Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
On 23.3.2019. at 9:12, mustang said:

cim uhvatim vise vremena pocecu da pravim kratke video klipove o la i sire. greota da ode bez dokumentovanja

+1 Radujem se unaprijed :)

Posted (edited)

spacer.png

Triple Frontier -  Solidan akcijas. Nije nivo Blaga Sijera Madre ili Sorcerera, sa kojim ima slicnosti, ali sasvim ok za ubiti 2 sata..

edit:

Spoiler

Moram da priznam da me je iznenadilo sto je Affleck kao glavni glumac ubijen,  i to nekih dobrih pola sata pre kraja. Ono, moglo se ocekivati da se nece svi vratiti zivi, ali bio bih spreman da se opkladim da su Affleck i Isaac sigurice..

Edited by Jimmy Kowalski
Posted

meni se upalila lampica 

Spoiler

kad je rodja navalio ko mutav po zidovima a do tada je bio autistican sa svakom sekundom. lose je izvedeno to, mogli su ga korumpirati malo a ne da ga uposle ko svetog petra. 

inace imam blagi kras na hunnama al i dalje mu je slab glas i americki engleski 

Posted

Definitivno su mogli malo poraditi bolje na karakterizaciji. A Hunnam je fakat najbolji kad cuti. Ima tu neceg McQueenovskog u njemu..

Posted
On 22.3.2019. at 15:20, Haralampije said:

The Mule

Sasvim se uklapa u nekoliko poslednjih filmova koje je CE radio,mozda mu je ovaj i zadnji (puj,puj!) Sve zamerke koje bih imao da mu prisijem cu preskociti jer stalno imam na umu da coek ima 88 godina i dalje snima.Respect

On 23.3.2019. at 7:24, mustang said:

odlican. bice mi zao kad ode. stvarno je ziva legenda. i dalje ga drzi non pc humor :D

odgledah ga i ja. mnogo volim klinta, stvarno svaka čast čoveku da režira ovako solidne filmove sa 88 godina. takođe respect!!!

Posted
On 24.3.2019. at 22:12, Jimmy Kowalski said:

spacer.png

Triple Frontier -  Solidan akcijas. Nije nivo Blaga Sijera Madre ili Sorcerera, sa kojim ima slicnosti, ali sasvim ok za ubiti 2 sata..

edit:

Reveal hidden contents

Moram da priznam da me je iznenadilo sto je Affleck kao glavni glumac ubijen,  i to nekih dobrih pola sata pre kraja. Ono, moglo se ocekivati da se nece svi vratiti zivi, ali bio bih spreman da se opkladim da su Affleck i Isaac sigurice..

dobar akcijaš. ne bih se ljutio da snime i nastavak. :)

daj još neki ovakav, kowalski.

Posted

Uz sav repekt prema Klint Istvudu, par njegovih legendarnih grimasa i slepanje na Gran Torino je premalo za The Mule. Los film.

Posted

Naprotiv. Istvud je uspeo da prepozna simbolični potencijal svakodnevne vesti i da ga kvalitetno realizuje. Film vredan gledanja.

Posted
5 hours ago, Ajant23 said:

Naprotiv. Istvud je uspeo da prepozna simbolični potencijal svakodnevne vesti i da ga kvalitetno realizuje. Film vredan gledanja.

A jbg, to mi je promaklo. Super je film.

Posted
On 24.3.2019. at 1:48, maheem said:

Burning je kidalica

videh ovde da je hvaljen, ja pokusao, pa jos jednom ozbiljnije i treci put bukvalno pustio 2,3 minuta

ne znam, meni to jednostavno presporo

zapravo, iskreno za tih ukupno oko pola sata nisam uopste skapirao o cemu je film i na koju stranu treba da vozi

Posted

Onda ni first reformed nije za tebe. 

Posted
3 minutes ago, pbg12345 said:

videh ovde da je hvaljen, ja pokusao, pa jos jednom ozbiljnije i treci put bukvalno pustio 2,3 minuta

ne znam, meni to jednostavno presporo

zapravo, iskreno za tih ukupno oko pola sata nisam uopste skapirao o cemu je film i na koju stranu treba da vozi

Onda gledaj Patersona :lol:

https://m.imdb.com/title/tt5247022/