February 18Feb 18 Prelazni komadi Skrjabina, op.50+ pa nadalje&ubuduće. Valerij Kasteljski nežno masira glasovier, sve dok ne ostane uajter šeid ov peil.
February 20Feb 20 jos jedan majstor delikatnog masaža!skroz aerodinamički trileri! (Kk.13 - Presto)e sad, nisam načisto da li bi neki epohalni strumenat napravilo na još jače.pitanje je koliko bi se i sam maestro domeniko primio na opširnu dinamikusuvremenih glasoviera. Edited February 20Feb 20 by makaronee лнк
February 23Feb 23 Nastavlja se oulouverbetouenouverdouz, svojevremeno su mi ovi uradci otkrili novu dimenziju dr. Namćora u simfonijskom opsegu.
February 27Feb 27 51 minutes ago, Jimmy Kowalski said:https://theolympians.bandcamp.com/album/in-search-of-a-revivalSuper (ti) je ovo
March 2Mar 2 энфантерибл 1917. slaže elegantnu besposlicu na sonatinu mucija klementi iz 1797. Edited March 2Mar 2 by makaronee
March 4Mar 4 Mnogo volim ovaj album, kad god ga pustim uvek se sa nostalgijom prisetim jednog epskog ljubavnog neuspeha od pre dvadeset godina.
March 4Mar 4 Underworld + The Necks (sa Drift): Altitude Dub Continuum + A Very Silent Way + Appleshine Continuum
March 7Mar 7 Već duže vremena se vrtim sa manje više istim playlistama, plus ono što uhvatim ovde ili kod Gilles Petersona. Negde sam pročitao da je slušanje iste muzike 1 od znakova depresije...tjaSinoć me iznervira basket i upalim prokleti lap top da uradim nešto malo posla. Algoritam mi preporuči M 83 album Saturday-Youth. Iskreno o njima ne znam ništa osim numere koju mi je klinac pustio iz GTA - Midnight city. Vidim da je miks svega i svačega, ali ovu stvar sam sinoć pustio jedno 20 puta. Ceo album je više nego pristojan.
March 7Mar 7 24 minutes ago, John Coltrane said:Negde sam pročitao da je slušanje iste muzike 1 od znakova depresije...tjaA ja da je znak visoke inteligencije. Sto je babi milo...
March 11Mar 11 #represiranamuzikana ovoj fotokartici je vsevolod zaderacki (1891-1941)pravnik, oficir i veteran 1. svetskog i građanskog rata, nastavnik muzike.nejednokratno hapšen i isleđivan, večno pod nadzorom organa.u СВИТЛ (Северо-восточные исправительно-трудовые лагеря) napisao 24 preludija i fuge,na telegrafskim papirićima. Edited March 11Mar 11 by makaronee
March 12Mar 12 posle putovanja u lenjingrad '43, kabalevski sastavlja 24 preludije bez fuga,uglavnom na osnovu folklornih motiva, ponegde presloženih do neprepoznatlljivosti.