January 23, 20205 yr 8 hours ago, Kršćan Bejl said: Jel gledao neko ruski film Loveless? Cujem da je odlicna drama, a i neko vreme mi je na watchlisti, pa ono.. Pogledaj, mnogo dobar film.
January 24, 20205 yr 8 hours ago, Kršćan Bejl said: Nemam vec neko vreme obicaj da gledam druge delove filmova, a hvala sto ste mi dali razlog vise. Jel gledao neko ruski film Loveless? Cujem da je odlicna drama, a i neko vreme mi je na watchlisti, pa ono.. Savšen, kao i sve ostalo od Zjuganceva.
January 24, 20205 yr Nije Loveless nego Neljubov Gledao malo Dr. Sleeeeeephhhh..... I zaspo Plus skinuo neki directors cut od 3h,posle sat vremena batalio i premotao do kraja Edited January 24, 20205 yr by Fakundo Sava
January 24, 20205 yr Sjajan je Loveless, Neljubov, kako god..bas me je polomio na komade. Nije najbolji od Zvjaginceva, mada je tesko govoriti uopste sta je najbolje kod njega i porediti njegove filmove na taj nacin.. A sta mislite o The Beguiled? Vidim da je i Kopola napravila rimejk, pa ne znam ni koji da gledam
January 24, 20205 yr Da filmovi imaju srodstvo, Shot Caller i Eastern Promises bi bili braća Kako ih volim
January 24, 20205 yr 11 minutes ago, Ravanelli said: Da filmovi imaju srodstvo, Shot Caller i Eastern Promises bi bili braća Kako ih volim Prvi put kada sam ga gledao me je smorio.Drugi put oduševio. Dobar je glumac Džejmi.
January 25, 20205 yr Super su oba, ali mi je Eastern Promises draži. Mnogo zajebana ekipa se tu okupila (Cronenberg, Naomi, Viggo, Cassel...)
January 25, 20205 yr jebo me obicaj da svako sranje moram da odgledam do kraja ono, ja sam ocigledno na 5% Edited January 25, 20205 yr by Caligula
January 25, 20205 yr 1 hour ago, Reaktor said: Super su oba, ali mi je Eastern Promises draži. Mnogo zajebana ekipa se tu okupila (Cronenberg, Naomi, Viggo, Cassel...) Plus ima tu rusku atmosferu i armin miler-štala. Ono kad babi pevaju oci černe... Edited January 25, 20205 yr by Ravanelli
January 26, 20205 yr Sonic film na bazi sega video games, ne znam koliko brzo deca mogu da citaju titlove al za njih je namenjeno i nas sto jos nismo odrasli preporuka!