December 28, 20177 yr Ali Mad Max je samo u prvom delu mad. Kasnije je umorni i usamljeni nihilista. Ne mislim da bi bilo loše da je Gibson castovan al se ne slažem da Mad Max u poslednjoj epizodi treba da bude zver, sila i šta si već nabrojao jer nema motiva za tako nečim. A pljuvanje po Hardiju je bzvz i neopravdano.
December 28, 20177 yr 2 dobra komada, imaju zajedničko da se bave malo težim temama, koje sam znao malo površno, pa taman me naterali da malo iščitam o dogadjajima iz oba filma. Detroit i Cronica de una fuga
December 29, 20177 yr On 28. 12. 2017. at 16:38, ToniAdams said: Gibson u blood fatheru je sila, vremenska nepogoda, zver, nekako u pravom godinama za mad maxa i što je najbitnije, potpuno lud. Prava šteta što nije kastovan, već sjajan film bio bi 32% bolji. Hardi je ipak samo običan čovek. On 28. 12. 2017. at 17:09, maheem said: Ali Mad Max je samo u prvom delu mad. Kasnije je umorni i usamljeni nihilista. Ne mislim da bi bilo loše da je Gibson castovan al se ne slažem da Mad Max u poslednjoj epizodi treba da bude zver, sila i šta si već nabrojao jer nema motiva za tako nečim. A pljuvanje po Hardiju je bzvz i neopravdano.Šta znači kastovan? Послато са LG-M700 уз помоћ Тапатока
December 30, 20177 yr Brawl in Cell Block 99 - vise strip, nego film. Prilicno dobro sve to ispalo, Vince Vaughn je novi visoki baja-sibadzija, taman da Liam Neeson malo odmori.
December 30, 20177 yr dunkirk - veoma zadovoljna. ima tu neku sterilnost slike, pejzaza i zvuka koja ga cini cistijim, drugacijim, a opet ne manje brutalnim od ostalih dobrih ww2 filmova. i fantasticno slikana prostranstva, pustare - pune neke egzistencijalisticke pretnje, skoro opasnije i od samog rata. prica "srecnog" vojnika je odlicna ideja i nenametljivo povezuje fragmente. pateticne i patriotske delove sam nekako progutala. meni deluje kao da ih je i nolan nevoljno nakalemio.
December 31, 20177 yr Call Me by Your Name - da se pridruzim Maksi i Hansolo, p r e l e p film u svakom smislu, nekako svo vreme imao utisak da ga je snimio Bertolucci. Timothée Chalamet, pravi dragulj. Lady Bird - Greta Gerwig je Woody Allen, ako je nema a platnu, gluma mora mora da bude u njenom stilu. Film je generalno vise nego OK, mada pati od bespotrebnih bizarnosti i vec vidjenog. Piratski zaliv zna da je Aleksija gran macho, pa automatski salje Dunkerque umesto About time.
December 31, 20177 yr Brads Status - pristojan blic film o zivotnom preispitivanju. The Killing of a Sacred Deer - vrlo ali vrlo mucno za gledanje. Glupost godine. Colin Farrell i Nikole Kidman, najodvratniji glumacki tandem. Odoh ovo da sperem jednom sljivkom na eks.