Ardian Posted January 7 Posted January 7 16 hours ago, Klara said: Biljana Đurđević je za mene nešto novo, dajte još neke domaće autore, sad imam vremena samo za sebe, da uživam na miru. : D Jake i Dinos Chapman jesu šokantni. : D Meni je Bratislav Radovanović zanimljiv. 4 1
beyoncé Posted January 7 Posted January 7 5 hours ago, Patty Lee said: @francuski sobar Sveže hoblovan! Meni se sviđa gola cigla u enterijeru (kad je jedan zid akcentovan, kao ovde), ali ne znam kako se održava, vrv postoje neki premazi sto spečavaju propadanje baš sam nedavno bila u jednom stanu gde ima ta fora sa ciglama i kul mi je. fora je u wc-u, doduše, ali dobro izgleda. premazano je nekim gustim lakom i glatko je na dodir, ne kruni se i ne izgleda ovako buđavo uživo kao na slikama s mog krš telefona. fino se slaže i sa ovim drvetom koje maskira vodokotlić i popunjava rupu, što mi je isto kul i retro lusterom iznad šolje 😁 bilo je još eksperimentisanja s lusterima u drugim sobama, sa štafelajem na plafonu, recimo što se tiče boje, i to sam se zanosila ovih dana, da probam da chalk paint-ujem neke stoliće. jedna od opcija mi je i maslinasto zelena, možda ova ili ova (uz to da ostavim neke detalje u boji drveta), ali sviđaju mi se i druge boje, pa se svakog dana premišljam i počeću nikad. 2
beyoncé Posted January 7 Posted January 7 4 minutes ago, Bir Adim Öte said: Meni je Bratislav Radovanović zanimljiv. dobra! sad ću i to da štampam 1
Sandradjer Posted January 7 Posted January 7 @beyoncé Super je wc. Samo ovaj retro luster je totalno bzv. Mozda bolje izgleda uzivo nego na slikama 1
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Imamo mi u firmi foru sa tim praaavim ciglama i plafonom od golog betona po kome su zice. Kako se to zove, industrijalizam? Vrlo brzo dosadi, bar meni. Zelim da me prostor inspirise svojim idejama sklada a ne da kupujem gradjevinski materijal i krenem da ga sredjujem
beyoncé Posted January 7 Posted January 7 6 minutes ago, Sandradjer said: @beyoncé Super je wc. Samo ovaj retro luster je totalno bzv. Mozda bolje izgleda uzivo nego na slikama meni nije smetao. nekako se uklapa, nije off. crvena boja se pojavljuje i na podnim pločicama i na kontra zidu (od ovog s ciglama), u vidu rozikastih pločica. i svetlo je ok. 1
beyoncé Posted January 7 Posted January 7 (edited) 18 minutes ago, Shan Jan said: Imamo mi u firmi foru sa tim praaavim ciglama i plafonom od golog betona po kome su zice. Kako se to zove, industrijalizam? Vrlo brzo dosadi, bar meni. Zelim da me prostor inspirise svojim idejama sklada a ne da kupujem gradjevinski materijal i krenem da ga sredjujem moguće da brzo dosadi. i meni sve dosadi i volim da menjam, te sam odlučila da ne investiram mnogo u bilo šta vezano za ambijent, samo jeftine i lako promenljive stvari. sreća pa je mašta besplatna. Edited January 7 by beyoncé 1
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Svako ima svoj stil, meni i ovi ukrasi koje vucem po stanu su visak nego nemam srca da ih bacim. Ima i do toga da gajba jedva ima 40 kvadrata pa ne mozes da se bahatis prostorom. Stan sam pre 10tak godina sredio kako ja volim: beli zidovi, ogromni prozori duz celog zida, bez zavesa, da moze da se upije lepota krosnji napolju, parket od bukve, police, stolovi i ormani u boji drveta, podne plocice u kuhinji bele prosarane bezom, zidne isto bez. Jedino sam kauce tresnuo sa jarkom zutom i plavom bojom, cisto da ucinim prostor jos veselijim Kupatilo mi ostalo da se renovira, tu bih isto verovatno nesto neutralno, npr ovako: 1
morgana Posted January 7 Posted January 7 (edited) 18 hours ago, Klara said: https://lionsbee.com/projects/belgrade-residence Kosara Bokšan <3 Biljana Đurđević je za mene nešto novo, dajte još neke domaće autore, sad imam vremena samo za sebe, da uživam na miru. : D Jake i Dinos Chapman jesu šokantni. : D volim i crteze ivane arandjelovic, recimo, narocito starije npr: https://www.vukvuckovic.com/umetnicki-leksikon-ivana-arandelovic za turu kroz scenu mislim da je najbolje pratiti par galerija, npr rimu i x vitamin; transformart za mladje; kulu u cetinjskoj za indi i matrijarsiju za haos, krs i lom. ulus godisnje izlozbe, sad kad je ulus nas. mihael milunovic trenutno ima izlozbu u legatu colakovic, on mi je isto ok (mada to nije bas skroz poetika koju volim) Edited January 7 by morgana 2 1
zorglub Posted January 7 Posted January 7 5 hours ago, Bir Adim Öte said: Meni je Bratislav Radovanović zanimljiv. Ovo izgleda kao omaž Alfredu T. Palmeru, ja bih ga bez problema stavio na zidove: 3
Ras Posted January 18 Posted January 18 Pre neki dan sam naleteo na ovu fotografiju: Šta kažete na Unknown Pleasures tepih? Osim u ovom specifičnom okruženju, čini se da može da funkcioniše kao i bilo koji drugi tepih sa grafičkim aplikacijama. E sad, guglajući, osim standardnih aplikacija (na majicama npr), došao sam i do otirača za obuću, jastučnica, prekrivača za krevete i čega sve ne. Moram priznati da sam prilično iznenađen, inače nemam posebnih želja da bilo šta od toga unesem u kuću. Sve na Aliekspresu, naravno i na brojnim drugim sajtovima. 5
Jeremija Posted January 18 Posted January 18 20 minutes ago, Ras said: Pre neki dan sam naleteo na ovu fotografiju: Šta kažete na Unknown Pleasures tepih? Osim u ovom specifičnom okruženju, čini se da može da funkcioniše kao i bilo koji drugi tepih sa grafičkim aplikacijama. E sad, guglajući, osim standardnih aplikacija (na majicama npr), došao sam i do otirača za obuću, jastučnica, prekrivača za krevete i čega sve ne. Moram priznati da sam prilično iznenađen, inače nemam posebnih želja da bilo šta od toga unesem u kuću. Sve na Aliekspresu, naravno i na brojnim drugim sajtovima. Ko bi rekao da će od svega što je Peter Saville dizajnirao, najikoničniji postati omot albuma koji se (na početku) najmanje prodavao? 1
Eleniko Posted January 18 Posted January 18 On 6.1.2024. at 14:41, morgana said: da, biljana dj nije za dnevni boravak ih, pa pre je za dnevni nego za spavaći ili trpezariju.... 1 1
morgana Posted January 18 Posted January 18 4 hours ago, Eleniko said: ih, pa pre je za dnevni nego za spavaći ili trpezariju.... pa dobro, da imas b. dj? 1
mraki Posted February 11 Posted February 11 Gledam ugaone garniture. Online prodavnice nude svašta nešto od Atelier Del Sofa, izgleda neki turski brend. Čuo neko za njih, ima neka iskustva? Previše mi je rizično uzeti na nevidjeno, iako su negde najbliže onome što bih hteo. https://www.eponuda.com/ugaone-garniture-cene/atelier-del-sofa-ugaona-sofa-kale-lanena-krem-cena-18021169 Ikea Kivik mi je uži izbor, provereno udobna.
Recommended Posts