December 10, 201212 yr Ne bih da ti kvarim pljuvachinu, ali Klint nije ni rezirao, a ni pisao scenario za ovaj film. Jedan je od producenata, i naravno igra glavnu ulogu.A bio sam ubeđen da se on mešao u režiju..... pa dobro - nije režirao ali kao da jeste. Svejedno je film
December 10, 201212 yr Zavisi šta očekuješ. Ja gledao u maloj sali takvoda u intimnoj atmosferi od čoveka 2, solidna akcija, ni više ni manje.Ko je bio drugi čovek
December 10, 201212 yr Stara dobra holivudska cold war propaganda - Invasion of the Body Snatchers, kada je brainwashing bio mnogo manje suptilan nego danas :D
December 10, 201212 yr Nikad nisam odgledao Zigelov original. Gledao Kaufmana, gledao Feraru, ali Zigela jok. A inače ga obožavam. Moraću da skinem.
December 10, 201212 yr pa naj je zigel. jersi gledo ovaj poslednji sa kidmenovljevom? blagi zasu. sem njenog dupeta. Edited December 10, 201212 yr by ToniAdams
December 10, 201212 yr Skenja me film totalno. Bas smo govna. :( Edited December 10, 201212 yr by Fins fleet
December 10, 201212 yr pa naj je zigel. jersi gledo ovaj poslednji sa kidmenovljevom? blagi zasu. sem njenog dupeta.gledo. zapretio sam drugaru koji je izabrao tu verziju za gledanje da ću mu obrisati ceo HD ukoliko još jednom predloži film za društvo
December 10, 201212 yr pa naj je zigel. jersi gledo ovaj poslednji sa kidmenovljevom? blagi zasu. sem njenog dupeta.Pa to kao nije body-snatchers... Gledao sam, jeste bez veze, ali ima jednu caku koja mi se svidela. Kad na kraju savladaju body-snatchers-e, or whatever, vidimo na TV-u kako ratovi ponovo počinju i vidimo Kidmenkinu facu na kojoj se propznaje sumnja u to da li je ispravno postupila. Edited December 10, 201212 yr by Syme
December 10, 201212 yr U prvu si, jesu.Inače, meni Kaufman najbolji, ali to je valjda popriličan konsenzus. A i Ferara mi dobar. Edited December 10, 201212 yr by Syme
December 10, 201212 yr za one koji misle da film nije dobar ako nema zombija. morao sam ponovo da pogledam ovo remek-delo. the mask of the red death (1964).
December 10, 201212 yr Skenja me film totalno. Bas smo govna. :(I mene uvek skenja taj posted image. :(
December 11, 201212 yr U prvu si, jesu.Inače, meni Kaufman najbolji, ali to je valjda popriličan konsenzus. A i Ferara mi dobar.Ne verujem da je Kaufmanov rimejk bolji od originala, ali evo skidam pa cu videti veceras. Kasting obecava, ako nista drugo makar zbog ovog :DInace, vidim sad da je Kaufman rezirao i ovu nakaznost na koju sam pre neki dan protracila dva sata zivota. Otkud je mislio da Klajv Oven moze, ume i sme da glumi jednog Hemingveja??