Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Doduše nasmejao me natpis u dvorani u kojoj Bobi trenira u dresu Hemofarna "slava Srbiji" lol

Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Ne vidim neki razlog zasto ne..

Ono, sise i gola dupeta.. Bacio sam oko na parents guide ali vec sam se zajebo par puta.

Posted

To stvarno snimano u Srbiji ili je neki Šarlot glumio Vršac? :D

Posted

Ok je film. Nije neko remek delo filmske umetnosti koje će ostati upamćeno niti ima mnogo veze sa stvarnošću ali je ok za pogledati. Ono, 6 7 od 10.

Posted
On 11.6.2022. at 14:37, Mos said:

To stvarno snimano u Srbiji ili je neki Šarlot glumio Vršac? :D

ma kakva srbija, neka od hala u kojoj su snimane i druge scene iz filma

preskupo je da bi se cimali za neku random scenu koja je komotno mogla i da bude izostavljena

film fin za gledanje, klasična dramaturgija za sportski film, što ga donekle sprečava da bude bolji

adam sandler je super lik

• +1 1
Posted

sto se tice top gana drago mi je sto sam posle 7-8 godina konacno na filmu video dzenifer koneli   :wub:  blista i u pedesetima. a film je smejurija.

Posted

Sandler snimio film samo da odigra basket sa ekipom u pauzi snimanja.

• +1 1
Posted

Top Gun Maverick...

Mnjeh...

Igre bez granica.
Tanko.

Posted

The Lost Leonardo. Brifing o pronalasku, procjeni, restauraciji i prodaji vrlo vjerovatno Leonardove slike Salvator Mundi. Bas mi je legao, iako uopste ne poznajem svijet umjetnosti i umjetnina.

• +1 2
Posted

Scena na esidu odlična, ovo ostalo omaž Kejdžovoj karijeri. Lepo legne ako ste fan karijere Nikolasa Copole ili u pravom raspoloženju. 

Lord of war mi i dalje njegov najbolji film, za dlaku ispred Leaving Las Vegas i dve dlake ispred Raising Arizona.

• +1 1
Posted

Nisam gledao Mandy i Pig, stavljeno na striming listu.

Posted

najbolji je adaptation, tu glumi dvojicu, a jedino bolje od nikolasa kejdza je dva nikolasa kejdza.

• +1 4