Lancia Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) Beatriz at Dinner - nije drvo no papazjanija o zivotu, sto ne znaci da mi nije palo na pamet, da se besim na kraju filma. Otvaranje treceg oka for dummies. Edited August 28, 2017 by Majo
James Marshall Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 What Happened to Monday ili Seven Sisters - SF vec rabljene teme ali sa pristojnom akcijom i raspletom. Detalj koji mi je upao u oci, spisak imena iz famozne crio ustanove, obratite paznju, prosto ne mogu da verujem da je slucajno uradjeno. Mali, daj neka sirotinjska imena! /gugla balkan names/
Lancia Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Contratiempo (2016) Prilićno loše. Od početka je neuverljiv, nategnut, pun bezveznih motiva, ali ima pristojnu fotografiju i očekujem velike obrte i prepoznavanja da sve to izvade i nadvadaju. Kako film odmiče, naivnost toliko narasta da više ni iščekivanje tog izvesnog velikog obrta i prepoznavanja ne znači mnogo samim tim što su sve dotadašnje peripetije bile više nego jadne. Na kraju, dogodi se taj veliki obrt i veliko prepoznavanje, ali i to je naprost očajno. Ne vidim nikakav razlog da se ovoliko loši filmovi hvale samo zato što nisu američki. Španska kinematografija je imalo previše svojih vrhova da bi ovakva mediokritetska sranja za idiote bila uzdizana. Malo si ga preterao na kraju, ali to je to uglavnom. Dodao bih da je Mario Casas definitivno los izbor za glavnu ulogu, tip je vise za komedije, stalno sam ocekivao da prasne u smeh.
Duci Simonovic Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Conjuring 2 Sve već vidjeno, fina i jeftina zabava, porodičan hororac
Jimmy Kowalski Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 http://www.imdb.com/title/tt1708135/ Ocekivao sam od tandema Hirschbiegel/Breinersdorfer da ce napraviti upecatljiviji film. Georg Elser je to zasluzio. Ovako, ok film, ali nista posebno. Friedel svakako zasluzuje pohvale..
kipo Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Unlocked Predvidiva ali sasvim gledljiva špijunska akcija. Poznate face i Džon Malkovic
Duci Simonovic Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 cops and robbers http://www.imdb.com/title/tt0069919/?ref_=fn_al_tt_2 do jaja film
mustang Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) Going is Stile odlicna zabava, smejala sam se na glas. U avionu. Btw, it's a remake. Edited August 31, 2017 by mustang
radisa Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 What Happened to Monday ili Seven Sisters - SF vec rabljene teme ali sa pristojnom akcijom i raspletom. Detalj koji mi je upao u oci, spisak imena iz famozne crio ustanove, obratite paznju, prosto ne mogu da verujem da je slucajno uradjeno. Definitivno nije slučajno, sva imena su "istog tipa"... OK film, gledljiv i drži pažnju, iako pun klišea...
porucnik vasic Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Viceroy%27s_House_(film) Одличан!
Duci Simonovic Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Gledo sinoć novu mumiju sa tom kruzom, čova snimio najlošiji film karijere, izdržao sam nekih 40 min jer me mrzelo da menjam a mogo se film opušteno prekinuti posle 4 minuta
čekmeže Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Ted 2, baš mi lego, sve po pe-esu komedije.
Recommended Posts