James Marshall Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Pa ovaj film je Chapter 1, prvi dio dvodijelnog filma/serijala
nisam ja Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Sad bio na rtsu: http://imdb.com/title/tt4699534/?ref_=m_nmfmd_dr_1 Simpa je.
Dankan Ajdaho Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Xelou Xipi :) Gledao se Thunderbolt and Lightfoot, zabavan road film. Dugo mi nije zapao George Kennedy, kakav je to kralj od glumca bio. Gledao ga u seoskom kinu u Dobovi (kraj Brežica) kad sam imao nekih osam godina. I dan danas pamtim sjajan osećaj koji mi je ostavio. Kao da sam i ja putovao sa njima. Valjda ništa bolje nije moglo da se snimi za klinca željnog uzbuđenja. Tada sam po prvi puta video i Klinta Istvuda. Baš me dojmio.
roksi Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 najzad gledala tampopo. jednom recju: exquisite. preporuka:) (nakon ovoga, neminovno, sutra ramen za rucak)
I*m with the pilots Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 (edited) Ramen vestern! :D Mmmm Tampompo, i ja ga gledah ove godine, rekoh posle da moram probati tu ramen supu! Meni su odlicne sve te vinjetice mimo glavnog toka radnje, pogotovo ona sa poslovnim ruckom gde potrcko/sofer/mladji referent jedini poznaje francusku kuhinju :lol: kao i senzuelne scene sa gangsterom koje oslikavaju vezu izmedju strasti, hrane i smrti. Edited September 29, 2017 by I*m with the pilots
roksi Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 (edited) Mmmm Tampompo, i ja ga gledah ove godine, rekoh posle da moram probati tu ramen supu! Meni su odlicne sve te vinjetice mimo glavnog toka radnje, pogotovo ona sa poslovnim ruckom gde potrcko/sofer/mladji referent jedini poznaje francusku kuhinju :lol: kao i senzuelne scene sa gangsterom koje oslikavaju vezu izmedju strasti, hrane i smrti. ma +milion:) hahaha, savrseno opisano, imwtp! mnostvo zanimljivih i duhovitih vinjeta (i metafora). o izazivanju apetita da ne govorimo. sutra ramen, po svaku cenu <3 edit: btw, malerov adagietto (5ta simfonija) kao i u 'death in venice'! Edited September 29, 2017 by roksi
Caligula Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 (edited) Wakefield Slozio bih se sa Lanchom samo delimicno, koncept je sjajan ali je egzekucija (i monolog) bled i neubedljiv. A Kranston je digao lestvicu u Breaking Bad, prosto mi je besmisleno da ovde cepidlacim - bolje bi odigrao da je bolje napisano. Edited September 29, 2017 by Caligula
Ajant23 Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Kranston je digao lestvicu u B? Čega? Glume? Gostovanja kod Opre? Subverzije? Pecanja?
Lancia Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Cranston je jednodimenzionalni glumac, nesto slicno kao Michael Shannon. Tamo gde treba malo krvi i mesa, jednostavno zataji i postaje iritantan. (OK, Shannon ima i to neko ludilo u ocima, to mu je kao neki plus)
Indy Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Bio je odličan u Breaking Badu, mislim otkud je sad pa to diskutabilno. (Ono, sa Ajantom je sve diskutabilno...)
Nikodije Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Oćete da kažete da novi It nema dve paralelne priče, klince iz 1950ih i odrasle iz 1980ih? bice i nastavak, sa odraslima u danasnjosti. koji necu gledati, posto je ovaj prvi it tesko sranje.
đorđe geprat Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 odgledao sam dva debilna filma koji ne zavređuju ni da vam dajem link. odgledao do kraja da proverim dokle to može da dogura. prvi:"ruske lutke - babuške" nastavak simpatičnog "l'auberge espagnole". užas drugi "eurotrip" o klincu koji reši da sretne 1. berlinku iputuje po evropi sa sebi sličnima. sranje do bola. engleska = fudbalski huligani, holandija = seks i droga....... zajedničko da je east europe sama sirotinja i krš. neviđeno.
Recommended Posts