Miljenko Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 Gledam Avangard-CSKA Moscow, KHL. Koliko je hokej dinamicniji od fudbala, uvek se iznova iznenadim. Sutra vec imamo siru KHL ponudu (dosta teska liga za pogadjanje, no zanimljiva za gledanje sigurno), kao i solidan broj meceva hokejaske CL (to je vec idealno za 5+). Link to comment
189- Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 odigram x2&0-3 na ukrajinu i desi se ono sto se desilo. u poslednjih nedelju dana sam pao takve stvari da to vec nije ni smesno. Link to comment
Cash Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Prvi put u zivotu mi se je desilo da pogodim fudbalski tiket vec na poluvremenu: Turska daje bar 2 gola,Izrael 2,Norveska gol i Luxemburg gol.Ali zato me ubise na tenisu. E moj Lajovicu konjino. Link to comment
Miljenko Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 (edited) Meni Rublev oborio 70+ kvotu na tenisu. Uhvatim 6 undera u WTA delu, Kasatkinu over I jos par minusa kod muskaraca, no on ode u plus. Konacno Portugal. Edited September 1, 2021 by Miljenko Link to comment
enfant terrible Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Sačuvao sam screenshot nekog tiketa od pre par godina, kada mi je taj debil oborio tiket, igralo se protiv Indije u Dejvis kupu, od tada ga naširoko zaobilazim... I ostatak srpskog tenisa tipa Krajinović i Kecmanović su likovi koji znaju da neće postići ništa, pa pokušavaju da se prodaju na Instagramu, tipa neke saradnje, umesto da se maše reketa i treniraju... I dok sam se na lajvu povadio sa Ukrajinom da će dati drugi gol, kvota preko 4, sačekala me je jadna Francuska, a lepe kvote prošle na Izrael daje 3, Turska jedan u prvom, Portugal 2 gola, Danska 2... Dokle god je Dešan na klupi i krcka kredit zbog 2018. - ovi neće biti favoriti ni protiv Kazahstana, a kamoli BiH da pobede Link to comment
Cash Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Descamp je klasican batadjorista. Link to comment
Miljenko Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 22 minutes ago, enfant terrible said: Sačuvao sam screenshot nekog tiketa od pre par godina, kada mi je taj debil oborio tiket, igralo se protiv Indije u Dejvis kupu, od tada ga naširoko zaobilazim... I ostatak srpskog tenisa tipa Krajinović i Kecmanović su likovi koji znaju da neće postići ništa, pa pokušavaju da se prodaju na Instagramu, tipa neke saradnje, umesto da se maše reketa i treniraju... I dok sam se na lajvu povadio sa Ukrajinom da će dati drugi gol, kvota preko 4, sačekala me je jadna Francuska, a lepe kvote prošle na Izrael daje 3, Turska jedan u prvom, Portugal 2 gola, Danska 2... Dokle god je Dešan na klupi i krcka kredit zbog 2018. - ovi neće biti favoriti ni protiv Kazahstana, a kamoli BiH da pobede Tesko se uklope ovoliki mecevi, mada u Meridianu imam po 2 poena nize/vise granice. I Sabalenka je dosla minus, tja. Bar udje Austrija u 2+ na kraju. Link to comment
enfant terrible Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Šta da kažem... precenio sam Mbapea i ostale u napadu Francuske 2 Link to comment
Miljenko Posted September 2, 2021 Author Share Posted September 2, 2021 Lepo kazem sebi, kod ovih iz Azije ne dolaze ni fiks, ni golovi I ipak odigram. Japan nije mogao doci ni 2+ ukupno, Koreju imam na viner, pa I nije bitno. Na osnovu cega postavljaju ovako male kvote (Japan 2+ I 1 u glavu, oko 1.15). Bar na tim stvarima ocekujem da jedna od ove dve igre udje sigurno. Link to comment
Cash Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Poljska kuci protiv Albanije kec 1.52 . Jos Lewa igra. Link to comment
Miljenko Posted September 2, 2021 Author Share Posted September 2, 2021 (edited) 3/4 (fudbal 2/2, MLB 1/2). Na fudbalu se nekako uklopise oba tiketa. Najpre Portugal jedva poravnava, da bi Austrija postigla drugi gol, kada vec nisam nista ni ocekivao. MLB se nije posrecio, prolaz i pad; Boston je gubio sa 2-1 nakon 5 ininga. Under 5 ininga lagano, kao i White Soxi hendikep, odnosno Yankees. Steta za kombo tiket i 19+ kvotu. Minimalni ulozi (polovina istih). Fudbal Bolivia-Colombia w2 Venezuela-Argentina w2 Chile-Brazil w2 Hungary-England w2 Italy-Bulgaria 2+ Estonia-Belgium 3+ Liechtenstein-Germany 4+ Saudi Arabia-Vietnam 2+ Algeria-Djibouti 3+ Czech Republic-Belarus 2+ Poland-Albania w1 Japan-Oman 2+ Republic of Korea-Iraq w1 UAE-Lebanon 2+ Kvote 2.37, 1.97, 1.99 i 1.62. Kao sto rekoh, zaboravio sam koliko je Azija tesko pogodljiva. U Africi su kvote ispod 1.20 u fiksu jasna stvar, u Evropi tu sigurno pada neki gol. Uklopih svasta, videcemo kakvi ce biti kasniji termini. Hokej Mannheim-Cardiff 5+ (OT&SO) Munchen-Sonderjyske 5+ (OT&SO) Slovan Bratislava-Leksands 5+ (OT&SO) Trinec-Fribourg 5+ (OT&SO) Feolunda-Mlada Boleslav 5+ (OT&SO) Zug-Rogle 5+ (OT&SO) Lokomotiv Yaroslavl-Dinamo Minsk pob1 (OT&SO) Severstal-SKA St. Petersburg pob2 (OT&SO) Spartak Moscow-Vladivostok pob1 (OT&SO) AK Bars-Jokerit 5+ (OT&SO) Nizhny Novgorod-Vityaz 5+ (OT&SO) Neftekhimik-Kunlun 5+ (OT&SO) Kvote 1.97, 2.53, 2.03 i 2.81. Imamo dva tiketa sa parovima CL, i dva sa prvim sirim KHL terminom. MLB tiket, San Francisco 5I <5.5, NY Mets 1, Tampa >6.5. Kvota 3.33. Edited September 2, 2021 by Miljenko Link to comment
Miljenko Posted September 2, 2021 Author Share Posted September 2, 2021 Crni Nemci, 1-0 protiv ovih pacera (Cesi takodje mrljave). Na stranu Japani i ostali UAE (na tom tiketu sam imao dva promasaja i kvotu 1), no od Evrope ocekujem manje-vise lagane prolaze. Hokej zato 3 rutinska izlaza (sa lepim kvotama) i verovatni pad cetvrtog tiketa. KHL je dosao veoma dobro. Link to comment
Miljenko Posted September 2, 2021 Author Share Posted September 2, 2021 Srecom te uhvatih Belgiju i Alzir po 7+, inace ne bih nista pogodio na fudbalu. Nemci 2-0, Cesi 1-0. Link to comment
Cash Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 3 minutes ago, Miljenko said: Srecom te uhvatih Belgiju i Alzir po 7+, inace ne bih nista pogodio na fudbalu. Nemci 2-0, Cesi 1-0. I mene sjebase Nemci i Cesi. Link to comment
Recommended Posts