Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
Ne bih da ti kvarim pljuvachinu, ali Klint nije ni rezirao, a ni pisao scenario za ovaj film. Jedan je od producenata, i naravno igra glavnu ulogu.
A bio sam ubeđen da se on mešao u režiju..... pa dobro - nije režirao ali kao da jeste. Svejedno je film :isuse:
Posted
Zavisi šta očekuješ. Ja gledao u maloj sali takvoda u intimnoj atmosferi od čoveka 2, solidna akcija, ni više ni manje.
Ko je bio drugi čovek :naughty:
Posted

Nikad nisam odgledao Zigelov original. Gledao Kaufmana, gledao Feraru, ali Zigela jok. A inače ga obožavam. Moraću da skinem.

Posted (edited)

pa naj je zigel. jersi gledo ovaj poslednji sa kidmenovljevom? blagi zasu. sem njenog dupeta.

Edited by ToniAdams
Posted (edited)
1334168486_elle.jpgSkenja me film totalno. Bas smo govna. :( Edited by Fins fleet
Posted
pa naj je zigel. jersi gledo ovaj poslednji sa kidmenovljevom? blagi zasu. sem njenog dupeta.
gledo. zapretio sam drugaru koji je izabrao tu verziju za gledanje da ću mu obrisati ceo HD ukoliko još jednom predloži film za društvo
Posted (edited)
Pa to kao nije body-snatchers... Gledao sam, jeste bez veze, ali ima jednu caku koja mi se svidela.

Kad na kraju savladaju body-snatchers-e, or whatever, vidimo na TV-u kako ratovi ponovo počinju i vidimo Kidmenkinu facu na kojoj se propznaje sumnja u to da li je ispravno postupila.

Edited by Syme
Posted

kako sad nisu badisnecersi? skroz jesu, samo sa japijima koji ih vijaju.

Posted (edited)

U prvu si, jesu.Inače, meni Kaufman najbolji, ali to je valjda popriličan konsenzus. A i Ferara mi dobar.

Edited by Syme
Posted

meni kaufmanov kraj jedno od prvih secanja, dojaja, sa sve gajdama.

Posted

za one koji misle da film nije dobar ako nema zombija. morao sam ponovo da pogledam ovo remek-delo. the mask of the red death (1964).MV5BMTc2NDI5NjE0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzYyNDEzMQ@@._V1._SY317_.jpg

Posted
MV5BNzAyNTU5MTQyNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODY4NTk2Nw@@._V1._SY317_CR13,0,214,317_.jpgSkenja me film totalno. Bas smo govna. :(
I mene uvek skenja taj posted image. :(
Posted
remek-delo. the mask of the red death (1964).MV5BMTc2NDI5NjE0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzYyNDEzMQ@@._V1._SY317_.jpg
Bravo! :thumbsup:
Posted
U prvu si, jesu.Inače, meni Kaufman najbolji, ali to je valjda popriličan konsenzus. A i Ferara mi dobar.
Ne verujem da je Kaufmanov rimejk bolji od originala, ali evo skidam pa cu videti veceras. Kasting obecava, ako nista drugo makar zbog ovog :Dinvasionofthebodysnatchers.jpg1bodysnatchers2.jpgInace, vidim sad da je Kaufman rezirao i ovu nakaznost na koju sam pre neki dan protracila dva sata zivota. Otkud je mislio da Klajv Oven moze, ume i sme da glumi jednog Hemingveja??