Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Fudbal 0/1, hokej 1/2 (uz jednu kvotu 1). Cim sam krenuo da igram Leverkusen 3+, oni na 4/5 poslednjih meceva u prvenstvu, dodjose 0-2. Ponekad mi je neverovatno, kakve zicere profesionalni igraci mogu da promase. St. Petersburg se obrukao; domacin je dao 2 pogotka, sto nisam ocekivao, no najbolji tim lige je zatajio. Predatorsi nekako odose u over; Chicago kvota 1 (cudo jedno, kako ovi zicer mecevi tesko prolaze), jedva su usli u OT. Nisam mnogo ocekivao od petka, te je i ucinak takav. Danas ponovo odigrah jako (nivo utorka i srede); mala kombo kvota, red bi bio da jedan prodje.

Fudbal

Real Madrid-Sevilla 3+
PSG-Lille 3+

AZ Alkmaar-Heracles 3+

U. de Chile-Iquique 3+

Tottenham-Stoke 3+

Dortmund-Werder 3+
Monchengladbach-Schalke 2+

Basel-St. Gallen 3+
Benfica-Estoril 1

Cagliari-Sampdoria 2+
Juventus-Inter 2+

West Ham-Chelsea 2+
Eintracht Frankfurt-Bayern 2

Kvote, 1.59, 1.35, 1.60, 1.53, 1.61, 1.55, 1.50, 1.84.
Real i Sevilla bi trebali da odigraju standardno lep mec; ocekujem da PSG natrpa Lille, nakon dva losa izdanja; AZ igra protiv Heraclesa, koji i daje i prima dosta golova. Cileanci igraju zavrsno kolo, te probah U. de Chile, koji trijumfom obezbedjuju Sudamericanu ili Libertadores. Tottenham sigurno moze bolje u ligi; vreme je da podignu efikasnost, protiv prosecnih timova. Dortmund igra kod kuce, te ispratih i njih; Schalke ne volim, samo 2+ tu. Basel nisam pratio redovno i evo ih danas ponovo, posto Young Boys nije tako daleko; Benfica protiv tima sa zacelja. Sampdoria igra efikasno ove sezone, a tu je i derbi. Chelsea protiv West Hama, na kraju stavih 2+ umesto fiksa; Bayern je sigurno najkvalitetniji tim u ligi, pa zasto ne bi dobio i na ovom gostovanju.
Prve dve stvari su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Huddersfield P/KX, Burnley 1X, WBA P/KX, Aston Villa w1, Middlesbrough w1, Gillingham 3+, Peterborough 3+, Luton w1, Tranmere 2+, Rangers 2+, St. Mirren w2, Forfar 2+, Elgin 2+. Kvota 58.96.

NHL

Tampa-Winnipeg 5+

Pittsburgh-Toronto 5+

Dallas-Las Vegas 5+

Kvote, 1.30, 1.28, 1.35.
5+ trend, Tampa 7/10, Winnipeg 7/10, Pittsburgh 7/10, Toronto 6/10, Dallas 5/10, Las Vegas 8/10. 
Prva dva meca su na kombo tiketu.

Propratni tiket, Detroit 5+, Columbus w1, NY Rangers w1, Boston 5+, Calgary 5+, San Jose 1X, Los Angeles 1X. Kvota 9.50.

NBA tiket, Cleveland >213.5, Houston >210.5, San Antonio w2, LA Clippers >202.5. Kvota 4.87.
Serija minusa u NBA sektoru, na vreme batalih singlove.

Edited by Miljenko
Posted

Lajpcig 1-1
Bazel 1-1&3+
Juve GG&3+
Deportivo X

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Mec - Ren  2
HSV - Volfsburg  X
Real - Sevilja  X2
Aston Vila - Milvol  1
Juve - Inter  1&GG
Valensija - Selta  1&GG

HSV - Volsburg  12-X
Barnli - Votford  12-X
Gengan - Dižon  12-X

Posted

Real Sevilja  4+ 1,58 :34_rolling_eyes:   7+  7.50

Posted

i jednima i drugima prosek golova manji od 3 po utakmici, a kvote ko da pada po najmanje 5 na svakoj. Doduse, u medjusobnim susretima pada dosta golova. 

Posted (edited)

Samo zbog istorije međusobnih susreta mi je zanimljivo, dosta golova pada.

Edited by Plavimost
Posted (edited)
5 minutes ago, Plavimost said:

Samo zbog istorije međusobnih susreta mi je zanimljivo, dosta golova pada.

Ma samo konstatujem da su kvote preniske (svadjam se sa kladionicama :D), nemam nista protiv da bude 2:5. :D

Edited by Nesh
Posted

Za Real su to standardne kvote, kada su domacini; ovde su cak iznad proseka, posto je protivnik dobar.

Posted

Ma znam da su kvote takve (mnogo se igra na golove i ocekuje se da krene razvaljivanje svaki put, pa je logicno da su kvote male) i da mi niko ne brani da igram 0-2 (kvota 4.00). Samo gundjam. :D

Posted

Lep pocetak. Chelsea ne moze da dodje 2+. Morata nije ni 0.5 Coste; sav nekako mlitav, neborben, ne znam sta se pojedinima dopada kod njega.

Posted

Ti i Gli ste bas hrabri kada stavljate novac na te kontra stvari; ja to ne bih mogao nikada.:rolleyez:

Posted
1 hour ago, renne said:

Ja ubo 7 kvotu na šunku

Jel' si singlirao ili si vezao sa jos ponekim malo verovatnim ishodima?

Posted

4:0 u 38. minutu. Naljutili se Ronaldo i drugovi zbog mojih opservacija. :D