February 6Feb 6 Ne mogu brate (jednareč), džaba Mirelafreni.Šta god da navijem od belkantoa, ili zaspim ili se ništa ne sećam ili oba(dva).
February 11Feb 11 lu bimov, šestočasovni+ galantni praznik zimskidandopopodne,na francuski manir, metalik klavier renovirane marke эрард.
February 12Feb 12 Nikad nisam bio britpopper (30+ kad je bilo aktuelno, plus nam se zemlja raspadala), ali poslednja 2 Suede albuma su vrlo 4 stars out of 5.
February 13Feb 13 On 12. 2. 2026. at 8:00, Indy said:Nikad nisam bio britpopper (30+ kad je bilo aktuelno, plus nam se zemlja raspadala), ali poslednja 2 Suede albuma su vrlo 4 stars out of 5.Probaj Dog Man Star iz 1994. kada ti se budu opet slušali. Posveta™ Bowie-u i njihov najbolji. Edited February 13Feb 13 by Malkmus (tm)
February 13Feb 13 Ima (pretjerano) mnogo topika na koje bih trebao ovo ostaviti. Mozda sam pogrijesio topic ali jbg, previse ih je neodlucnih. Anyhow, ovo je moglo i na gitare ali kontam da je Nju Orlin veci od gitarskog unoverzuma.
February 14Feb 14 Započeo izi lajk satdei moning, svitu nikotinu, a onda po redu klavierkoncerto. Postromantizam često boluje od preterane dekorativnosti ali Novakov je uzdržan poput poslednjeg velikog stila, ar'dekoa.
February 14Feb 14 18 hours ago, Malkmus said:Probaj Dog Man Star iz 1994. kada ti se budu opet slušali. Posveta™ Bowie-u i njihov najbolji.Slušam to uveliko i zaista su specijalni i taj album, i onaj pre njega, kao i kompilacija Sci Fi Lullabies. Ne samo su oni to posvetili Bowieu, nego je ta ljubav bila uzajamna. (Apropo onog iz prošlog posta, u stvari nisam skroz promašio Britpop, samo ja to nisam tako onda zvao - kupovao sam LP-ove Stone Rosesa, a kasnije CD Verve, kao i Lush....)Btw kad smo kod odličnih albuma preistorijskih bendova koji još uvek nekako postoje, ne znam da li sam ranije pominjao - And Also The Trees. Sjajni još uvek