Frank Pembleton Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: nemate pojma e @Блок_64 колко може да изађе инсталација подног грејања са постојећег централног? Nemoj sad da ga zapitkuješ!
darling Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 mislim da niste skoro gledali plocice, ima predivnih, za svakojaka resenja i ukuse bila sam svojevremeno u nekoliko stanova u rimu i bolonji koji su celi u teracu. i to ima svojih cari. @Mil@n steta sto se ne poznajemo, uvek sam spremna da glumim namestaj iz 70ih. mogu da budem i stolica i jednosed na razvlacenje, forma ideale
Pontijak Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 (edited) 2 hours ago, halloween said: Pločice u celom stanu su kao da živiš u iznamljenom apartmanu u Rafailovićima. zavisi gde je i kakav je stan Edited July 30, 2018 by Pontijak
mraki Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Pa dobro, ovo je prirodni kamen, a i ogroman, otvoren prostor. Meni se isto ne svidja kako pod od pločica izgleda u malim sobama.
adam Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 46 minutes ago, Pontijak said: zavisi gde je i kakav je stan ovo su neki tropi, tu plocice idu s teritorijom. e, da, samo da napomenem - velike sobe sa visokim plafonima u dobro starim kucama izgledaju odlicno s kamenim podovima. nema se tu nista zameriti. pobacaju se tepisi i krpare tu i tamo i sve kul. ali kad se taj kameni pod pokusa kopirati plocicama u kucama od recimo stotinjak kvadrata, to obicno ne lici ni na sta. @darling nije problem u plocicama, ima lepih, nego u mom osecaju. kad su plocice fino odabrane, soba mi nije neophodno ruzna ali izgleda kao veranda a kad su lose onda izgleda kao prepravljena mesara ili frizeraj.
Sara Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 U odbranu laminata je to što se brzo postavlja, pomeriš orman metar, staviš laminat, vratiš orman, nastaviš dalje... Sve gotovo za dan
mraki Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Ako je podloga spremna. Sad ima i parketa koji se postavljaju tako (mada po meni to nije to).
namenski Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 2 hours ago, darling said: mislim da niste skoro gledali plocice, ima predivnih, za svakojaka resenja i ukuse bila sam svojevremeno u nekoliko stanova u rimu i bolonji koji su celi u teracu. i to ima svojih cari. +1 I to ne samo na moru, napredovalo to u 3 lepe, obaska sto niko ne pominje odrzavanje koje je kod plocica neuporedivo jednostavnije, moze I crevom Drvo, takozvani brodski pod, jeste toplijetm I njega danas, sa sve parketima ima na izbor, treba se raspitati, parketi davno nisu sto su nekad bili, eventualno samo u spavace sobe, biblioteke... Plocice su 1 carica.
JozoMujica Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Ja imam sve osim laminata, pločice u hodniku, kuhinji i kupatilu, parket u spavaćim sobama i brodski pod u dnevnoj.
Frank Pembleton Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: što? jel u nekom poslu Nadam se da jeste 😏
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 55 minutes ago, namenski said: +1 I to ne samo na moru, napredovalo to u 3 lepe, obaska sto niko ne pominje odrzavanje koje je kod plocica neuporedivo jednostavnije, moze I crevom Drvo, takozvani brodski pod, jeste toplijetm I njega danas, sa sve parketima ima na izbor, treba se raspitati, parketi davno nisu sto su nekad bili, eventualno samo u spavace sobe, biblioteke... Plocice su 1 carica. zapanjio sam se kad su mi rekli da čak možeš da im daš crtež kakav hoćeš i da oni to odštampaju na pločicama koje potom zapeku. sve po jusu
namenski Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Ма има свега, чак и димензије више нису класично плочичасте. али су, истини за вољу и паркети напредовали у 3 лепе, није то више само она рибља кост. У сваком случају, ламинате треба избегавати, уколико је могуће наравно и ако се не ради о решењима за која се у напред зна да су привремена.
Recommended Posts