3opge Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 3 minutes ago, pt 2.0 said: Sad ne znam da li da gledam ili ne taj Happy-Go-Lucky. I nismo svi bipolarni. Neki smo samo tu i tamo depresivni. baci novcic
pt 2.0 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Just now, 3opge said: baci novcic Dobra ideja. (Birdman je bio okej. Mučan, ali okej)
ToniAdams Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 sto kazu prodavci polovnih auta, vredi pogledati. stos tice bipolara, kako sam skapirao svi smo bipolarni, al nemaju svi disorder.
ToniAdams Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 5 minutes ago, Aleksija said: kod nas ima ulaz i izlaz iz bioskopa jbg ovaj moj imo samo 1 vrata :(
3opge Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 minute ago, ToniAdams said: sto kazu prodavci polovnih auta, vredi pogledati. stos tice bipolara, kako sam skapirao svi smo bipolarni, al nemaju svi disorder. gde prestaje order a pocinje disorder?
ToniAdams Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 pa kad nesto ne funkcionise kako treba, onda je to valjda disorder.
Hippie Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) 2 hours ago, 3opge said: maestralna Sally Hawkins. uvek... Edited January 2, 2018 by Hippie
Kreator Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 The Foreigner http://www.imdb.com/title/tt1615160/?ref_=fn_al_tt_1 Da mi je neko rekao pre mesec dana (kada nisam znao ni da postoji ovaj film) da ću se oduševiti filmom gde je Džeki Čen u glavnoj ulozi, rekao bih mu da je lud. Ovo je za akcioni žanr, po mom mišljenju, stvarno sjajan film. Vredi pogledati ko voli akcione filmove.
mustang Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 stoji mi prozor otvoren vec dva dana sa tim filmom i uvek nesto drugo na kraju padne....ajd da probam veceras....
mustang Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) 5 hours ago, BlackGeorge said: The Foreigner http://www.imdb.com/title/tt1615160/?ref_=fn_al_tt_1 Da mi je neko rekao pre mesec dana (kada nisam znao ni da postoji ovaj film) da ću se oduševiti filmom gde je Džeki Čen u glavnoj ulozi, rekao bih mu da je lud. Ovo je za akcioni žanr, po mom mišljenju, stvarno sjajan film. Vredi pogledati ko voli akcione filmove. odlican! tempo, obrti, akcija...odlican akcioni film. svidelo mi se kako sintisajzer imitira helikopter Edited January 2, 2018 by mustang
Lancia Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 On 30/5/2016 at 7:31 AM, Ajant23 said: À trois on y va (2015) Vrlo uspela, vrlo šarmantna komedija, ples: ritma, obrta, ukrštanja i stalnih prepoznavanja jednostavnih, filmskih i ljudskih geometrija jednog ljubavnog trougla. Gleda se u jednom dahu, i ne samo da proleti za čas već i kroz taj osećaj prošlog trena vraća i jača percepciju same drame. Svakako, preporuka. Poslusajte mudrog Ajanta, uzivancija od filma.
Duci Simonovic Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Lady bird (2017) - da su likovi nesto frikastiji bilo bi zanimljivo ovako bezveznjikavo Lebanon ( 2009) odlican
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 On 1/1/2018 at 12:42 AM, Moća said: Tri bilborda.. Odlican. Sent from my Le X620 using Tapatalk Jeste. Ima nekih nelogičnosti ali ne kvari mi mnogo opšti utisak.
Moća Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Daj u spojler da vidimo sta je.Sent from my Le X620 using Tapatalk
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Just now, Moća said: Daj u spojler da vidimo sta je. Sent from my Le X620 using Tapatalk Npr kompletni preokret u ponašanju Diksona. On donekle može da se objasni time da je bio jako jako vezan za Vilobija i da mu je njegova reč jako značila, ali to mi je onako baš nategnuto. Onda, scena gde u to takoreći nebitno selo, šalju zamenu za Vilobija, onog crnca, nepuna 24h pošto se ubio, to mi je prilično nelogično. I to donekle može da se objasni time da je Mildred bilbordima privukla neku pažnju javnosti, ali i dalje nije realno da pošalju random lika da preuzme policiju bukvalno ODMAH. Takođe, dotični je gledao kako DIkson izbacuje lika kroz prozor i ništa. nema privođenja, nema ničega, samo mu je uzeo značku i to je to. Ali te 'zamerke' imam samo zato što je film od samog početka imao neki solidno realistički ton da bi se u drugom delu taj ton izgubio, fali mi ta konzistentnost
Recommended Posts