Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

camp hollywood

dokumentarac o hotelu u holivudu u kojem

zivi dosta kanadjana koji zele da se probiju u industriji. prijalo :)

Posted

Outrage III

na trenutke dobro na trenutke konfuzno ali sve u svemu teska pavicevstina sa japanskim gangsterima.

Secam se da sam gledao i prva dva i to na FESTu cak i koliko pamtim bolji mi je utisak bio nego nakon ovoga.

Posted

MV5BODQ1NDc1ODk1MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzc1

Sorry to bother you - Cim sam video brata Dariusa, odmah sam znao da se moze ocekivati some weird shit. Definitivno WTF film godine, nema sredine, neki ce ga smatrati genijalstinom, drugi smecem. Ja sam uzivao u ovoj psihodelicnoj satiri..

Posted

odgledao hladni rat https://www.imdb.com/title/tt6543652/ sinoc - tjah.... lepo naoko ali me film ostavio potpuno hladnim. imao sam osecaj da je sva paznja bila na tome da film dobro izgleda pa su zapostavili kljucni element, ljubav izmedju glavnih likova. tragicna ljubavna prica a ljubavi ni u tragovima. emotivni naboj izmedju glavnih glumaca nula. zasto? kako? jebemliga, ni sam ne znam. lose podeljene uloge, losa gluma, losa rezija? cak mi je padalo na pamet da je namerno, da se naslov filma odnosi na njihovu vezu ali tek to je nebulozno. muzika na momente dobra, na momente vrhunski kitch. sve u svemu, mogao sam se prosetati parkom umesto sto sam sedeo u bioskopu, bolje bih se proveo. 

Posted

https://www.imdb.com/title/tt4729896/

apostasy (2017)

engleska drama o raspadu porodice jehovinih svedoka i proterivanju iz zajednice. meni je bilo interesantno zbog toga sto je po nekim svedocenjima prica vrlo realna ali, bez toga je onako... zena koja glumi majku je pokidala.

Posted

savršena atmosfera, fali mu malo ludila i akcije al i ovako je solidan

51CJx3c-8DL._SX450_.jpg

dobar trip cheadlea, svakako je bolji trip od biografskog filma, al mu fali pre svega mističnosti i dublje priče

Miles-Ahead-Trailer-Movie-2016.jpg

Posted

Mississipi burning ima na topu pa ko može da vraća nek učini to. 

Posted

Niko ništa nije gledo 7 dana? 

Život i smrt Pitera Selersa. 

Džefri Raš :Hail:

Posted

Bohemian rhapsody

Gledati isključivo u bioskopu.

Posted
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Bohemian rhapsody

Gledati isključivo u bioskopu.

Kakav je ovaj mali? Inače film kakav je?

Posted

Dječarac iz I, Robot je rođen za ovu ulogu. Film mi je isto dobro legao, s tim što napomijem da je pola film koncert, pa je čist gubitak gledati ga bilo gde sem u bioskopu.

Posted

ide 10 gejeva i ja.  spremili smo maramice :) 

ne stavljam maskaru

postoje 2.5 coveka koje sam obozavala

elvis,

fredi 

chester iz linking parka