nezvanova Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 dočim je tokyo project (kratki film sa elizabet mos) sranjce lepo su uslikali tokio, lep je i glumac, ali je totalno patetican.
ToniAdams Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 8 hours ago, Jimmy Kowalski said: +1 Steta sto LQ Jones nije posle nista rezirao. A jos ziv jebote, mada ne glumi vec godinama.. da prostis, ja bio ubedjen da je pokojan
kud u maglu Simoviću Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 iako nisam fan halle berry, kidnap mi legao. školski primer kako potera treba da izgleda. i u scenama i u kompletnom delu 7.42/10
kipo Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Nemojte gledati Geostorm, niti zbog imena. Film je njesra on so many levels, ali ovaj mali što je promašio profesiju, zločin je koliko loš glumac. Odvratan je.
Dankan Ajdaho Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Najneoriginalniji film u istoriji kinematografije. Ne postoji rečenica u njemu koja nije već upotrebljena na isti način.
Fakundo Sava Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 http://www.imdb.com/title/tt4443658/?ref_=tt_rec_tt Better watch out Dejan Ognjanović mu je udelio laskavu titulu horor godine, pa sam ga izgledao Film koji je daleko zabavniji neg što mu ocena kaže na imdbu . Nije nikakvo remek delo niti je punokrvni horor ,klasičan home-invasion saspens ali maštovit sa simatičnim glumcima .Kvalitetno potrošenih 88minuta, svideće vam se Malu ulogu ima Virginia Medsen koju nisam prepoznao iako sam na početku filma primetio njeno ime
Pečorin Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Genijalstina 16 hours ago, Fakundo Sava said: http://www.imdb.com/title/tt4443658/?ref_=tt_rec_tt Better watch out Dejan Ognjanović mu je udelio laskavu titulu horor godine, pa sam ga izgledao Film koji je daleko zabavniji neg što mu ocena kaže na imdbu . Nije nikakvo remek delo niti je punokrvni horor ,klasičan home-invasion saspens ali maštovit sa simatičnim glumcima .Kvalitetno potrošenih 88minuta, svideće vam se Malu ulogu ima Virginia Medsen koju nisam prepoznao iako sam na početku filma primetio njeno ime Super je film, preporuka i od mene. Samo, nije bas klasican home invasion, zar ne
Fakundo Sava Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Ma da , to sam shvatio kada sam udario enter . Nema veze sa klasikom
Lancia Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Volver, Volver... predivan je Lucky, nemam reci.
Jimmy Kowalski Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 http://www.imdb.com/title/tt6018306/ Svojevrstan nastavak The Last Detaila. Uzivanje je gledati Carella, Cranstona i Fishburna zajedno, Linklater je kljuceve filma dao njima u ruke i isplatilo se..
Ajant23 Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Uh, Brajan Kranston i Ričard Linklater u svojevrsnom nastavku izvanrednog filma Hola Ešbija i Roberta Touna... Pa, to je kao da se poredi Ajkula 3 sa Ajkulom...
Recommended Posts