Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Doduše nasmejao me natpis u dvorani u kojoj Bobi trenira u dresu Hemofarna "slava Srbiji" lol

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Ne vidim neki razlog zasto ne..

Ono, sise i gola dupeta.. Bacio sam oko na parents guide ali vec sam se zajebo par puta.

To stvarno snimano u Srbiji ili je neki Šarlot glumio Vršac? :D

Ok je film. Nije neko remek delo filmske umetnosti koje će ostati upamćeno niti ima mnogo veze sa stvarnošću ali je ok za pogledati. Ono, 6 7 od 10.

On 11.6.2022. at 14:37, Mos said:

To stvarno snimano u Srbiji ili je neki Šarlot glumio Vršac? :D

ma kakva srbija, neka od hala u kojoj su snimane i druge scene iz filma

preskupo je da bi se cimali za neku random scenu koja je komotno mogla i da bude izostavljena

film fin za gledanje, klasična dramaturgija za sportski film, što ga donekle sprečava da bude bolji

adam sandler je super lik

sto se tice top gana drago mi je sto sam posle 7-8 godina konacno na filmu video dzenifer koneli   :wub:  blista i u pedesetima. a film je smejurija.

Sandler snimio film samo da odigra basket sa ekipom u pauzi snimanja.

Top Gun Maverick...

Mnjeh...

Igre bez granica.
Tanko.

The Lost Leonardo. Brifing o pronalasku, procjeni, restauraciji i prodaji vrlo vjerovatno Leonardove slike Salvator Mundi. Bas mi je legao, iako uopste ne poznajem svijet umjetnosti i umjetnina.

Scena na esidu odlična, ovo ostalo omaž Kejdžovoj karijeri. Lepo legne ako ste fan karijere Nikolasa Copole ili u pravom raspoloženju. 

Lord of war mi i dalje njegov najbolji film, za dlaku ispred Leaving Las Vegas i dve dlake ispred Raising Arizona.

mandy mu je ubedljivo najbolji film

Nisam gledao Mandy i Pig, stavljeno na striming listu.

najbolji je adaptation, tu glumi dvojicu, a jedino bolje od nikolasa kejdza je dva nikolasa kejdza.