October 23, 2025Oct 23 Sad.She's a silver linin', lone ranger ridin' through an open spaceIn my mind, when she's not right there beside me....
October 25, 2025Oct 25 Šubert je pisao 22 sonate, od kojih je napisao 11 i izdao svega tri komada.Ove dve nastaju u banjama i zgodno ih je slušati nekako tatrane, iz komšiluka - pogotovo što Lačni Franc peva najpre akordima, pa se obertonovima pravi ta neka jedna psihodelija ponavljanja skoro istog.
October 26, 2025Oct 26 ^priznaj da si opet sređivao foldere umesto da praviš zimnicuella raphael - mad sometimesSpoiler
October 26, 2025Oct 26 30 minutes ago, bey said:^priznaj da si opet sređivao foldere umesto da praviš zimnicuSta cu, kad nece hobotnica da udje u teglu i svidza mi se Ella, swatka je.
October 26, 2025Oct 26 On 24. 10. 2025. at 0:10, kurdi said:au!kako zvuci ovo sto nije sa albuma?Ako nisi čuo, javi se.
October 27, 2025Oct 27 14 hours ago, wayfaring stranger said:Ako nisi čuo, javi se.cuo, hvalainteresantno je, ali ne znam kolko 3LP izdanje sa ponavljanjem sa albuma ima smisla.nisam poredio, ali prepostavljam da je za pesme sa albuma isti master kao za nedavna reizdanja.ali kupicu svejedno ako bude u beogradu kad odem sledeci put.