February 3, 20241 yr to catch a killer estetski lepo izgleda, mada previse meandrira™ u pokusaju da bude mnogo ozbiljan. al moze da prodje, pre svega zahvaljujuci shailene, koja je super.
February 3, 20241 yr Nyad Stvarno neverovatna i inspirativna priča, ali ništa spec van toga, scenario malo ofrlje odrađen, Anet Bening mi nekako nije legla, kao da preglumljuje ili se previše trudi, nema spontanosti u njenom liku, dok ovde skoro napljuvana Džudi Foster deluje mnogo uverljivije i ubedljivije. A i Džudi se uradila, sva je ko sajla, u mišićima. Edited February 3, 20241 yr by Mil@n
February 3, 20241 yr The Beekeeper - jezivo bas jezivo glup film a bas mi se gledala neka Statham tabadzijska zezancija. Tuce nikakve, cela radnja poznata posle 5 minuta, riba ni od korova, Emmy Raver varikina za oci, kako je ta uopste postala glumica, Jeremy Irons neiskoriscen i blentav, Statham nadrndan i bez smeka.
February 3, 20241 yr 1 hour ago, Caligula said: Pariz Teksas, ponovo. Jebeno remek-delo Obnavljala gradivo pre dve-tri nedelje
February 4, 20241 yr Equilizer 3 Spoiler Spoiler Odlična scena sa kombijem. Spoiler Dobra korenspodencija sa Emom Kolins, oboje izveli kako treba. S tim da nema puno tih scena. Scene početka filma na granici dosadnog ali se nose sa scenarijom. Scenario dobar, zvekne u glavu na kraju, nakon svega. Odlično odigrano, što bi 1 equilizer odigrao. Solidan, ali ne manje od toga.
February 4, 20241 yr 11 minutes ago, Djuro said: Hmmmm 7/10 Au bre Djuro, @Weenie Pooh ispise celu stranu na nevidjeno
February 4, 20241 yr Fast and furious da jede govna. A Ford Mustang mi je tiha patnja još kada sam prvi put gledao ovaj film kao klinac.
February 4, 20241 yr Najjaci chase scene ikada. Peter Yates je godinu dana ranije snimio krimic Robbery, u kome na pocetku isto imamo dobru jurnjavu ulicama Londona, McQeenu se dopala i angazovao da rezira Bullit.
February 4, 20241 yr Zanimljivo mi je da se Mustang šezdesetih primio i u Francuskoj, pa se pesma pod nazivom Ford Mustang nalazi na Gainsbourgovom albumu sa BB (1968): U slučaju Lelouchovog filma Un homme et une femme (1966) lik kojeg tumači Trintignant, vozi za Fordov tim, pa verujem da se radi o nekakvom sponzorstvu. Jean-Louis Duroc (Trintignant) privatno vozi Mustang kabrio, klasični Mustang na Monte Karlo reliju, a u filmu je još Fordov GT40 (snimci sa LeMana). Dobar deo filma su scene u automobilu, iako to naravno nisu scene jurnjave poput ovih gore. U ovom video sa scenama iz filma su sva tri automobila: https://www.leparisien.fr/automobile/un-homme-une-femme-et-une-mustang-cette-ford-qui-creve-l-ecran-15-07-2019-8117160.php Edited February 4, 20241 yr by Ras
February 5, 20241 yr Sinoc posle sto godina opet pogledao Le Samouraï kakva je glava Delon kakva pojava, i naravno Melvil koji drzi svaki detalj u rukama da moze da upravlja i pravilno postavi svaku scenu... Sad cu morati da gledam ponovo i pandura i crveni krug...
February 5, 20241 yr On 4. 2. 2024. at 20:33, Ras said: U slučaju Lelouchovog filma Un homme et une femme (1966) lik kojeg tumači Trintignant, vozi za Fordov tim, pa verujem da se radi o nekakvom sponzorstvu. Jean-Louis Duroc (Trintignant) privatno vozi Mustang kabrio, klasični Mustang na Monte Karlo reliju, a u filmu je još Fordov GT40 (snimci sa LeMana). Dobar deo filma su scene u automobilu, iako to naravno nisu scene jurnjave poput ovih gore. U ovom video sa scenama iz filma su sva tri automobila: https://www.leparisien.fr/automobile/un-homme-une-femme-et-une-mustang-cette-ford-qui-creve-l-ecran-15-07-2019-8117160.php Obozavam taj film. Pricu, glumu, muziku, smenu crno-belih i kadrova u boji , pa cak i taj auto na koji nisam obratila paznju, kao sto inace ne primecujem automobile .