Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Ras said:

Konačno nešto konkretno, fala Kowalski!

Večeras nameštam antenu.

20200218_121132.jpg.b4dbaeb9680155faf44869109cbf7e20.jpg

Posted
On 16.2.2020. at 14:56, omiljeni said:

ja valjda nisam navikao na filmove iz tog dela sveta, pa sam imao i problema sa glumom. kod sina i keve sam i uspeo da razlikujem bar neke razlike u izrazu lica, kod ćaleta možda 2-3 puta u celom filmu, a sestra je imala samo 1 facu sve vreme. otprilike kao onaj što "glumi" avona barksdalea, s tim što ne mogu da provalim da li i ona ne ume da glumi ili ja ne mogu da uočim njenu glumu.

:lol:

kako li njima deluju evropski i holivudski filmovi

Posted

malopre odgledao Velvet Goldmine,

Dugo ga nisam obnovio, i dalje jedan od najboljih

filmova o rokenrolu,

Toni kolet izgleda fantasticno,

Posted

Odgledah Honeyland - mnogo je dobar. Sticajem okolnosti sam bio letos u tom kraju izmedju Štipa i Velesa. I film je baš realan. 

Ruku na srce, ceo film sam očekivao da iz nekog džbuna izleti Vlatko Stefanovski sa gitarom, al ovo je /bobu fala/ jedan od retkih makedonskih projekata u koje se nije umešao :D

Uzgred, mislim da ono nisu Turci nego Torbeši ali nisam siguran. 

Odgledao i Rocketman-a. Šta znam, sa jedne strane nisam fan Eltona Džona, sa drugi obožavam biografije /pa i biografske filmove, jel/. 

Meni se svideo iako je moglo da bude manje psihologiziranja, priično je nepotrebno. Kao i akcenat na njegovom seksualnom opredeljenju, iako po filmu ispada da je to baš mnogo uticalo na njegov život, i profesionalno i privatno. 

Ford Vs Ferrari - ne znam, da nije Bejla i Dejmona, ............ Kako rekoh, ja volim biografske filmove, pa mi leglo. 

Posted
12 hours ago, steins said:

Odgledao i Rocketman-a. Šta znam, sa jedne strane nisam fan Eltona Džona, sa drugi obožavam biografije /pa i biografske filmove, jel/. 

elton džon me uglavnom ili nije zanimao u životu ili me je do umereno nervirao. ali film me je baš oraspoložio.

a ne znam kako misliš da mu homoseksualnost ne bi u toj meri uticala na život kad je rođen četrdesetih godina prošlog veka. 

simpa je i ovaj glumac što ga igra. liči mi na džordža kostancu :D

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

simpa je i ovaj glumac što ga igra

Eddie the Eagle mu je super uloga :)

Posted

A Dysfunctional cat

film nemacke rediteljke iranskog porekla o mladom paru iranke, i iranca rodjenom u nemackoj.

nemam zivaca da detaljnije sad pisem jer sam nesto sjebana, ali film je divan. 

da prostite.