Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Film je šund naravno, ali je voajer koji snima baš snažno izgrađen lik...

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

danas je bio dan za spajk lija.
ako može mala digresija, u pitanju je majk an e spajk. leigh, a ne lee.
Nipošto nisam preporučio taj prvi, to je smeće. Drugi vredi...
isto mišljenje i od mene. inače odgledao sam upravo:enough saidhttp://www.imdb.com/title/tt2390361/po meni jedan od boljih iz 2013.godine@kud u maglu simovićune slažem se, spoorloos je dosta bolji od cache

onda sam se ja suviše udubio u podklobučeni plafon

Nipošto nisam preporučio taj prvi, to je smeće. Drugi vredi...
isto mišljenje i od mene.
:-)) dobro de, u pravu ste, taj prvi i nije neki film, ali ima puno zanimljivih kulinarskih caka, neobicnih menija, recepata, preporuka za slaganje klope i vina koje ce banacaninu, zbog njegovih interesovanja, profesije i ljubavi prema gastronomiji i vinima, sigurno biti interesantna...nezavisno od ovih kulinarskih, a i dalje u okviru romanskog govornog podrucja, od mene preporuka za rumunski pozitia copilului. savrsena rezija -svedeno, pametno, jasno, savrseni glumci; ma sve u filmu fercera. odlican, odlican film!

Edited by nezvanova

ako može mala digresija, u pitanju je majk an e spajk. leigh, a ne lee.
naravno, ćelije se već godinama gase.EDIT: skriven/kaše/hajden je sjajan film. baš kako valja a biser je žilijet.

Edited by djordje geprat

ponovo sam pogledao film. dobar je. jednako kao i ona tri ostala. ovaj mi se manje dopao ali, to su različite kategorije. verovatno sam bio u drukčijem raspoloženju, sada sam sam gledao film. uvek sam voleo da sam idem u bioskop, i sada volim da sam gledam filmove. jasan mi je vendin histerični smeh. nikola. i sve ostalo. jedino mi je nejasno zašto je ovaj film na sajtovima okarakterisan kao comedy drama. ničeg komičnog tu nemada, i za "la grande belezza" piše isto. videste li vi ičeg komičnog u tom filmu. ja, ne.

Edited by djordje geprat

da, i za "la grande belezza" piše isto. videste li vi ičeg komičnog u tom filmu. ja, ne.
Meni je glavni lik komičan. Iako u celom filmu podriva i razotkriva licemerje, laž i gistro avangardu buržoaskog sloja, on je i sam deo svega toga. Čak šta više, on uživa u celom tom tripu, a u isto vreme mu je nepodnošljiv. To je kolko smešno tolko i tužno

Rush - odličan. Čitao posle o obojici po netu, pretarano je celo to rivalstvo, ali bez obzira - 2 sata zagarantovane zabave.

meni uopšte nije bio komičan. dve epizode, kada pred društvom survava u lice onoj spisateljici ceo njen život i ona kada objašnjava i prmenjuje taktiku ponašanja na sahrani.......uopšte, ne znam u koju kategoriju bih spakovao taj film. nije ni drama. dođe mi kao pludokumentarni, slika stanja jednog sloja. vizuelno je perektan. ni kako da ga ocenim.

Što moraš da ga pakuješ u neku kategoriju? :)

Географ глобус пропилodlican. napokon se rusi setili da je hoiivud malo zapadnije
Ima li ga u onom zalivu što ga gusari drže? :)

I Ima li prevod?

Što moraš da ga pakuješ u neku kategoriju? :)
pa, ako me neko pita za vrstu. nije krimić, nije drama, komedija, horor, avantura,...... putopis, možda. ima lepe kadrove rima što eksterijere, što mrtvu prirodu, ima i noćnog života.....