June 6Jun 6 zapravo sedma i poslednja simfonija tonalnosti malerovske pete cis-moll /до-диез минор ,pozni opus (131) koji moš se spakuje i ponese komotno kao neki omladinski sastavna temu má vlast, doduše malko iz profila..
June 15Jun 15 glasovier: Marian Lapšanský, vrlo razgovetno - uz rizik usporavanja i smirivanja tognekog herojskog hochromantizmusa, zato se lepo čuje bas linija odnosno nadolazeći klavirski heroji, skrjabinovski i rahmaninovski..
June 18Jun 18 ФранкэPonešto nervozni ali opet kraljevski uvod u muijsku 20. veka.Navio sam nadvorištu, crni kos se ne osvrće i piči trilere kao neki tartinipaganini.
Sunday at 08:165 days Ryuichi Sakamoto (klavir), Judy Kang (violina), Jaques Morelenbaum (čelo) - Three, trio, koji je snimljen uživo u studiju izvodi neke od najuspešnijih RS kompozicija u svedenoj, bazičnoj formi. Album prijatnog, pretežno sentimentalnog i povremeno sladunjavog ugođaja. Edited Sunday at 08:255 days by Ras
Yesterday at 16:091 day Johan Vilhelm Vilms, ne znam koji klavier-kvartet, ne čuh najavu... Eosad reče, prvi.Isprva mi se učini, posle popodnevnog gombanja sa siestom u pomračini - betouen.. zju reko, kako to da izdrži i ne eskalira zalupi vratima, nego baš lepo pleše.