Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted

kakav konzervativno sredovečni forum

:fantom:

Posted
12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kakav konzervativno sredovečni forum

+1

Posted (edited)

Ma to sve može od starog bureta da se napravi, čemu muka...

Šalu na stranu, verujem da je sve to dobro lakirano, da ne kažem plastificirano, pa nije tako nehigijenski.

Možda u nekim ultramodernim domovima može da izgleda ok, ali teško je zamisliti u prosečnom stanu/kući.

Edited by mraki
Posted
2 minutes ago, mraki said:

Ma to sve može od starog bureta da se napravi, čemu muka...

Najbolje se kupa u шафољу :sleep:

Posted
29 minutes ago, namenski said:

Najbolje se kupa u шафољу :sleep:

a tek шафољ 3.0 :D

luxury-home-bathroom-04.jpg

Posted

Drustvo, neki savet za neuzemljen stan/zgradu. Elektricar navodno nije pronasao uzemljenje nigde u stanu, ne znam kako je to moguce. Navodno stara gradnja (paviljoni) pa nisu uzemljili :D

Posted
11 minutes ago, extragluv said:

Drustvo, neki savet za neuzemljen stan/zgradu. Elektricar navodno nije pronasao uzemljenje nigde u stanu, ne znam kako je to moguce. Navodno stara gradnja (paviljoni) pa nisu uzemljili :D

Česma (ako vodovodne cevi nisu plastične), radijator (ako postoji).

Ili još jednostavnije izvesti uzemljenje sa šinom i metalnom pločom zakopanom na oko metar dubine, ne znam jel to treba da rešiš za celu zgradu ili samo za svoj stan.

Posted (edited)

sve su cevi plasticne u kupatilu. radijatora ima svuda. meni je najveci stra od bojlera, ne znam

moracu da vidim sa stanarima.

Edited by extragluv
Posted
On 31.7.2018. at 7:11, Caligula said:

Cak i vizuelno nehigijenski. Nisam picajzla i gadljiv, ali u drvenu kadu ne bih usao.

Грешиш.Не идеш директно на дрво.Све се лакира полуретанским лаком тако да је више хигијенски него обична када.

Posted
1 hour ago, extragluv said:

Није могуће.

Posted

Jel to ono nulovanje u pitanju?

Posted
10 hours ago, Блок_64 said:

Грешиш.Не идеш директно на дрво.Све се лакира полуретанским лаком тако да је више хигијенски него обична када.

Ma ok tehnologija, govorim o utisku.

Posted
On 30.7.2018. at 13:19, Mil@n said:

njih sam kupio neki materijal sa simpatičnim dezenom i čekam da mi se završe jastučnice, a nešto mi se menja i tepih našao sam neke super zanimljive. 

Gotovi mi jastuci :) Uživo su boje malo tamnije tj malo više, materijal je odličan, kao neko mekano platno. Mnogo su mi lepši ovi sa živim bojama ali sam hteo 2-2 da ne budu sva 4 ista. 

IMG_20180802_163354.jpg