April 19Apr 19 Ajmo ono naše staro, Sajmone.....Drugi je zapravo - prvi! Bez truba i timpana, ništa штурм&дранг, čis' жуадевивр!
April 21Apr 21 On 20. 4. 2026. at 8:22, precog said:Uopšte ne kapiram hajp oko gitariste i bubnjara iz Gizzarda. Sta je tu toliko dobro?
April 21Apr 21 svedenije, manje psihodelije, mene smara cela ta kakofonija kod gizzarda, previse svega.
April 21Apr 21 3 hours ago, wayfaring stranger said:Uopšte ne kapiram hajp oko gitariste i bubnjara iz Gizzarda. Sta je tu toliko dobro?volim kad neko koketira sa math rockom i mathcore pa mi se dopada... ali sve je to subjektivno, kao i sve ostalo u životu. Edited April 21Apr 21 by alkibijad
April 22Apr 22 Nematušta da se ne_vole Brams,pogotovo ovako razoružan do golih ljubovnih uzdisaja i seudaha. A još ga brat udario po ßußtavoj pedali,kousobi da misvira.
April 23Apr 23 On 22. 4. 2026. at 13:28, makaronee said:Nematušta da se ne_vole Brams,pogotovo ovako razoružan do golih ljubovnih uzdisaja i seudaha.A još ga brat udario po ßußtavoj pedali,kousobi da misvira.sad mi se uzdiše i nad iskaenderom
April 23Apr 23 Elgar na rtb2,Pompezni i prigodni marševi, sjaj i raskoš, zemlja nade i slave, svee.Sad navijaju neku od enigmae varijacija, Nimrod npr.. pa to je ta neka šu_manovska orkestracija! Namah ti se.čini da će brk da zaigra, koveli preeeviše, pa te breči ozemlju. Edited April 23Apr 23 by makaronee