Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

pogledah fast&furious6....na počektu filma ukapiram da nisam gledao 4i5 deo jer je treći nastavak bio glup i bez dva glavna glumca i nisam ga završio... ali to je bilo danvoOdgledam ja onaj cirkus, lepo mi "lego", kasno u noć vidim da su spremili i 7 deoali me fasciniralo da su na kraju fima napisali "da su voznje rađene u kontolisanim uslovima i radili su ih profesionalci" AJDE!2/3 vožnje u filmu je rađeno na računaru i nije videlo asfalta. Mislim, jel i na crtaćima piše takvo upozorenje?

Posted
Desilo se i to konačno, pogledao sam film koji je gori od legendarnog Devet smrti nindže.
negdje nakon pete smrti nindže čuje se u kninskom kinu vika, ako ovaj jos jednom ustane, ustajem i ja i idem ća. ustade nindža, ustade i lik i ode ća. :D
Posted
pogledah fast&furious6....na počektu filma ukapiram da nisam gledao 4i5 deo
sinoć ga pogledah kod drugara, onako u pozadini je bio... Mislim da sam ja preskočio od 2. do ovog.Bez zaeabancije, očekujem da u sledećem delu jurcaju po Marsu i spasavaju zemlju od Marsovaca, pošto im je spasavanje planete Zemlje pod "been there, done that..."
Posted (edited)

The Swimmer (1968) 9/10Sjajan film i prava slagalica koju treba sastaviti... Da ne bih previše otkrivao,možda najbolje da opišem ovo remek-delo kao jednu alegoriju... Preporuka :thumbsup:001f7dab.jpeg

Edited by zakintos
Posted
Pacific Rimpacific-rim-poster4.jpgRoland Emerih sedi u nekom cosku i place! Film za decu i omladinu, mada ne znam da li bi mogao da se prikazuje u letnjem/zimskom bioskopu. Ima Idrisa Elbu, ima velike robote, dovoljno.
Posted

Novi Evil Dead je teško govnouklonili su sve ono što je serijal činilo serijalom - humor, SF deo, Brusa Kembela :angry:ostao je običan recycled horora Sam Raimi da jede govna - mislio sam da se samo zajebao sa Spajdermenom, kad ono......

Posted
a Sam Raimi da jede govna - mislio sam da se samo zajebao sa Spajdermenom, kad ono......
Što si takav, Sam Raimi je dugo eksperimentisao dok najzad nije dostigao visok stepen profesionalizma sa filmom A Simple Plan (1998)...
Posted
My blueberry nightsDosadnost i nebitnost kao takve.Kao da sam odgledao neki skoriji domaći film. Tu se nekako uklapa i Nora Džons sa svojom glumom™
Posted

Haha, u ova opskurna vremena, pljuvačina po osrednjem, mada i dalje solidnom, Kar Wai Wongu je strašan zločin...

Posted
Što si takav, Sam Raimi je dugo eksperimentisao dok najzad nije dostigao visok stepen profesionalizma sa filmom A Simple Plan (1998)...
jbmti, ja uopšte ne mogu da se setim ovog filma.....:(
Posted (edited)

^^Baš zato, zna čovek puno bolje -_-Pa neka sam i zločinac :)

Edited by Garnirung
Posted

Ah, sad, "bolje" je čudan izbor reči za skoro pa uspešan polufilozofski film... A, opet, od ovoga što sam gledao, njemu uglavnom pomalo zafali u svakom filmu...

Posted
f647ebb8b878b7afb3cc4a816aefd6bd.jpg2/10
Mozes li malo opsirnije ?