Jump to content

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

kakav konzervativno sredovečni forum

:fantom:

12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kakav konzervativno sredovečni forum

+1

Ma to sve može od starog bureta da se napravi, čemu muka...

Šalu na stranu, verujem da je sve to dobro lakirano, da ne kažem plastificirano, pa nije tako nehigijenski.

Možda u nekim ultramodernim domovima može da izgleda ok, ali teško je zamisliti u prosečnom stanu/kući.

Edited by mraki

2 minutes ago, mraki said:

Ma to sve može od starog bureta da se napravi, čemu muka...

Najbolje se kupa u шафољу :sleep:

29 minutes ago, namenski said:

Najbolje se kupa u шафољу :sleep:

a tek шафољ 3.0 :D

luxury-home-bathroom-04.jpg

Drustvo, neki savet za neuzemljen stan/zgradu. Elektricar navodno nije pronasao uzemljenje nigde u stanu, ne znam kako je to moguce. Navodno stara gradnja (paviljoni) pa nisu uzemljili :D

11 minutes ago, extragluv said:

Drustvo, neki savet za neuzemljen stan/zgradu. Elektricar navodno nije pronasao uzemljenje nigde u stanu, ne znam kako je to moguce. Navodno stara gradnja (paviljoni) pa nisu uzemljili :D

Česma (ako vodovodne cevi nisu plastične), radijator (ako postoji).

Ili još jednostavnije izvesti uzemljenje sa šinom i metalnom pločom zakopanom na oko metar dubine, ne znam jel to treba da rešiš za celu zgradu ili samo za svoj stan.

sve su cevi plasticne u kupatilu. radijatora ima svuda. meni je najveci stra od bojlera, ne znam

moracu da vidim sa stanarima.

Edited by extragluv

On 31.7.2018. at 7:11, Caligula said:

Cak i vizuelno nehigijenski. Nisam picajzla i gadljiv, ali u drvenu kadu ne bih usao.

Грешиш.Не идеш директно на дрво.Све се лакира полуретанским лаком тако да је више хигијенски него обична када.

1 hour ago, extragluv said:

Није могуће.

Jel to ono nulovanje u pitanju?

10 hours ago, Блок_64 said:

Грешиш.Не идеш директно на дрво.Све се лакира полуретанским лаком тако да је више хигијенски него обична када.

Ma ok tehnologija, govorim o utisku.

То свакако да.

• Author
On 30.7.2018. at 13:19, Mil@n said:

njih sam kupio neki materijal sa simpatičnim dezenom i čekam da mi se završe jastučnice, a nešto mi se menja i tepih našao sam neke super zanimljive. 

Gotovi mi jastuci :) Uživo su boje malo tamnije tj malo više, materijal je odličan, kao neko mekano platno. Mnogo su mi lepši ovi sa živim bojama ali sam hteo 2-2 da ne budu sva 4 ista. 

IMG_20180802_163354.jpg