March 20, 20205 yr 3 hours ago, Lancia said: Midsommar - fuck, kakvu sam sad klejbezablu odgledao. +1 Odjavnu špicu sam dočekao ka' rođenog brata.
March 20, 20205 yr A na drugom topiku sam pitao da li je vredan gledanja... Ćao Midsommar sa imdb watch liste
March 21, 20205 yr 6 minutes ago, Mil@n said: Ćao Midsommar sa imdb watch liste a mogu samo da zamislim kako do jaja izgleda na tom 16k televizoru
March 21, 20205 yr 55 minutes ago, Reaktor said: a mogu samo da zamislim kako do jaja izgleda na tom 16k televizoru Ne možeš
March 21, 20205 yr Ima li negde da se kupi™, pogleda Tito i ja? Gledali s dragom sinoć Jojoa, a ona nije gledala Tita... Ako ne može ovde odgovor, može na PP. Hvala unapred.
March 21, 20205 yr Minhen, smorio me opasno, tek nesto malo manje od njega Dunkirk, i njega sam morao da prekidam par puta. No country for old men, tema me nije nesto odusevila ali Havijer Bardem kao negativac pokidao, kakav jebeni psiho, kapa dole. Wind river sam jedini gledao bez da sam zakunjao, on mi je bas dobar iako je isto sve dosta predvidivo.