mustang Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 camp hollywood dokumentarac o hotelu u holivudu u kojem zivi dosta kanadjana koji zele da se probiju u industriji. prijalo
*edited by mod Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Outrage III na trenutke dobro na trenutke konfuzno ali sve u svemu teska pavicevstina sa japanskim gangsterima. Secam se da sam gledao i prva dva i to na FESTu cak i koliko pamtim bolji mi je utisak bio nego nakon ovoga.
Jimmy Kowalski Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Sorry to bother you - Cim sam video brata Dariusa, odmah sam znao da se moze ocekivati some weird shit. Definitivno WTF film godine, nema sredine, neki ce ga smatrati genijalstinom, drugi smecem. Ja sam uzivao u ovoj psihodelicnoj satiri..
adam Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 odgledao hladni rat https://www.imdb.com/title/tt6543652/ sinoc - tjah.... lepo naoko ali me film ostavio potpuno hladnim. imao sam osecaj da je sva paznja bila na tome da film dobro izgleda pa su zapostavili kljucni element, ljubav izmedju glavnih likova. tragicna ljubavna prica a ljubavi ni u tragovima. emotivni naboj izmedju glavnih glumaca nula. zasto? kako? jebemliga, ni sam ne znam. lose podeljene uloge, losa gluma, losa rezija? cak mi je padalo na pamet da je namerno, da se naslov filma odnosi na njihovu vezu ali tek to je nebulozno. muzika na momente dobra, na momente vrhunski kitch. sve u svemu, mogao sam se prosetati parkom umesto sto sam sedeo u bioskopu, bolje bih se proveo.
nautilus Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 https://www.imdb.com/title/tt4729896/ apostasy (2017) engleska drama o raspadu porodice jehovinih svedoka i proterivanju iz zajednice. meni je bilo interesantno zbog toga sto je po nekim svedocenjima prica vrlo realna ali, bez toga je onako... zena koja glumi majku je pokidala.
maheem Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 savršena atmosfera, fali mu malo ludila i akcije al i ovako je solidan dobar trip cheadlea, svakako je bolji trip od biografskog filma, al mu fali pre svega mističnosti i dublje priče
nisam ja Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Mississipi burning ima na topu pa ko može da vraća nek učini to.
nisam ja Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Niko ništa nije gledo 7 dana? Život i smrt Pitera Selersa. Džefri Raš
Dankan Ajdaho Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Bohemian rhapsody Gledati isključivo u bioskopu.
kipo Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Bohemian rhapsody Gledati isključivo u bioskopu. Kakav je ovaj mali? Inače film kakav je?
Dankan Ajdaho Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Dječarac iz I, Robot je rođen za ovu ulogu. Film mi je isto dobro legao, s tim što napomijem da je pola film koncert, pa je čist gubitak gledati ga bilo gde sem u bioskopu.
mustang Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 ide 10 gejeva i ja. spremili smo maramice ne stavljam maskaru postoje 2.5 coveka koje sam obozavala elvis, fredi chester iz linking parka
Recommended Posts