Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

nemate pojma

:fantom:

e

@Блок_64 колко може да изађе инсталација подног грејања са постојећег централног?

Nemoj sad da ga zapitkuješ!

Posted

mislim da niste skoro gledali plocice, ima predivnih, za svakojaka resenja i ukuse :)

bila sam svojevremeno u nekoliko stanova u rimu i bolonji koji su celi u teracu. i to ima svojih cari. 

@Mil@n  steta sto se ne poznajemo, uvek sam spremna da glumim namestaj iz 70ih. mogu da budem i stolica i jednosed na razvlacenje, forma ideale :D

Posted (edited)
2 hours ago, halloween said:

Pločice u celom stanu su kao da živiš u iznamljenom apartmanu u Rafailovićima.

zavisi gde je i kakav je stan :D

abdbb910f18a6f5ab94f084baf3057f9--deepak-chopra-get-healthy.jpg

Edited by Pontijak
Posted

Pa dobro, ovo je prirodni kamen, a i ogroman, otvoren prostor. Meni se isto ne svidja kako pod od pločica izgleda u malim sobama.

Posted

što? jel u nekom poslu

Posted
46 minutes ago, Pontijak said:

zavisi gde je i kakav je stan :D

abdbb910f18a6f5ab94f084baf3057f9--deepak-chopra-get-healthy.jpg

ovo su neki tropi, tu plocice idu s teritorijom.

e, da, samo da napomenem - velike sobe sa visokim plafonima u dobro starim kucama izgledaju odlicno s kamenim podovima. nema se tu nista zameriti. pobacaju se tepisi i krpare tu i tamo i sve kul. ali kad se taj kameni pod pokusa kopirati plocicama u kucama od recimo stotinjak kvadrata, to obicno ne lici ni na sta.

@darling  nije problem u plocicama, ima lepih, nego u mom osecaju. kad su plocice fino odabrane, soba mi nije neophodno ruzna ali izgleda kao veranda a kad su lose onda izgleda kao prepravljena mesara ili frizeraj. 

Posted

U odbranu laminata je to što se brzo postavlja, pomeriš orman metar, staviš laminat, vratiš orman, nastaviš dalje... Sve gotovo za dan

Posted

Ako je podloga spremna.

Sad ima i parketa koji se postavljaju tako (mada po meni to nije to).

Posted
2 hours ago, darling said:

mislim da niste skoro gledali plocice, ima predivnih, za svakojaka resenja i ukuse :)

bila sam svojevremeno u nekoliko stanova u rimu i bolonji koji su celi u teracu. i to ima svojih cari. 

+1

I to ne samo na moru, napredovalo to u 3 lepe, obaska sto niko ne pominje odrzavanje koje je kod plocica neuporedivo jednostavnije, moze I crevom :D 

Drvo, takozvani brodski pod, jeste toplijetm I njega danas, sa sve parketima ima na izbor, treba se raspitati, parketi davno nisu sto su nekad bili, eventualno samo u spavace sobe, biblioteke...

Plocice su 1 carica.

Posted

Ja imam sve osim laminata, pločice u hodniku, kuhinji  i kupatilu, parket u spavaćim sobama i brodski pod u dnevnoj. :D

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

što? jel u nekom poslu

Nadam se da jeste 😏 

Posted
55 minutes ago, namenski said:

+1

I to ne samo na moru, napredovalo to u 3 lepe, obaska sto niko ne pominje odrzavanje koje je kod plocica neuporedivo jednostavnije, moze I crevom :D 

Drvo, takozvani brodski pod, jeste toplijetm I njega danas, sa sve parketima ima na izbor, treba se raspitati, parketi davno nisu sto su nekad bili, eventualno samo u spavace sobe, biblioteke...

Plocice su 1 carica.

zapanjio sam se kad su mi rekli da čak možeš da im daš crtež kakav hoćeš i da oni to odštampaju na pločicama koje potom zapeku. sve po jusu

Posted

Ма има свега, чак и димензије више нису класично плочичасте. али су, истини за вољу и паркети напредовали у 3 лепе, није то више само она рибља кост.

У сваком случају, ламинате треба избегавати, уколико је могуће наравно и ако се не ради о решењима за која се у напред зна да су привремена.