Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Ali Mad Max je samo u prvom delu mad. Kasnije je umorni i usamljeni nihilista. Ne mislim da bi bilo loše da je Gibson castovan al se ne slažem da Mad Max u poslednjoj epizodi treba da bude zver, sila i šta si već nabrojao jer nema motiva za tako nečim. A pljuvanje po Hardiju je bzvz i neopravdano.

Posted
1 minute ago, ToniAdams said:

Ok, izvini :(

u redu je :lolol:

Posted

2 dobra komada, imaju zajedničko da se bave malo težim temama, koje sam znao malo površno,

pa taman me naterali da malo iščitam o dogadjajima iz oba filma.

Detroit i Cronica de una fuga

Posted
Gibson u blood fatheru je sila, vremenska nepogoda, zver, nekako u pravom godinama za mad maxa i što je najbitnije, potpuno lud.  Prava šteta što nije kastovan, već sjajan film bio bi 32% bolji. Hardi je ipak samo običan čovek. 
Ali Mad Max je samo u prvom delu mad. Kasnije je umorni i usamljeni nihilista. Ne mislim da bi bilo loše da je Gibson castovan al se ne slažem da Mad Max u poslednjoj epizodi treba da bude zver, sila i šta si već nabrojao jer nema motiva za tako nečim. A pljuvanje po Hardiju je bzvz i neopravdano.
Šta znači kastovan? :blush:

Послато са LG-M700 уз помоћ Тапатока

Posted

cast:

mad max......................... mel gibson

Posted

meni dobar amercina made sa sve  tomom kukuruzom

:blush:

Posted

Brawl in Cell Block 99 - vise strip, nego film. Prilicno dobro sve to ispalo, Vince Vaughn je novi visoki baja-sibadzija, taman da Liam Neeson malo odmori. 

Posted

Three bilboards....  nije mogao bolje da legne 

Posted

dunkirk - veoma zadovoljna. ima tu neku sterilnost slike, pejzaza i zvuka koja ga cini cistijim, drugacijim, a opet ne manje brutalnim od ostalih dobrih ww2 filmova. i fantasticno slikana  prostranstva, pustare - pune neke egzistencijalisticke pretnje, skoro opasnije i od samog rata.

prica "srecnog" vojnika je odlicna ideja i nenametljivo povezuje fragmente.

pateticne i patriotske delove sam nekako progutala. meni deluje kao da ih je i nolan nevoljno nakalemio.

Posted

Call Me by Your Name - da se pridruzim Maksi i Hansolo, p r e l e p film u svakom smislu, nekako svo vreme imao utisak da ga je snimio Bertolucci. Timothée Chalamet, pravi dragulj.

Lady Bird - Greta Gerwig je Woody Allen, ako je nema a platnu, gluma mora mora da bude u njenom stilu. Film je generalno vise nego OK, mada pati od bespotrebnih bizarnosti i vec vidjenog.

Piratski zaliv zna da je Aleksija gran macho, pa automatski salje  Dunkerque umesto About time.

Posted
1 hour ago, maheem said:

Big Sick

Sinoc pogledao, simpa

Posted

Brads Status - pristojan blic film o zivotnom preispitivanju.

The Killing of a Sacred Deer - vrlo ali vrlo mucno za gledanje. Glupost godine. Colin Farrell i Nikole Kidman, najodvratniji glumacki tandem.

Odoh ovo da sperem jednom sljivkom na eks.