Ravanelli Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Mislim da je neki konsenzus ovih koji su gledali da je odlican...mada neko pomenu da je nepotreban posle kramer vs kramer
mustang Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Za marriage story pola nas nije nam se svidela, druga polovina se kune. Meni smaranje i nepodnosim glavne glumce. Ne znam sta mi bi da krenem da gledam uopste. Dolemiti sa edi marfijem je opustencija i zabavan neko spomenu wesley snipes van blejda kko ga iznenadio...ima jedan dobar stari film sa njim i nastasjom kinski, one night stand... to check it out. da se nije izdrkavao sa irs-om bio i on jedan od najplcenijih akcionih glumaca.
Mil@n Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Meni je Dolemite skroz ok ali mi je upao u prazan hod kada je krenuo da snima film, taj deo mi je previše trajao i malo pokvario utisak.
Jimmy Kowalski Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 6 minutes ago, mustang said: Za marriage story pola nas nije nam se svidela, druga polovina se kune. Meni smaranje i nepodnosim glavne glumce. Ne znam sta mi bi da krenem da gledam uopste. Dolemiti sa edi marfijem je opustencija i zabavan neko spomenu wesley snipes van blejda kko ga iznenadio...ima jedan dobar stari film sa njim i nastasjom kinski, one night stand... to check it out. da se nije izdrkavao sa irs-om bio i on jedan od najplcenijih akcionih glumaca. +1 za One Night Stand.. Snipes je potcenjen kao glumac, mahom zbog tipa uloga koje je uglavnom igrao, ali daleko da je jednodimenzionalan..
mustang Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Da da meni drago da se vratio, bas sam ga volela
ragasto Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Odgledao Terminatora. Nisam ni ja nešto zadovoljan, previše se vraćaju na drugi deo, imalo je to šarma u trenucima dok nije prešlo u preterivanje. Akcione scene su potpuno gejmerske. Vredi pogledati da bi se izbegao osećaj propuštanja, ali sam mnogo više očekivao.
Jimmy Kowalski Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 1 hour ago, mustang said: Da da meni drago da se vratio, bas sam ga volela I meni. Kada je promovisao Dolemite, najavio je snimanje nastavka Coming to America sa Eddijem.
Fakundo Sava Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Meni je prvi utisak Mariagge story koliko je Scar Jo niska a pored Drajvera koji je začudo 190 izgleda kao palčica A film je okej volim te vudialenovske samo da je malo manje cima na Kramer protiv Krejmera
nisam ja Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Bob downey kida u one night standu. Veslara isto. Ja baš volim taj film.
Kršćan Bejl Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Odgledao sam danas Trumba, propustih da pogledam onomad kad je izasao. Film ima neki gotivan vajb, prvenstveno zbig te kriticke refleksije prema svemu tome sto se dogadjalo u to vreme 50ih i lova na "komuniste". Iznenadio sam se da je uopste neko i napravio film na tu temu. Znaci Marriage story cvrc? Na kraju ga necu ni pogledati, izgleda. Sta je jos dobro ove godine?
I*m with the pilots Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 3 hours ago, mustang said: neko spomenu wesley snipes van blejda kko ga iznenadio...ima jedan dobar stari film sa njim i nastasjom kinski, one night stand... to check it out. da se nije izdrkavao sa irs-om bio i on jedan od najplcenijih akcionih glumaca. Tu je i Robert Dwn Jr dobar bio. Super film!
nisam ja Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 55 minutes ago, Kršćan Bejl said: Znaci Marriage story cvrc?
Pmaker Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Znaci Marriage story cvrc? Na kraju ga necu ni pogledati, izgleda. Meni je držao pažnju i uživao sam svih 2+ sata.
Kršćan Bejl Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Sta znam, nakon Irca koji me je razocarao, a koji je trajao 3 i po sata, ni u sta se vise tako lako ne upustam.
Recommended Posts