January 8, 201411 yr Nije mu to početak. Početak mu je kada glavnu junakinju vuće da plešu na žurci, cccc...šta ti je sad pa to sa glavnom junakinjom. natali?EDIT:praslinу Великој Британији чак и статисти у просечним британским серијама бољи глумци од холивудских звезда попут Николаса Кејџа, Џонтра Волте, što jes, jes...ajant.pusti prvo pojavljivanje. bobi je prvo pravo pojavljivanje. i, maestralno. Edited January 8, 201411 yr by djordje geprat
January 8, 201411 yr Author Dobar je Blue Jasmine, samo depresivan u picku materinu :( Kata za Oskara! Edited January 8, 201411 yr by Calavera
January 9, 201411 yr Picnic at Hanging Rockhttp://www.imdb.com/title/tt0073540/Očekivao sam više ili nešto drugačije, recimo. pogotovo mi se nije svidelo zadnjih 20-ak minuta filma (a najviše ona dosadna baba), ostalo manje/više ok...previše umetnosti i potenciranja neke tinejdžerske sexualnosti a manje same misterije. Ali da se razumemo, ovaj film ima sigurno određenu umetničku vrednost, a Piter Wier je odličan reditelj.
January 9, 201411 yr kako je dobra Cate Blanchett. prava carolija od glume. Blue Jasmine je sjajan film..
January 9, 201411 yr Dallas Buyers Club (2013)Izuzetna i emocionalno snažna priča, a definitivno Oskar ide u ruke; Metju Mekonahiju.Sjajna transformacija(ne samo fizička)... Ogromna preporuka!
January 9, 201411 yr jebiga - bioskop.mozda neko drugi ima ideju...inace, ko je u prilici, vredi otici u bioskop. evo trailer, lep je Edited January 9, 201411 yr by adam
January 9, 201411 yr Procureo novi Spike...Cinjenice da sam veliki fan i da je film zavrsio kao #1 na mnogim listama su verovatno stvorile velika ocekivanja ali film mi se nije nesto preterano dojmio.Soiidno delo. Nista vise od toga.
January 9, 201411 yr Olivia i Scarlett na jednom mestu. Ne moraju ni pričati ništa :)Scarlett upravo to radi ceo film. Samo prica.Nema vizuelnog uzitka.Glumi operativni sistem :)