Ajant23 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Film je šund naravno, ali je voajer koji snima baš snažno izgrađen lik...
MocaVukotic Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 danas je bio dan za spajk lija.ako može mala digresija, u pitanju je majk an e spajk. leigh, a ne lee.
Kreator Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Nipošto nisam preporučio taj prvi, to je smeće. Drugi vredi...isto mišljenje i od mene. inače odgledao sam upravo:enough saidhttp://www.imdb.com/title/tt2390361/po meni jedan od boljih iz 2013.godine@kud u maglu simovićune slažem se, spoorloos je dosta bolji od cache
kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 onda sam se ja suviše udubio u podklobučeni plafon
nezvanova Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Nipošto nisam preporučio taj prvi, to je smeće. Drugi vredi... isto mišljenje i od mene.:-)) dobro de, u pravu ste, taj prvi i nije neki film, ali ima puno zanimljivih kulinarskih caka, neobicnih menija, recepata, preporuka za slaganje klope i vina koje ce banacaninu, zbog njegovih interesovanja, profesije i ljubavi prema gastronomiji i vinima, sigurno biti interesantna...nezavisno od ovih kulinarskih, a i dalje u okviru romanskog govornog podrucja, od mene preporuka za rumunski pozitia copilului. savrsena rezija -svedeno, pametno, jasno, savrseni glumci; ma sve u filmu fercera. odlican, odlican film! Edited January 12, 2014 by nezvanova
đorđe geprat Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) ako može mala digresija, u pitanju je majk an e spajk. leigh, a ne lee.naravno, ćelije se već godinama gase.EDIT: skriven/kaše/hajden je sjajan film. baš kako valja a biser je žilijet. Edited January 12, 2014 by djordje geprat
đorđe geprat Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) ponovo sam pogledao film. dobar je. jednako kao i ona tri ostala. ovaj mi se manje dopao ali, to su različite kategorije. verovatno sam bio u drukčijem raspoloženju, sada sam sam gledao film. uvek sam voleo da sam idem u bioskop, i sada volim da sam gledam filmove. jasan mi je vendin histerični smeh. nikola. i sve ostalo. jedino mi je nejasno zašto je ovaj film na sajtovima okarakterisan kao comedy drama. ničeg komičnog tu nemada, i za "la grande belezza" piše isto. videste li vi ičeg komičnog u tom filmu. ja, ne. Edited January 12, 2014 by djordje geprat
banecare1 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Географ глобус пропилodlican. napokon se rusi setili da je hoiivud malo zapadnije
ultra plasticni Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 da, i za "la grande belezza" piše isto. videste li vi ičeg komičnog u tom filmu. ja, ne.Meni je glavni lik komičan. Iako u celom filmu podriva i razotkriva licemerje, laž i gistro avangardu buržoaskog sloja, on je i sam deo svega toga. Čak šta više, on uživa u celom tom tripu, a u isto vreme mu je nepodnošljiv. To je kolko smešno tolko i tužno
Mil@n Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Rush - odličan. Čitao posle o obojici po netu, pretarano je celo to rivalstvo, ali bez obzira - 2 sata zagarantovane zabave.
đorđe geprat Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 meni uopšte nije bio komičan. dve epizode, kada pred društvom survava u lice onoj spisateljici ceo njen život i ona kada objašnjava i prmenjuje taktiku ponašanja na sahrani.......uopšte, ne znam u koju kategoriju bih spakovao taj film. nije ni drama. dođe mi kao pludokumentarni, slika stanja jednog sloja. vizuelno je perektan. ni kako da ga ocenim.
kobni zelaya Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Što moraš da ga pakuješ u neku kategoriju? :) Географ глобус пропилodlican. napokon se rusi setili da je hoiivud malo zapadnije Ima li ga u onom zalivu što ga gusari drže? :)
zakintos Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Blue Jasmine (2013) Neko reče da ne zaslužuje posebnu temu... i slažem se sa tom tvrdnjom. Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)I ovo bi moglo u: "Filmovi koje volite ai' se stidite da to priznate". Meni se sviđa...
đorđe geprat Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Što moraš da ga pakuješ u neku kategoriju? :) pa, ako me neko pita za vrstu. nije krimić, nije drama, komedija, horor, avantura,...... putopis, možda. ima lepe kadrove rima što eksterijere, što mrtvu prirodu, ima i noćnog života.....
Recommended Posts