belch Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 ja proplakala uz dallas buyers clubeto oskara za leta i mekonahija
đorđe geprat Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) Nije mu to početak. Početak mu je kada glavnu junakinju vuće da plešu na žurci, cccc...šta ti je sad pa to sa glavnom junakinjom. natali?EDIT:praslinу Великој Британији чак и статисти у просечним британским серијама бољи глумци од холивудских звезда попут Николаса Кејџа, Џонтра Волте, što jes, jes...ajant.pusti prvo pojavljivanje. bobi je prvo pravo pojavljivanje. i, maestralno. Edited January 8, 2014 by djordje geprat
Calavera Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 (edited) Dobar je Blue Jasmine, samo depresivan u picku materinu :( Kata za Oskara! Edited January 8, 2014 by Calavera
Kreator Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Picnic at Hanging Rockhttp://www.imdb.com/title/tt0073540/Očekivao sam više ili nešto drugačije, recimo. pogotovo mi se nije svidelo zadnjih 20-ak minuta filma (a najviše ona dosadna baba), ostalo manje/više ok...previše umetnosti i potenciranja neke tinejdžerske sexualnosti a manje same misterije. Ali da se razumemo, ovaj film ima sigurno određenu umetničku vrednost, a Piter Wier je odličan reditelj.
Lancia Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 kako je dobra Cate Blanchett. prava carolija od glume. Blue Jasmine je sjajan film..
zakintos Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Dallas Buyers Club (2013)Izuzetna i emocionalno snažna priča, a definitivno Oskar ide u ruke; Metju Mekonahiju.Sjajna transformacija(ne samo fizička)... Ogromna preporuka!
adam Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 (edited) jebiga - bioskop.mozda neko drugi ima ideju...inace, ko je u prilici, vredi otici u bioskop. evo trailer, lep je Edited January 9, 2014 by adam
Turnbull Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ja već neo vreme jurim taj film, Super izgleda.
Nevernik Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Procureo novi Spike...Cinjenice da sam veliki fan i da je film zavrsio kao #1 na mnogim listama su verovatno stvorile velika ocekivanja ali film mi se nije nesto preterano dojmio.Soiidno delo. Nista vise od toga.
Calavera Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Ja ne mogu da docekam da ga odgledam, kritike su bas preterane.
giuseppe Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Olivia i Scarlett na jednom mestu. Ne moraju ni pričati ništa :)
Nevernik Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Olivia i Scarlett na jednom mestu. Ne moraju ni pričati ništa :)Scarlett upravo to radi ceo film. Samo prica.Nema vizuelnog uzitka.Glumi operativni sistem :)
Recommended Posts