Timmy Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Jel gledao neko prvo poluvreme Arsenala? Merkao sam domacin golove, pa nisam, al mi sad posle 0:0 na ht deluje primamljivo.
Timmy Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Mnogo sam pametan sa Realom E nabijem ih sve redom, koliko sam ih jurio u prvom poluvremenu i oni tek sad tvrdom leganesu sa b timom. Pa jebote bob
malistev Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Prvi tim bi došao 0-1 gol, ovi izgleda imaju motiva da se dokazuju. Zakasnih na poluvremenu da odigram na Seltik, eno već ga dadoše u drugom. Odigrao simbolične singlove na Granadu i Osasunu na 15-ak minuta do kraja, kvote 9 i 10, a mogla bi tu negde da uleti dvojka. Haha, 2:3 u Leganjesu, stvarno će da uleti 7+. :D Edited April 5, 2017 by malistev
Nesh Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Dodje za 23 minuta. Al dzabe i meni. Sto bi se reklo, lose povezivanje. :D
Timmy Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 5+ a prvo traje. Pa jebem mater svim 22ojici... Al mi udje brzinski live Arsenal dom 2+ po 2.8. Cim sam odigrao i krenuo na 3+ pade gol, to bila 7.5 kvota.
malistev Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Lajv na Ajaks+Benfiku. Šugavi Meridijanov sajt zabagovao i nije mi prošla uplata pre nego što je Ajaks dao drugi gol. <_< Sad vidim da je i Seltik primio gol, pa ću i tu da jurim keca. Edited April 5, 2017 by malistev
malistev Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Garant Kinezi preopteretili server. :D Čini mi se da bolje radi mobilna aplikacija. Inače, tri tiketa prošla, na lajvu mali minus, ispade dobar dan iako se tome nisam nadao. A nabacah reda radi nešto i za NBA: Boston + Toronto + Šarlot + Denver, sve u glavu, kvota 23.
Timmy Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Logicno je da pocnu da ubacuju kineski jezik. I ne samo kladionice.
malistev Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Aaaaaa, baš me provociraju na lajvu. Vezah Benfiku i Leganjes da daju sledeće golove, za sitan ulog, neću da se razbacujem. I to je to za danas, obećavam.
theanswer Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 I meni veceras bagovao sajt meridiana Baguje im nonstop kad je gužva sa tekmama
Cash Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Kladjenje na zenski tenis je smrt. A tek pracenje uživo e to se več neda opisati. Koji su to preokreti, Baba Venus mi upropastila ovaj jako dobar dan. Čestitam baba
ZokiAsov Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Kladjenje na zenski tenis je smrt. A tek pracenje uživo e to se več neda opisati. Koji su to preokreti, Baba Venus mi upropastila ovaj jako dobar dan. Čestitam baba Bolje igraj grcki kino ako ima u dezeli.
Cash Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Bolje igraj grcki kino ako ima u dezeli. Nema :). Bio sad na kup utakmici Olimpija-Maribor domačini jedva pobedili 2-1. Sledeče srede je revans u Mariboru ako budu bar malo imali ambicija u kupu to bi trebo biti kec ko kuca več sad vam kažem
Recommended Posts