Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Odličan Vinterberg.

@Hermetico Brzo te odnese struja daleko a kad to skontaš mnogo je teško vratiti se. Al ne mora da bude tragično, i nepopravljive stvari ne treba tako gledati. Sebastijanov ispit, Kjerkegard, strah od neuspeha,...

Ali i vešt prikaz raznih likova sa svojim problemima u tom svetu koji pominješ u sukobu sa Martinom.

Moraću ga pogledati bar još jednom. 

On 18.12.2020. at 20:36, pt 2.0 said:

image.jpeg.0b9080d7434d476244c18f0b8e0252a8.jpeg
Film je 1 milinica u svom žanru.

I vizuelno je divan.

Ko ima EON TV, neka ga pogleda na

Cinestar TV, za dan-dva nestaje iz ponude...

Stvarno me je odusevio, pogotovo sto nisam imao neka velika ocekivanja..

Retko zanimljiv i simpatican film u tom zanru, ako ima neki slican javljajte.. :)

2 hours ago, maheem said:

Odličan Vinterberg.

@Hermetico Brzo te odnese struja daleko a kad to skontaš mnogo je teško vratiti se. Al ne mora da bude tragično, i nepopravljive stvari ne treba tako gledati. Sebastijanov ispit, Kjerkegard, strah od neuspeha,...

Ali i vešt prikaz raznih likova sa svojim problemima u tom svetu koji pominješ u sukobu sa Martinom.

Moraću ga pogledati bar još jednom. 

Strah od neuspeha je sve u filmu, ali koliko se ja sećam Danaca koje sam znao tamo je pritisak društva ogroman. Da ne budeš parazit i tako to, društveni ugled je važniji no pare, para ima. Inače tripujem da film nije o alkoholu a onoliko koliko jeste, da je alkohol stvarno sila dobra. 

Od početka je baš upadljivo da niko ne sme i neće ni o čemu da razgovara, o ličnim stvarima. Što je kao pristojno, a zapravo je linija manjeg otpora, da ne preuzmeš odgovornost za nekog drugog. Valjda. Možda lupam, nemam pojma.

4 hours ago, Hermetico said:

Strah od neuspeha je sve u filmu, ali koliko se ja sećam Danaca koje sam znao tamo je pritisak društva ogroman. Da ne budeš parazit i tako to, društveni ugled je važniji no pare, para ima. Inače tripujem da film nije o alkoholu a onoliko koliko jeste, da je alkohol stvarno sila dobra. 

Od početka je baš upadljivo da niko ne sme i neće ni o čemu da razgovara, o ličnim stvarima. Što je kao pristojno, a zapravo je linija manjeg otpora, da ne preuzmeš odgovornost za nekog drugog. Valjda. Možda lupam, nemam pojma.

Sve si u pravu, ne lupaš. 

A danska se vodi kao najmanje korumpirana zemlja na svetu. Treba li da se upitamo, koja je veza izmedju toga i bitisanja jednog danca? Kako sto je juznije (vatrenije) korupcija sistema je veca.. 

Odgledala tenet, stigoh do cetvrte duplog viskija 2 ipo sata film traje, ne znam sta je nolan hteo da kaze..... Rezwolkeru ce mozak da prosvira dok razlista simbole kako treba :laugh:

Edited by mustang

Jel ima Vinterberga na trafikama? Jel ste trazili pod originalnim ili engleskim nazivom?

ja našo pod engleskim, al nisam pogledao još. 

To je jedna oda zdravom danskom patriotizmu

38 minutes ago, ultra plasticni said:

To je jedna oda zdravom danskom patriotizmu

I to su provukli vrlo lepo u filmu.

8 hours ago, Sludge Factory said:

Jel ima Vinterberga na trafikama? Jel ste trazili pod originalnim ili engleskim nazivom?

Ima

Zakucao Vinterberg, nema zamerke! Jedva sam izdržao da ostavim flajku rakije na 2/3, punu.

Moglo bi opet za praznike.

IMG-20201223-001749.jpg

Poslednji film koji sam izobličen gledao :D

skål! 

Interstellar.

Nije loše, da se izbace neki banalni cheesy hollywood momenti bio bi super.