Skyhighatrist Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Ja sam imao takvu policu, baš za knjige, s tim što je moja bila duboka oko 50 cm, knjigama se prilazilo sa obe strane, plus je bilo mesta i za sitnice ispred knjiga (al' sam ga objasnio)... Hoću reći, velika težina je sa jedne strane prednost (teško se pretura), ali ako krene da pada, najebala si... Elem, ta polica je bila ankerisana u plafon sa 4 debela, šiljata šrafa, koje je svaki imao po dve matice, jednu ispod i jednu iznad najgornje daske. Plafon ne bušiš, taj šiljati šraf bukvalno samo bocne glet i upre u plafon, zategne se običnim ključem i nema mrdanja... Valja pogledati po prodavnicama šrafova i okova, možda oni imaju just the thing...
halloween Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Hvala, baš sam to i očekivala, konkretno rešenje. Još ću da razmotrim, ima vremena do definitivne odluke.
nezvanova Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 samo za hosta! poklanjam mu ovu fotelju... a za vino, muziku i knjigu neka se pobrine sam ;-)
Frank Pembleton Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Ovo sve lepo izgleda, ali cenim da pada na "korišćenju" ...Fotelja, sto je ok......shiit has hit the fan....
darling Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 1 hour ago, nezvanova said: samo za hosta! poklanjam mu ovu fotelju... a za vino, muziku i knjigu neka se pobrine sam ;-) divna je. sad ce sigurno tvoj obucar da je napravi
nezvanova Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 17 minutes ago, Frank Pembleton said: Ovo sve lepo izgleda, ali cenim da pada na "korišćenju" ... Fotelja, sto je ok... ...shiit has hit the fan.... a, jes' deluje malo klimavo tako bez rukohvata. najslicnijia je ligestulu koji meni nije neudoban, ali kada ima te rukohvate. zapravo, meni sav taj modernisticki (od moderne) i savremen namestaj ne deluje narocito udobno, vise je nekako za tu neku cistu i laganu, pomelo sterilnu atmosferu u stanu (lako za usisavanje, brisanje podova, pomeranje i sredjivanje svih uglova u stanu). ali meke sofe, starinski namestaj i velike fotelje su idealne za sklupcavanje i udobno, dugotrajno citanje. no, sve je ovo pravljeno za ili cistunce i vrhunske estete (host) ili generaciju poslovnih ljudi koja bas i ne cita knjige i ne provodi previse vremena u izlezavanju i ostalim blagodetima toplog i blagorodnog doma (jer rade 25 sati na dan)
bigvlada Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 (edited) Edited January 10, 2018 by bigvlada
Matilda Ivancic Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 (edited) 6 hours ago, bigvlada said: Edited January 10, 2018 by Matilda Ivancic
Matilda Ivancic Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 2 hours ago, ivy said: sta kaze? kaze da je ovo iz gajbe zeljka simica
Caligula Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 On 9.1.2018. at 12:00, Frank Pembleton said: Ovo sve lepo izgleda, ali cenim da pada na "korišćenju" ... Fotelja, sto je ok... ...shiit has hit the fan.... Zasto, deluje vrlo udobno (sem sto ne mozes da podignes noge, ali to nije uslov udobnosti) cena verovatno jebe kevu
Frank Pembleton Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Zasto, deluje vrlo udobno (sem sto ne mozes da podignes noge, ali to nije uslov udobnosti) cena verovatno jebe kevu Pa meni baš deluje neudobno, lepo je to ovako na izgled, samo što tripujem ,Da je za duže sedenje neudobna...
Mr.Mxyzptlk Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 ljudi, trebam savet za postavljanje laminata, da idemo preko skoro pa ok ocuvanog parketa (skripi i na dosta mesta neravan) sa laminatom ili da pocupamo sve, izlijemo nove slojeve, kosuljice i ostalo pa tek onda laminat. mislim da za drugu opciju treba dosta vremena oko susenja podloge ali da li je postavljanje preko parketa rizicno u smislu da ce se pre ili kasnije pojaviti vazdusni dzepovi, udubljenja isl? i ako imate nekog majstora za laminat moze preporuka u inbox
Recommended Posts