October 20, 2025Oct 20 @Ras cekaj pa mi smo se na koncertu Bambija i upoznali, bese u SKC-u?:krechana: pa i tada nisam izdrzao da ostanem do kraja svirke recimo ovo bi mnogo vise prija, smekerskije zvuci.
October 20, 2025Oct 20 20 minutes ago, Lancia said:@Ras cekaj pa mi smo se na koncertu Bambija i upoznali, bese u SKC-u?:krechana: pa i tada nisam izdrzao da ostanem do kraja svirke SKC, bejbi, baš si bio sladak #metoo...krečana. Sada ne mogu da se setim koji je to koncert bio, možda kasnije kad se nahranim.
October 20, 2025Oct 20 Skoro sam preslusao sve albume, bukvalno su svi sjajni, ni ovaj novi nije izuzetak.
October 20, 2025Oct 20 7 hours ago, Ras said:Ne smatram da su žanrovske odrednice posebno bitne, ali u slučaju Bambi Molesters je u nekom trenutku prilepljena ta etiketa i nazad nije bilo. Pre bi ih trebalo zvati instrumentalnim rok bendom, jer su u njihovu muziku utkani brojni uticaji.Takođe, nije prvi put da čujem da su im albumi dosadni i to je prihvatljivo mišljenje.Kod mene su redovno na slušanju, evo opet u poslednjih mesec-dva. As The Dark Wave Swells mi je najbolji - jednostavno postoji savršena dinamika pesama, kojoj ne mogu da odolim i po završetku, opsesivno želim da ponovim slušanje.Pored Siboney, što je klasik, favoriti su: Into the Crimson Sunset, jednako ekstatična, Lazy Girls Hangout, verovatno najerotičnija njihova pesma i Wrong Turn, punokrvno rok oduvavanje u kojoj se čuje huk sisačke elektrane, kako je to primetio moj prijatelj komentarišući njihov nastup uživo.Uživo su Bambi još ubedljivij!Siguran sam da sam preskočio neki njihov raniji nastup (verovatno SKC), gledao sam ih u onoj streljani u Sarajevskoj, ali taj prostor nikada nisam voleo, pa mi ni ti koncerti nisu među najboljima. Međutim, njihov koncert na Akademiji je po svakom meni poznatom merilu apsolutni vrh koji rok koncert može da ponudi: Bambiji opkoljeni publikom i sabijeni u ćošak i svi se topimo od električnog pražnjenja kroz onu rupu! Publika urla bis, a Lada, jadna kaže ma sviraćemo još, samo nam dajte da nešto popijemo! u smislu da se otvori koridor kroz publiku i dostavi im se neka tečnost jer će popadati od vrućine i iscrpljenosti. LHD izdao drugi album pre metar dana, možda je i već bilo.
October 21, 2025Oct 21 4 hours ago, Lancia said:cekaj pa mi smo se na koncertu Bambija i upoznali, bese u SKC-u?ej jesmo, kako si se samo setio!pre bambija sam od vintage hrvatskih volela the spoons, oni su valjda zakuvali s tom muzikom tamoSpoiler