maheem Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 15 minutes ago, Ras said: Konačno nešto konkretno, fala Kowalski! Večeras nameštam antenu.
Ras Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 I da ne bude da samo mlatimo praznu slamu, evo širimo vidike: DPRK Video Database
Ras Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Izvinjavam se, bilo je nenamerno! DPRK Video Database
slepa živana Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 On 16.2.2020. at 14:56, omiljeni said: ja valjda nisam navikao na filmove iz tog dela sveta, pa sam imao i problema sa glumom. kod sina i keve sam i uspeo da razlikujem bar neke razlike u izrazu lica, kod ćaleta možda 2-3 puta u celom filmu, a sestra je imala samo 1 facu sve vreme. otprilike kao onaj što "glumi" avona barksdalea, s tim što ne mogu da provalim da li i ona ne ume da glumi ili ja ne mogu da uočim njenu glumu. kako li njima deluju evropski i holivudski filmovi
alec harvey Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 malopre odgledao Velvet Goldmine, Dugo ga nisam obnovio, i dalje jedan od najboljih filmova o rokenrolu, Toni kolet izgleda fantasticno,
steins Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Odgledah Honeyland - mnogo je dobar. Sticajem okolnosti sam bio letos u tom kraju izmedju Štipa i Velesa. I film je baš realan. Ruku na srce, ceo film sam očekivao da iz nekog džbuna izleti Vlatko Stefanovski sa gitarom, al ovo je /bobu fala/ jedan od retkih makedonskih projekata u koje se nije umešao Uzgred, mislim da ono nisu Turci nego Torbeši ali nisam siguran. Odgledao i Rocketman-a. Šta znam, sa jedne strane nisam fan Eltona Džona, sa drugi obožavam biografije /pa i biografske filmove, jel/. Meni se svideo iako je moglo da bude manje psihologiziranja, priično je nepotrebno. Kao i akcenat na njegovom seksualnom opredeljenju, iako po filmu ispada da je to baš mnogo uticalo na njegov život, i profesionalno i privatno. Ford Vs Ferrari - ne znam, da nije Bejla i Dejmona, ............ Kako rekoh, ja volim biografske filmove, pa mi leglo.
slepa živana Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 12 hours ago, steins said: Odgledao i Rocketman-a. Šta znam, sa jedne strane nisam fan Eltona Džona, sa drugi obožavam biografije /pa i biografske filmove, jel/. elton džon me uglavnom ili nije zanimao u životu ili me je do umereno nervirao. ali film me je baš oraspoložio. a ne znam kako misliš da mu homoseksualnost ne bi u toj meri uticala na život kad je rođen četrdesetih godina prošlog veka. simpa je i ovaj glumac što ga igra. liči mi na džordža kostancu
Skyhighatrist Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 1 hour ago, slepa živana said: simpa je i ovaj glumac što ga igra Eddie the Eagle mu je super uloga
Pmaker Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Upravo se vrtio na Pink Comedy. Ništa naročito, vadi ga Linda Fiorentino koja je bila nerealno zgodna u mladim danima.https://m.imdb.com/title/tt0089222/
nezvanova Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 A Dysfunctional cat film nemacke rediteljke iranskog porekla o mladom paru iranke, i iranca rodjenom u nemackoj. nemam zivaca da detaljnije sad pisem jer sam nesto sjebana, ali film je divan. da prostite.
Recommended Posts