Miljenko Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 Barsa bolje da nije ni izlazila da igra.
Moća Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Jao Sinisa some jedan! Sent from my Le X620 using Tapatalk
Cash Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Jao Sinisa some jedan! Sent from my Le X620 using Tapatalk Neverovatno.
Miljenko Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 Dobar pocetak, a onda smor. Liverpool je skroz nepouzdan i naravno ostade 1-1; Milan i Roma odigrase u vecem delu, dosadan mec; dobro je da su pala i dva gola. Sada slede reprezentacije, a to je tek propast. Krece NHL od srede, jedva cekam.
189- Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 bravo. ovo mi buraz igra isto. ali sa manje srece xd
El Patron Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Pao sam na neke po meni sigurnije tikete, ali ta dva su dosla, ne bunim se :D
Moća Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Obori me mrtvi Torino za 10 soma. MIdjitland 1-1&3+ Viljareal 1-1 Lajpcig 2 Marsej GG&3+ i odigram Sinisu 1-1&3+ serem mu se u ekipu.
MiddleClass Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Danas odigrah 3 po meni cudne (velike) kvote. Fiksevi koje nikad ne igram dosli, a golovi nisu. Bajern 2+pp padoh. Ogromnih 2.65. Juve dvojka cak 1.85 Lajpcig dvojka cak 2.05 Svasta kolike dvojke protiv Kelna i vamo na Juve koji melje.
Miljenko Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 (edited) Fudbal 3/7, NFL 1/1, Young Boys je dosao 5+ i 7+. Raniji mecevi su dosli dobro, a onda je krenula serija kilavih rezultata. Barsa jedva prolazi, no onda Liverpool, Real i Roma, padaju za po gol. Young Boys odigrah oprezno i naravno da su dosli 7+. NFL prolazi talicno, sa 3 TD, u zavrsnoj cetvrtini. Jos jedna glupa nedelja, a sada tek sledi nepouzdan period (mozda se to pokaze bolje). Fudbal Dusseldorf-Duisburg 2+ Gefle-Helsingborg 2+ Kvota 1.52. Slaba ponuda danas, te odigrah 2+ dabl, koji deluje prilicno verovatno. KHL Salavat-Yugra 5+ AK Bars-Sibir w1 Lokomotiv Yaroslav-SKA St. Petersburg w2 Kvote, 1.55, 1.26, 1.27. Salavat kod kuce retko zakaze sa golovima; AK Bars je jak na svom ledu; St Petersburg je sigurno najkvalitetniji tim lige, te probah i na njih (domacin igra tvrdo, te preskocih golove). Nisam mogao izmudrovati bolju kombinaciju danas, te ispratih ovo minimalnim ulozima. Edited October 2, 2017 by Miljenko
Recommended Posts