Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

45 minutes ago, Host said:

Shoplifters

Carski film. Uz Burning najbolji koji sam skoro gledao. 

Da nisi kojim slucajem naisao na sr/hr subtitles?

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

33 minutes ago, Vapad said:

Da nisi kojim slucajem naisao na sr/hr subtitles?

imas ovde

3 hours ago, Host said:

Shoplifters

Carski film. Uz Burning najbolji koji sam skoro gledao. 

Gledao ga prosle godine na JAL-ovom letu; dobar je, i [po meni] ima neocekivan kraj...

azijatski drajv :fantom:

ne. jel valja?

2 minutes ago, Host said:

Ti bese volis Murakamija? 

Aha.

Gledaj Burning kad budes leteo sledeci put (na interkontinentalnom, traje dvaipo sata).

Vec kupljeno, ne mora da se ceka let ;)

U stvari pomenuh let [i Japan AirLines] jer se tada film nije jos davao van Japana.

Aha, nisam skapirao da li mislis na Shoplifters ili na Burning. Aj necu dalje da ne bih spojlovao.

Predlazes da ostavim Burning za gledanje u avionu?

de da ja gledam drajv?

24 minutes ago, Host said:

:lolol:

Gledam basket i pisem (nejasno) u pauzama. Gledaj Burning u avionu ili kod kuce. Super je. 

:thumbsup:

@Toni

Ti idi gledaj Luz, igra kod tebe sutra i možda još koji dan, mislim da je bioskop Kvadrat

hvala ti, stvarno bih mogao.

12 hours ago, Majo said:

imas ovde

Hvala!

The Mule

Sasvim se uklapa u nekoliko poslednjih filmova koje je CE radio,mozda mu je ovaj i zadnji (puj,puj!) Sve zamerke koje bih imao da mu prisijem cu preskociti jer stalno imam na umu da coek ima 88 godina i dalje snima.Respect

16 hours ago, Haralampije said:

The Mule

Sasvim se uklapa u nekoliko poslednjih filmova koje je CE radio,mozda mu je ovaj i zadnji (puj,puj!) Sve zamerke koje bih imao da mu prisijem cu preskociti jer stalno imam na umu da coek ima 88 godina i dalje snima.Respect

odlican. bice mi zao kad ode. stvarno je ziva legenda. i dalje ga drzi non pc humor :D

the dirt motley crew...i dalje ne kapiram kako su zivi :D 

restoran gde su crvena sedista dok pusikaricka obavlja posao se zove rainbow. ako vas ikada zadesi put ka LA posetite to mesto i dalje se povremeno stara ekipa ekipa zajedno sa kiss i co skuplja, ron jeremy kad nije u bolnici redovno obitava. dobro je sto imaju i bastu gde jos moze da se pusi. tj. ja cigarete ostali uglavnom travu. old school...ali nece se rainbow jos dugo drzati, bice prodan, srusen i opet neki dosadan residential kompleks izgradjen.  

cim uhvatim vise vremena pocecu da pravim kratke video klipove o la i sire. greota da ode bez dokumentovanja

Edited by mustang