Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Pa ovaj film je Chapter 1, prvi dio dvodijelnog filma/serijala

Xelou Xipi  :)

Gledao se Thunderbolt and Lightfoot, zabavan road film. Dugo mi nije zapao George Kennedy, kakav je to kralj od glumca bio.

Gledao ga u seoskom kinu u Dobovi (kraj Brežica) kad sam imao nekih osam godina. I dan danas pamtim sjajan osećaj koji mi je ostavio. Kao da sam i ja putovao sa njima. Valjda ništa bolje nije moglo da se snimi za klinca željnog uzbuđenja. Tada sam po prvi puta video i Klinta Istvuda. Baš me dojmio.

najzad gledala tampopo. jednom recju: exquisite. preporuka:)

(nakon ovoga, neminovno, sutra ramen za rucak)

Ramen vestern! :D

Tampopo2-1-1600x900-c-default.jpg

Mmmm Tampompo, i ja ga gledah ove godine, rekoh posle da moram probati tu ramen supu! Meni su odlicne sve te vinjetice mimo glavnog toka radnje, pogotovo ona sa poslovnim ruckom gde potrcko/sofer/mladji referent jedini poznaje francusku kuhinju :lol: kao i senzuelne scene sa gangsterom koje oslikavaju vezu izmedju strasti, hrane i smrti.

Edited by I*m with the pilots

Tampopo2-1-1600x900-c-default.jpg

Mmmm Tampompo, i ja ga gledah ove godine, rekoh posle da moram probati tu ramen supu! Meni su odlicne sve te vinjetice mimo glavnog toka radnje, pogotovo ona sa poslovnim ruckom gde potrcko/sofer/mladji referent jedini poznaje francusku kuhinju :lol: kao i senzuelne scene sa gangsterom koje oslikavaju vezu izmedju strasti, hrane i smrti.

ma +milion:)

hahaha, savrseno opisano, imwtp! mnostvo zanimljivih i duhovitih vinjeta (i metafora). o izazivanju apetita da ne govorimo. sutra ramen, po svaku cenu <3 

edit: btw, malerov adagietto (5ta simfonija) kao i u 'death in venice'!

Edited by roksi

Wakefield

Slozio bih se sa Lanchom samo delimicno, koncept je sjajan ali je egzekucija (i monolog) bled i neubedljiv. A Kranston je digao lestvicu u Breaking Bad, prosto mi je besmisleno da ovde cepidlacim - bolje bi odigrao da je bolje napisano.

Edited by Caligula

Kranston je digao lestvicu u B? Čega? Glume? Gostovanja kod Opre? Subverzije? Pecanja?

Cranston je jednodimenzionalni glumac, nesto slicno kao Michael Shannon. Tamo gde treba malo krvi i mesa, jednostavno zataji i postaje iritantan. (OK, Shannon ima i to neko ludilo u ocima, to mu je kao neki plus) 

Bio je odličan u Breaking Badu, mislim otkud je sad pa to diskutabilno. (Ono, sa Ajantom je sve diskutabilno...)

Odlican je bio i u filmu Trumbo.

E to nisam gledao, sad ću da potražim.

Oćete da kažete da novi It nema dve paralelne priče, klince iz 1950ih i odrasle iz 1980ih?

bice i nastavak, sa odraslima u danasnjosti. koji necu gledati, posto je ovaj prvi it tesko sranje.

Bi bip, Riči :fantom:

odgledao sam dva debilna filma koji ne zavređuju ni da vam dajem link. odgledao do kraja da proverim dokle to može da dogura.

prvi:"ruske lutke - babuške" nastavak simpatičnog "l'auberge espagnole". užas

drugi "eurotrip" o klincu koji reši da sretne 1. berlinku iputuje po evropi sa sebi sličnima. sranje do bola. engleska = fudbalski huligani, holandija = seks i droga.......

zajedničko da je east europe sama sirotinja i krš. 

neviđeno.