Lancia Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Ionako Depardje kaze za nju da je nikakva glumica.
fancy claps Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 11 minutes ago, MocaVukotic said: Ionako ti sto si ih naveo su uglavnom u kategoriji satro vaznih. Mada sta je danas vazno na filmu... slazem se. film je umetnost 20. veka. poslednjih 40 godina se vampirise, sad kad smo s koronom konacno usli u 21. vek misim i da je film zvanicno mrtav. ali svejedno me interesuje na koje engleske i americke glumice mislis
MocaVukotic Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Majnd ju, rekao si poslednjih 40 godina, to je od 1980. do danas. Nisam proveravao, ali sigurno je svaka jaca americka, pa i engleska, igrala raznim bitnim imenima. Evo, prvo mi pala napamet nicole kidman, bez ikakvog razloga (osim sto je australka, al sve je to amerika enivej), pa aj da vidimo... Ima tony scott, gus van sant, jane campion, stanley kubrick, luhrmann, amenabar, von trier, minghella, werner herzog, sofia coppola... to su ovi sto znam bez proveravanja, a ima jos pun kurac koji su meni bitni, ali mozda tebi nisu...
Tresko Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 23 hours ago, mustang said: boze kako william fichtnera... glumac ipo! tako je sarolik, uverljiv, milina ga gledati retko uspesan u holivudu da moze da bira sta hoce ..od blokbastera do kratkog filma za $5000 plus ima fantasticnu boju glasa i sVadak je On je strašna faca. I fali mi recimo u Westworld-u.
fancy claps Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 kidman je dobar primer. ima solidan internacionalni rejndz + zakacila je kjubrika.
đorđe geprat Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 19 hours ago, Lancia said: Ionako Depardje kaze za nju da je nikakva glumica. depardje? hm. ne sećam se filma u kome je više od prosečnog. a binoš? pa kako je odigrala u "cache", dovoljno je. francuska ima sjajne glumice. oni i komšije s druge strane kanala.
Ras Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 (edited) 1 hour ago, djordje geprat said: depardje? hm. ne sećam se filma u kome je više od prosečnog. a binoš? pa kako je odigrala u "cache", dovoljno je. francuska ima sjajne glumice. oni i komšije s druge strane kanala. Bertoluči: XX vek Tada smo gledali mladu zvezdu u usponu., ne znajući da mu je cilj bio da se transformiše u Obeliksa. Edited March 19, 2020 by Ras
Jumanji Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 XX vek, prvi ozbiljniji film koji sam gledala, prerano ipak rekla bih, ali izuzetan utisak ostavio na mene u svakom slucaju.
đorđe geprat Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 ni tu mi se nešto nije pao za oko. kao ni de niro. ok, može da prođe, tu je saterlend briljirao. nešto mi je mučno da ponovo vrtim taj film, možda uz preskok one scene sa dečakom.
ultra plasticni Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Depardije je naravno sjajan, mada spada u u grupu glumaca koji ne odbijaju. Ima skoro 250 uloga prema imdb evidenciji. Iz 80-ih Loulou, iz 90-ih Cista formalnost od Tornatorea, iz prve polovine 2000-ih on i Otej kao panduri i sledece bi moglo da bude on i Misel Uelbek
alec harvey Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 https://www.imdb.com/title/tt7552686/?ref_=nm_flmg_act_4 ovo je dobro, kao i let the sunshine in
Mil@n Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Kindergarden Teacher. Sasvim zadovoljavajuća drama sa zanimljivom kulminacijom koja radi na više levela. Gilenhalova baš dobra, lik joj je kompleksan što se na kraju jasno vidi. Preporuka.
Lancia Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Midsommar - fuck, kakvu sam sad klejbezablu odgledao.
Reaktor Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 2 hours ago, Lancia said: Midsommar - fuck, kakvu sam sad klejbezablu odgledao. pogledao si remek-đelo
Lancia Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 7 minutes ago, Reaktor said: pogledao si remek-đelo Nisi me utesio uopste sva sreca te je lak za potiskivanje,
Recommended Posts