Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

btw, izbegavajte usce. veceras only god forgives uzasna projekcija. los kontrast, sjebana crvena. za film kome je slika tako bitna jednostavno nedopustivo.

Posted

delta siti je zakon bioskop, sve ima, sliku, zvuk, dobar 3D

Posted
delta siti je zakon bioskop, sve ima, sliku, zvuk, dobar 3D
Samo se pomera, uskoro će jedini vredan bioskop biti u Surčinu...
Posted

a koji će vam klinac bioskopi, za crtane filmove i osme nastavke strip heroja?aj možda samo za ovog goslinga, to više da me žorž ne šutne sa topika.misssim, nije slučajno što nema bioskopa. nema ni filmova.

Posted
a koji će vam klinac bioskopi, za crtane filmove i osme nastavke strip heroja?aj možda samo za ovog goslinga, to više da me žorž ne šutne sa topika.misssim, nije slučajno što nema bioskopa. nema ni filmova.
moja brdska bionja je sasvim dobra ali ne igra tu gosling. inace mi je bilo prijatno da gledam nesto takvo uglavljeno izmedju snajdera i pseudo-nolana.
Posted
moja brdska bionja je sasvim dobra
to je i moja, ali je poroblem što nema razloga za ići tamo. ajoj konstrukcije.
Posted
misssim, nije slučajno što nema bioskopa. nema ni filmova.
smiley-rolleyes008.gifsmiley-rolleyes008.gifsmiley-rolleyes008.gif
Posted
misssim, nije slučajno što nema bioskopa. nema ni filmova.
Otprilike, prilično blizu trenutnom Stanju stvari...
Posted
Olympus Has Fallen (2013)Totalno smeće u gotovo svakom pogledu. Scenario je užasan, par jadnih duhovitosti koje mogu stati u isto toliko rečenica razvijene su u scenario velikom mukom, obzirom na nesposobnost i antitalenat...A, što se reditelja tiče, mislio sam da je Antoine Fuqua već dotakao dno sa Tears of the Sun (2003), i jedino me je on u tom pogledu prijatno iznenadio...Peteru Bergu da se klanjaju i hejluju ga i uče, dok se uzdižu na prste do gležnjeva Battleshipa (2012), koji je realno takođe obično zezanje i smeće...
Posted
naravno +1 za nemicu a nista za izraelku iz WWZ. fasisto! :mad:
Uh, to je ona mačka iz Pandoruma? DROOOOOOOOOOOL
Posted

ako je dobra macka satniku, dobra je i meni. dosad me neje izneverija.

Posted (edited)

Olympus Has FallenMislim da Brus Vilis mrzi Džeralda Batlera iz dubine duše :)

Edited by BlackGeorge
Posted
Olympus Has FallenMislim da Brus Vilis mrzi Džeralda Batlera iz dubine duše :)
Hajde da si rekao da priprema ferpektni zločin prema Guillermu Toledu, pa de i de... Ali, za to smeće ga sasvim izvesno zabole... Čak je i Umri muški V nivo više za taj film, malo čistiji kontejner...
Posted
the last standremek delo!svarci ko iz najboljih godina... godine prolaze svarci i dalje predstavlja neprelaznu branu za sile zla :ziga:zali zigo 4 izgubljene godine dok je bio guvernator :( to su pe-sesnaest blockbustera :cry: i milijarde hepi fejsa sirom sveta.film ima par scena koje podsecaju na remek dela iz svarcijeve proslosti :wub:
Posted

Upravo, film koji bih obožavao kao klinac i sa kojim sam se jako dobro zabavio kao mator™