Caligula Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 (edited) Pa ne bas. Kultni bi trebalo da preraste u klasik zbog nekih univerzalnih vrednosti koje nisu vezane za doba u kojem gledas film ili godinu u kojoj ga gledas. Pariz Teksas, na primer - izuva i danas. Blejdraner. Odiseja 2001 etc, spisak je poduzi. Edited April 12, 2019 by Caligula
kud u maglu Simoviću Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 1 hour ago, Caligula said: Easy Rider Ja sam covek seljak, ne kapiram bas sta je ovde zavredelo titulu kultnog filma. Sasvim OK uradak ali nista vise od toga. pogledaj kad si u ofisu no subtitles necessary možda ti se pojasni
Ajant23 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 (edited) 2 hours ago, Caligula said: Pa ne bas. Kultni bi trebalo da preraste u klasik zbog nekih univerzalnih vrednosti koje nisu vezane za doba u kojem gledas film ili godinu u kojoj ga gledas. Pariz Teksas, na primer - izuva i danas. Blejdraner. Odiseja 2001 etc, spisak je poduzi. Blejd raner ti izuva, a ovaj ti je problem... Jedina razlika u rangu Golih u sedlu i Blejda ranera je ta što si i dalje u dobu hajpa ovog drugog dok ti prvi nije blizak ili si ga mimoišao... Edited April 12, 2019 by Ajant23
đorđe geprat Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 popodne naveteh na nekoj TV na lesterovu "garsonjeru" iz'69. rita tašingem, dadli mur, marti feldman. ..... ne sećam se da sam gledaočudniji film.
Ajant23 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 48 minutes ago, Caligula said: Nije mi ptoblem. Trebalo da kažem da si ga problematizovao, a ne da ti je problem. Uvek zaboravim koliko ti je tanano nepce još iz doba kada si bio kauboj. Što bi narod rekao, tri zrna pasulja uz čistu govedinu samo da potpognu unutrašnje procese u periodu postkonzumacije. Svako zrno preko je suviše i pomalo je prosto...
Caligula Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Nisi razumeo. Ja ne hajpujem filmove niti umetnost uopste, otuda i moja zapitanost.
đorđe geprat Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 izi rajder jeste kultni zbog vremena kada je snimljen, načina i teme. klasik, jer je snimljen pre pola veka.
precog Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Ne znam sta da ti kazem za te japanske filmove, a da ti ne povredim tanana osecanja.
James Marshall Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Je li snimio mladac šta u posljednje vrijeme, posljednje njegovo što sam gledao su Snovi
Jeremija Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Jesi gledao Sugata Sanshiro? E, njegovu parodiju je kao maskotu koristila SEGA kad je radila reklame za Saturn, pogledaj ako nisi gledao. Spoiler
Mil@n Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 (edited) USS Indianapolis, loše snimljeno u PM i loše glume za izvoz. Negledanjem ovog filma nećete propustiti mnogo, zaobilazak preporučen. Edited April 13, 2019 by Mil@n
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 vice vrlo klizav kvazi dokumentarni pristup, ali majstorski vođen 7.73/10
Recommended Posts