6 komada je na klupi. Znaci u drugo krece zabava :)

Paredes inace ima 37 godina. 

Edited by MiddleClass
Posted

Sinoc vece ikseva i to mrtvi 0-2 golova - Groningen, Strazbur, Rio Ave, Depor, Majnc...

Posted

Prodjose NHL i HTZ tiket (Vegas i Pingvini sa overom, bez Minnesote). Da je kojim cudom dobio i San Jose (pohvatao sam lepe  stvari, al me vec dva puta za redom samo oni obaraju) bilo bi jos bolje. Ne mari ni ovako:

Gtly4Qr.png

:)

Posted

Bezobrazno ogromna kvota na Kasatkinu 3. Da probamo?

Posted

Prati li ko istocni blok™ ? Prosli vikend udje odlicnih 2.3 na Trvanu, ove subote jos jedan lider igra u gostima sa kvotom 2 (u Mozzartu, znaci sigurno ima i za bolje) poljska Legija (vidim da im je sinoc glavni konkurent pobedio).

Posted (edited)

Fudbal 0/2, NHL 1/1, NBA 1/1, Telstar je dosao 5+ i 6+. Fudbal je ponovo doneo metiljave rezultate. Holandjani zatajise na najverovatnijem paru, Telstar goleada. Colo Colo je kasno izjednacio. NHL rutinski. NBA jedva, 2 poena preko granice. Na kraju je bilans sveden u pristojan opseg, dobro je sto sam isao sa minimalnim ulozima ovih dana.

Danas jaca uplata, u odnosu na veci deo nedelje, no nista epohalno.

Fudbal

Barcelona-Girona 3+

Young Boys-Sion 3+

Bayern-Hertha 2+

Real Madrid-Alaves 3+

Leicester-Stoke 2+

Liverpool-West Ham 2+

AZ Alkmaar-Sparta Rotterdam 2+

Lausanne-Basel 2+

Nacional Potosi-Sport Boys 2+

U. Catolica-U. La Calera 2+

Guabira-Real Potosi 3+

The Strongest-Royal Pari 3+

Kvote, 1.80, 1.38, 1.74, 1.41, 2.12.

Uglavnom uobicajene stvari. Barsa, Real, Young Boys, Bayern. West Ham je odigrao dosta tvrdih meceva, protiv top timova, pa se tu nisam zaletao.The Strongest jos uvek nema 3+, u tekucoj sezoni, te je i to otislo u slabiju grupu.

Prve dve stvari su  na kombo tiketu.

Prateci tiket, Preston 2P1+, Derby 2P1+, Middlesbrough 2P1+, Wigan 2P1+, Bradford 2P1+, Northampton 2P1+, Blackburn 2P1+, Peterborough 2P1+, Forest Green 2P1+, Luton 2P1+, Dag&Red 2P1+, Fylde 2P1+, Falkirk 2P1+, Brechin 2P1+, Ayr 2P1+, Forfar 2P1+, Annan 2P1+, Peterhead 2P1+. Kvota 35.87.

Hokej

OAR-Germany 5+

Washington-Buffalo w1

Dallas-Winnipeg 5+

New Jersey-NY Islanders 5+

Florida-Pittsburgh 5+

Kvote, 1.47, 1.95, 1.70.

Morao sam probati finale, ipak je razlika u kvalitetu dosta velika. Fiks ucinak, Washington 4-6 (4, 4), Buffalo 4-6 (3, 4). 5+ trend, Dallas 6/10, Winnipeg 6/10, New Jersey 8/10, NY Islanders 8/10, Florida 7/10, Pittsburgh 8/10. Capitalsi su nakon slabe serije, bod iza Penguinsa, pa je vreme za seriju pobeda.

Prva dva tiketa su u jacoj grupi.

Edited by Miljenko