beyoncé Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 4 minutes ago, Host said: Filmska boginja. Ne mislis valjda da objektivizujem glumice. taman posla!
Gojko & Stojko Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 11 hours ago, Host said: Hide contents Malo su je ova dva majstora bacila u neznanje u emisiji kod Džeja Lenoa. Možeš da premotaš na 4:38 kad izlaze, pa do kraja SaE
Lancia Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Systemsprenger - rave film o ranoj neprilagodjenosti, povrsinski vrlo uznemiravajuci, ali na zalost ne ide ni dalje ni dublje od toga. Malecka glumi sjajno, ko matora. Vidim odlicno ocenjen, pogledajte, mozda imate drugaciji utisak.
Zli Gli Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Mystic river - dobar odlican, u skladu sa glumackom ekipomSent from my SM-G960F using Tapatalk
bags Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 The Gentleman - prva polovina spora i dosadna. Druga polovina tipican Rici. Moze 7.5 od mene.
Pokojni Ruxin Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 (edited) pošto ti dragi moj hostže baš patiš od te predvidljivosti, odaću ti jednu malu tajnu velikih majstora - predvidivost svakog filma je obrnuto proporcijalna stepenu govedarske navarenosti kad se u gledanje istog kreće no ne sporim da je prosek knives out, koliko god genijalan rajanara obično bio...ali ajde, makar da nešto originalno nestripovski i za netinejđere obrne box-office edit: eh da ontopic, el hoyo je pristojna žanrovska zajebancija sa porukom™. kraj je malo mnjah, ali vredelo je mojih 94m Edited March 26, 2020 by Pokojni Ruxin
Calavera Posted March 26, 2020 Author Posted March 26, 2020 3 hours ago, bags said: The Gentleman - prva polovina spora i dosadna. Druga polovina tipican Rici. Moze 7.5 od mene. meni jedva šestica, u celom filmu dve dobre fore, a 1 je ricense to kill. dovoljno dobro da se odgleda do kraja, ali ne sviđa mi se što brat guy ipak ne odustaje od pokušaja da rasplamsa mladalačku vatru i napravi novi lock stock/snatch. ako je čovek iz ujaka™ bio korak napred, ovo su dva unazad.
Mil@n Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 13 hours ago, Pokojni Ruxin said: eh da ontopic, el hoyo je pristojna žanrovska zajebancija sa porukom™. kraj je malo mnjah, ali vredelo je mojih 94m Ne malo mnjah već puno. Totalni antiklimaks.
Zli Gli Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Uncut gems Mozda bi bio dobar rolerkouster da nema bas toliko jebenog deranja i opsteg haosa, ovako je bas preterano i ubilo me u pojam. Kao kad slucajno prebacim na neki rialiti kod nas gde se svi samo deru bezveze, potpuno isto.
Moća Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Ne malo mnjah već puno. Totalni antiklimaks.Ovo ako Ameri ne prerade sa sve hepiendom, tu me seci.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 (edited) uuu +1, američki take na ovo bi bio dojaja Spoiler kako zamišljamo da bi to tačno izgledalo? valjda bi ukinuli ono pravilo da mozes da jedes samo dok je na tvom nivou pa bi svi hoardovali hranu na prva 2 sprata, a onda kad bi naš junak došao da revolucionari poklopili bi ga njegovi sirotinjski saborci sa - niko tebe ne sprećava da dođeš do prva 2 sprata, this is a prison of opportunity Edited March 26, 2020 by Pokojni Ruxin
Reaktor Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 25 minutes ago, Zli Gli said: Uncut gems Mozda bi bio dobar rolerkouster da nema bas toliko jebenog deranja i opsteg haosa, ovako je bas preterano i ubilo me u pojam. Kao kad slucajno prebacim na neki rialiti kod nas gde se svi samo deru bezveze, potpuno isto. Ni meni se nije baš svideo. Film je potpuna zbrka. Muzika veze blage nema sa onim što se dešava, polumračna atmosfera, neurozna kamera... Okej, neko je hteo da prikaže crtice iz života impulsivnog ovisnika o klađenju, lažova, muljatora i preprodavca nakita i dragog kamenja. Problem je u tome što ništa od toga ne spada u moju sferu interesovanja - velika lova, glamur, klađenje, nakit, muljanje, NBA... Ne mogu da saosećam sa glavnim likom, ko ga jebe. Jedva sam čekao da se završi ova neprijatnost od filma.
Zli Gli Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Sendler je dobro odradio svoju ulogu, mada je njegov lik iritantan do bola, delimo misljenje. Osim njegove glume, valja jos i ta sto mu glumi svalerku tj. devojku, neka Dzulija Foks. Nikad cuo ali je bomba
Moća Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 @Pokojni Ruxin A sta mislis o ovome? Spoiler u jednom trenutku pitaju glavnog lika na intervjuu koje mu je omiljenojelo on kaze puzevi pa oh u jednom trenutku nadje na stolu. Moja teorija da je na stolu omiljeno jelo svakog stanovnika rupe i kad bi svako uzeo ono sto je trazio svako bi dobio svoje. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts