kud_genijalci Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Juče na Palmi plus, slučajno, jedan fini filmić: My First Mister, režija - pogodite - Kristina Lahti, tajnica iz "Zapadnog krila" i film je čaroban. Bajka, art film, baš su mi legle te emocije, iako neverovatne, to je art film ponavljam, to je film sa tezom, nema tu realnosti, ali divan par: smotani preduzetnik i vlasnik radnje za telstil Albert Bruks se smuva se devojkom koja može da mu dube unuka, s pankerkom koju igra Lili Sobjeski, i tu je posesivna i glupa majka i pijani otac (Džon Gudmen) i tužan kraj. I ovaj film svrstava među filmove kao što su Times Square Oženih se ubicom sekirčetom L.A. Woman Svetlo dana značo sve art filmovi u kojima Holivud pokušava da flumi Čehova i da je čitao Eriha Froma.
Moća Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 On 11.10.2018. at 11:56, Jimmy Kowalski said: BlacKkKlansman - Posle duzeg vremena Spike snimio film koji mi se svidja. Istinitu pricu koja je sama po sebi prilicno neverovatna, dodatno je zacinio u svom stilu. Iako ima humora, nije u pitanju krimi pandurska komedija u Starsky&Hutch stilu, kako bi se iz trejlera mogao steci utisak. Pogotovo je druga polovina filma i narocito kraj u ozbiljnom tonu, a paralela sa Trumpovom Amerikom je neizbezna. Denzelovog "malog" nisam dosad gledao, dobro se snasao. A nisam verovao da ce doci taj dan, ali Topher Grace ipak pokazao glumacke sposobnosti. Uloga KKK vodje mu bas legla.. @Jimmy Kowalski Ima li ga u zalivu i ima li nasih titlova? Na titlovi.com nema nista.
Jimmy Kowalski Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Ne verujem da se pojavio, jer se jos daje u bioskopima.
Weenie Pooh Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 (edited) Hold the Dark Što me mila majko ne rodi kao scenaristu, mogao bih da štancujem po šesnaest ovakvih hermenautičkih papazjanija godišnje. Roditelji deca, čovek je čoveku vuk, mrak, nebo, maske, police shootouts, smuti pa prospi. Nisam čitao knjigu ali sudeći po svom olako nabacanom simbolizmu - plus što autor kaže da je adaptacija odlična - dobro sam prošao. The darkness symbolizes darkness Edited October 12, 2018 by Weenie Pooh
herzika Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 pa cim pise netflix znaci da je krsina. stvarno su dosadni sa tom hiperprodukcijom jadnih filmova
Duci Simonovic Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Meni nije bilo zao utrosenog vremena na njega
Haralampije Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 (edited) 18 hours ago, Moća said: @Jimmy Kowalski Ima li ga u zalivu i ima li nasih titlova? Na titlovi.com nema nista. ako ti je hitno ima TS avi i HDCAM verzija Edited October 13, 2018 by Haralampije
ToniAdams Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 kapiram da prvi nisi ni gledo nego da si napiso genericku recenziju kineskog filma. jesi gledo musa d vorior?
ToniAdams Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 otkud samuraji u kineskom filmu? tigar u africi?
ToniAdams Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 interesantno. idi sad gledaj musu d voriora.
ToniAdams Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 gledaj neki ljubavni, fazon apokalipsa danas
Haralampije Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Definitivno cu morati da ga pogledam jos jednom za konacan sud.Film je vec podelio kritike ili ga hvale ili pljuju.Izuzetno naporan za gledanje u prvoj polovini,vise lici na ogled da bi potom procvetao u pravi triler/horor.Kosmati Kosmatos je ipak uradio dobar posao iako film izgleda kao da su ga radila dva reditelja: prvi deo neko na cudnim pecurkama a drugi deo neko dobro utemeljen u zanr.Mnostvo neobicnih resenja kad je kamera u pitanju meni nije smetalo,naprotiv,Ono o cemu je izuzetno vodjeno racuna je zvuk i muzika koja savrseno prati i upotpunjuje film.Kejdz glumi kako smo i navikli a epizoda Linusa Rouca zakiva.Sveze i intrigantno,pogledajte
Recommended Posts