July 11, 201311 yr pogledah fast&furious6....na počektu filma ukapiram da nisam gledao 4i5 deo jer je treći nastavak bio glup i bez dva glavna glumca i nisam ga završio... ali to je bilo danvoOdgledam ja onaj cirkus, lepo mi "lego", kasno u noć vidim da su spremili i 7 deoali me fasciniralo da su na kraju fima napisali "da su voznje rađene u kontolisanim uslovima i radili su ih profesionalci" AJDE!2/3 vožnje u filmu je rađeno na računaru i nije videlo asfalta. Mislim, jel i na crtaćima piše takvo upozorenje?
July 11, 201311 yr Mislim, jel i na crtaćima piše takvo upozorenje?Hajde, kad već instistiraš... Kraj crtanog ove godine nominovanog za Oskara:http://www.youtube.com/watch?v=F89yt7G_GGM
July 11, 201311 yr Desilo se i to konačno, pogledao sam film koji je gori od legendarnog Devet smrti nindže.negdje nakon pete smrti nindže čuje se u kninskom kinu vika, ako ovaj jos jednom ustane, ustajem i ja i idem ća. ustade nindža, ustade i lik i ode ća. :D
July 11, 201311 yr pogledah fast&furious6....na počektu filma ukapiram da nisam gledao 4i5 deo sinoć ga pogledah kod drugara, onako u pozadini je bio... Mislim da sam ja preskočio od 2. do ovog.Bez zaeabancije, očekujem da u sledećem delu jurcaju po Marsu i spasavaju zemlju od Marsovaca, pošto im je spasavanje planete Zemlje pod "been there, done that..."
July 13, 201311 yr The Swimmer (1968) 9/10Sjajan film i prava slagalica koju treba sastaviti... Da ne bih previše otkrivao,možda najbolje da opišem ovo remek-delo kao jednu alegoriju... Preporuka Edited July 13, 201311 yr by zakintos
July 13, 201311 yr Pacific RimRoland Emerih sedi u nekom cosku i place! Film za decu i omladinu, mada ne znam da li bi mogao da se prikazuje u letnjem/zimskom bioskopu. Ima Idrisa Elbu, ima velike robote, dovoljno.
July 13, 201311 yr Novi Evil Dead je teško govnouklonili su sve ono što je serijal činilo serijalom - humor, SF deo, Brusa Kembela :angry:ostao je običan recycled horora Sam Raimi da jede govna - mislio sam da se samo zajebao sa Spajdermenom, kad ono......
July 13, 201311 yr a Sam Raimi da jede govna - mislio sam da se samo zajebao sa Spajdermenom, kad ono......Što si takav, Sam Raimi je dugo eksperimentisao dok najzad nije dostigao visok stepen profesionalizma sa filmom A Simple Plan (1998)...
July 13, 201311 yr My blueberry nightsDosadnost i nebitnost kao takve.Kao da sam odgledao neki skoriji domaći film. Tu se nekako uklapa i Nora Džons sa svojom glumom
July 13, 201311 yr Haha, u ova opskurna vremena, pljuvačina po osrednjem, mada i dalje solidnom, Kar Wai Wongu je strašan zločin...
July 13, 201311 yr Što si takav, Sam Raimi je dugo eksperimentisao dok najzad nije dostigao visok stepen profesionalizma sa filmom A Simple Plan (1998)...jbmti, ja uopšte ne mogu da se setim ovog filma.....:(
July 13, 201311 yr ^^Baš zato, zna čovek puno bolje -_-Pa neka sam i zločinac :) Edited July 13, 201311 yr by Garnirung
July 13, 201311 yr Ah, sad, "bolje" je čudan izbor reči za skoro pa uspešan polufilozofski film... A, opet, od ovoga što sam gledao, njemu uglavnom pomalo zafali u svakom filmu...