Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

O čemu je reč?
o prostituiranju mladih intelelktualki i profilu njihovih klijenata.
  • Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Fala.

o prostituiranju mladih intelelktualki i profilu njihovih klijenata.
Ima li golih zena?

Ne puno, ali ima par scena sexa. Ali ni toga dovoljno da bi se mučio da gledaš ceo film.The entitledhttp://www.imdb.com/title/tt1650535/Solidan trilerčić, kraj je posebno dopadljiv.

Edited by Nikodije

Ima li golih zena?

:naughty:

:naughty:

Downloading.......

Auuuu gospodjo!Sent from my cigla using Tapatalk

vlcsnap-2012-12-15-23h18.pngvlcsnap-2012-12-15-23h40.pngvlcsnap-2012-12-15-23h44.pngtumblr_li28g1Tq7C1qf1dmao1_500.jpg

Edited by Ravanelli

Pitch Perfectimage.jpgOdličan! Bio sam malo skeptičan jer je baš girlie, ali super je!Svidelo mi se kako Anna Kendrick peva "Hey Ma!" u filmu "End of Watch", svidelo mi se kako je i u ovom pevala "No Diggity", a i ostale pesme. Ima jako lep osmeh :)Dakle, film..... ima dosta američkih klišea ali opet..... kao kompletna celina funkcioniše! Poslednja komedija takvog tipa, koja mi se svidela, je bila "Easy A".... dakle, ako vam se to svidelo, definitivno probajte i ovaj da pogledate! Ocena: 8.5/10

Chernobyl diarieshttp://www.imdb.com/title/tt1991245/Dobro građenje u prvoj polovini, kasnije tone u klišee i bezidejnost. Ipak, dobra atmosfera zbog spuki lokacija (inače sniman kod nas) čini ga vrednim gledanja.Lawless ovde već hvaljen, pa da se pridružim.

Edited by Nikodije

215px-The_Perks_of_Being_a_Wallflower_Poster.jpgDivan film. Pustio sam suzu dva-tri puta.

Edited by Syme

poslednji deo Resident evil-a, bože me sačuvaj ako neko proba da ukapira radnju ovog (dela) filma a još crnje ako pokušava da ga uklopi sa predhodnim delovima, a bog zna šta će biti sa sledećim delom - a biće sledeći deo! Čak se ne može ni gledati kao zajebancija - glava boli od količine gluposti koju gledate....

215px-The_Perks_of_Being_a_Wallflower_Poster.jpgDivan film. Pustio sam suzu dva-tri puta.
jel ovaj mali levo iz we need to talk about kevin? (koji je btw odliČan film)