Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted (edited)

BTW, činjenica da je isti čovek radio Elijena i Prometeusa je...ne znam ni kako da je nazovem. Kao da mu je neko zamenio mozak, oduzeo pamet, talenat, šta god.

Jedan od većih WTF momenata u životu.

Edited by Dankan Ajdaho
Posted

Jbg 30+ godina, izlapi i viski dobar a kamoli pamet

Posted (edited)

Odgledao Ghost In The Shell, uzasan je. 

Edited by Joe D
Posted

Ovaj lajv ekšn? Pa u poređenju sa anime, stvarno je kršina.

Posted

Pa to, u odnosu na anime je empty shell. Bas su ga zaglupili. 

Posted

Odgledao Ghost In The Shell, uzasan je.

Sinoć ga pustio pred spavanje, odgledao možda 15tak min, znači da ne teram dalje

Posted

Pa ima tu nekog vizuelnog šmeka, ako nisi emotivno vezan za anime, možeš spičiti još sat i koji minut na ovo

Posted

A, ukoliko si emotivno vezan za mangu, pređi sa kadra grafičkog prikaza ideje bazične emocije, na naredni u kome dolaze do izražaja tipične crte osobina ličnosti...

Posted

Nisam se vraćao na ghost, odgledao automatu sa banderasom - jedan od praznijih koje sam skoro gledao

Posted

E sad.. koj moj su oni nas kao stvarali, ako su posle planirali da nas sve razjebu? Bili su razocarani onim sto su stvorili?

Ovo je jedino pitanje nakon filma, koje nije potpuno besmisleno. Sve ostalo je takav krš i nejasnoća da mi je ogadio Aliene. Utisak kao da je par studenata radilo film pa Ridli onda to za dan sklepao u 3 sata nečega.

Elem, ja shvatio da smo mi nekako njihovi, ali da smo zaslužni za neko gadno sranje pa nas se po svaku cijenu mora zbrisati crnom tvari koja je zapravo hemijsko oružje.

Posted

Ne gledajte novog Aliena. :fur:

Jeb'se Ridli.

Posted

Je l' gori od Prometeja?

Posted (edited)

Jeste.

Jedno 100x.

Edited by Apollo Creed
Posted

A zamalo da odem večeras u bijoskop