June 11, 20222 yr Doduše nasmejao me natpis u dvorani u kojoj Bobi trenira u dresu Hemofarna "slava Srbiji" lol
June 11, 20222 yr 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Ne vidim neki razlog zasto ne.. Ono, sise i gola dupeta.. Bacio sam oko na parents guide ali vec sam se zajebo par puta.
June 12, 20222 yr Ok je film. Nije neko remek delo filmske umetnosti koje će ostati upamćeno niti ima mnogo veze sa stvarnošću ali je ok za pogledati. Ono, 6 7 od 10.
June 13, 20222 yr On 11.6.2022. at 14:37, Mos said: To stvarno snimano u Srbiji ili je neki Šarlot glumio Vršac? ma kakva srbija, neka od hala u kojoj su snimane i druge scene iz filma preskupo je da bi se cimali za neku random scenu koja je komotno mogla i da bude izostavljena film fin za gledanje, klasična dramaturgija za sportski film, što ga donekle sprečava da bude bolji adam sandler je super lik
June 13, 20222 yr sto se tice top gana drago mi je sto sam posle 7-8 godina konacno na filmu video dzenifer koneli blista i u pedesetima. a film je smejurija.
June 14, 20222 yr The Lost Leonardo. Brifing o pronalasku, procjeni, restauraciji i prodaji vrlo vjerovatno Leonardove slike Salvator Mundi. Bas mi je legao, iako uopste ne poznajem svijet umjetnosti i umjetnina.
June 18, 20222 yr novi kejdz dovoljno zabavan i smesan. odgledao sam do kraja nakon 3 sata kosarke po suncu i obilnog rucka. The Unbearable Weight of Massive Talent
June 18, 20222 yr Scena na esidu odlična, ovo ostalo omaž Kejdžovoj karijeri. Lepo legne ako ste fan karijere Nikolasa Copole ili u pravom raspoloženju. Lord of war mi i dalje njegov najbolji film, za dlaku ispred Leaving Las Vegas i dve dlake ispred Raising Arizona.
June 18, 20222 yr najbolji je adaptation, tu glumi dvojicu, a jedino bolje od nikolasa kejdza je dva nikolasa kejdza.