Skyhighatrist Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Koga zanima (i ima silno vreme na raspolaganju), Oliver Stoneov Putin je u celosti na YT: (plus još 2 dela iza toga, ukupno 3 sata... ) Zar nema 4 dela?
Indy Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Ima, ali ja 4. nisam nasao na YouTubetu. Ima na torrentima, poslao Julian Assange linkove :D
mustang Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 prosecni amerikanac nece razumeti o cemu su pricali. mislim da je intervju bio dobar, na momente duhovit, jasnija mi jenslika kako rusi razmisljaju. mene cudi kako niko jos nije istrazio klinton ekipu od olbrajtove do bajdena: u cemu imaju ucesce a da je prethodno bilo okupirano.
kipo Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Postoje li gdje full titlovi za intervjue? Hoću da spremim za ćaleta, engleski mu nije baš blizak
Pokojni Ruxin Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 Računovođa, ali daleko od toga da se lajf predao bez borbe
aram Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 Odgledo sinoc iBoy. Sad, ako zanemarimo sam nacin na koji glavni junak stice superpower, a jes jako glup ali nista gluplji od npr. Spajdermena, vrlo ok filmcic. Fin prikaz beznadja mladih u sirotinjskim kvartovima Londona, dobri glumci, final solution je mogo bit malo bolji, al ajd sad, ipak je to samo Netflix.
ToniAdams Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 (edited) gledo ipak locke, fini filmic, nedostaje mu malo razradjeniji glavni lik da bi bio bas dobar. nekako mi njegova motivacija banalno predstavljena, da ne kazem neuverljivo. mozda sam trebo lajf :( Edited June 20, 2017 by ToniAdams
ultra plasticni Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Sirocco 1951 Pomalo skrajnuti, a sasvim solidan orijentalni noar sa zlim Bogijem
Recommended Posts