Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

NHL 3/3, NBA 1/1, prosao je i kombo tiket. U NHL delu su se igrala samo 3 meca i svi lagano odose u plus. Golden State srecno preko granice. Pomalo sam strepeo od jucerasnjih parova, ispostavilo se bez razloga.

Fudbal

Northern Ireland-Switzerland 0-3

Croatia-Greece w1

Azerbaijan U21-Germany U21 2

Spain U21-Iceland U21 1 

Kvota 1.50.

Sklepah jedan fudbalski tiket danas; retka prilika da ja odigram minus na fudbalu.

NHL

St. Louis-Arizona w1

Kvota 1.39.

Fiks trend, St. Louis 8-2 (8, 1), Arizona 2-8 (0, 7).

NBA

Houston-Cleveland >223.5

Denver-Oklahoma >208.5

Kvote, 1.60, 1.60.

Mec u Houstonu, lici na rutinski plus. Ocekujem da i Oklahoma odigra bolje u ofanzivi, pri cemu je granica niska za ofanzivni potencijal ovih timova.

Miks tiket, France U21 1, Belgium U21 1, Atletico-MG w1, (fudbal) Montreal w1, Calgary 5+, Chicago 5+, (NHL)Washington w1, Toronto >209.5, Philadelphia >201.5 (NBA). Kvota 13.22.

Posted

Hrvatska - Grčka  1&NG

S.Irska - Švajcarska  X

Posted

Hrvatska - Grčka 1&NG

S.Irska - Švajcarska X

Bravo malistevu konacno nesto realno hehe

Posted (edited)

Fudbal 1/1, NHL povracaj, NBA 1/2. Fudbal je dosao manje-vise rutinski. Blues dobise tek u produzetku, kvota 1. NBA polovicno; Oklahoma nastavila sa losim trendom. Korektan dan.

NHL

Washington-Pittsburgh 5+

Dallas-NY Islanders 5+

Las Vegas-Winnipeg 5+

Kvote, 1.35, 1.35, 1.33.

5+ trend, Washington 6/10, Pittsburgh 5/10, Dallas 7/10, NY Islanders 9/10, Las Vegas 8/10, Winnipeg 6/10.

NBA

Portland-Brooklyn P>107.5.

Kvota 1.85.

Odabrah jedan par iz danasnje ponude, na kome je granica za prvo poluvreme niska (222.5 za ceo mec).

Prateci tiket, Colorado 5+, Toronto 5+ (NHL), Turkey U21 w2, England U21 w2, Poland U21 2 Belgium w1, Poland 2+, Portugal 1, Honduras 2+, France 2+ (fudbal). Kvota 9.64.

Edited by Miljenko
Posted

Ukrajina - Slovačka  1

Švedska - Italija  X

Belgija - Meksiko  4+

Engleska - Nemačka  2

Honduras - Australija  1

Posted

Mega - Partizan granica 179,5, šta reći koju purugu posrati

Posted

NHL 3/3, NBA 0/1. NHL taman kako treba; dve utakmice sa tacno 5 golova. NBA je ponovo zakazao, tja. Ok dan, pa i nedelja u celini, za sada.

NHL

Montreal-Buffalo w1

Arizona-Winnipeg 5+

Kvote, 1.47, 1.38.

Montreal ima problema sa golmanima (povrede), no i takvi bi trebali da budu prejaki za Sabrese. Fiks trend, Montreal 6-4 (5, 4), Buffalo 4-6 (3, 5). 5+ overi, Arizona 6/10 (4 undera u nizu, dobra prilika za okretanje trenda), Winnipeg 7/10.

NBA

New Orleans-LA Clippers P>106.5

Denver-Orlando >217.5.

Kvote, 1.85, 1.60.

Pokusavam da rotiram uobicajene plus timove. Na prvom paru je granica za poluvreme ok, dok na Denveru kraj ostaje standardno resenje.

NHL + NBA tiket, Ottawa 5+, Minnesota 5+, St. Louis 5+, San Jose w1, Washington w1, New York w1, Golden State >224.5, Milwaukee >209.5. Kvota 16.94.

Fudbalski tiket, Doncaster 2P1+, Dundee Utd 2P1+, MK Dons 2P1+, Gillingham 3+, Bradford 3+, Northampton 2P1+, Carlisle 2P1+, Crewe 2P1+, Luton 3+, Forest Green 2P1+, Halifax 2P1+, Dag & Red 2P1+, Fylde 2P1+, Peterhead 3+, Clyde 2P1+, Forfar 3+, Albion 2P1+. Kvota 135.16.

Posted

Nisi ti u pitanju, ja sam...

Previse informacija na jednom mestu... ne kazem da nije razumljivo nego ja ne uspevam to da svarim. inace pohvale za trud, kako ide? igras na sitno, u slobodno vreme ili profesionalno?

Posted (edited)

Zavisi koliko novca imam. Jednom nedeljno bankiram pola budzeta. Najbolji mi je deo godine, kada se igra MLB (dobro, to je skoro pola godine :lolol: ). Cetiri tiketa/singla, spajam u kombo tiket. Ako isti prodje, 40% dobitka ide na sutrasnji, dok kod tiketa/singlova tempiram dobitak (na primer, planirani dobitak 1000 dinara po tiketu; podelim sa kvotama i dobijem uplate). 

Kod hokeja su dosta oborili kvote za 5+ overe, mada se moze primetiti da dobro dolaze. NBA je vec manje pouzdan, no i kvote su tu vece.

Ova nedelja je ok; prethodne dve su bile kilave (mozda sam igrao presiroko, NBA dablove recimo).

Edited by Miljenko