Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

now playing 2nd coming

Featured Replies

@Ras cekaj pa mi smo se na koncertu Bambija i upoznali, bese u SKC-u?:krechana: pa i tada nisam izdrzao da ostanem do kraja svirke sad

recimo ovo bi mnogo vise prija, smekerskije zvuci.

Prezimiti-U-Riu.jpg

• Replies 11.3k
  • Views 721.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

20 minutes ago, Lancia said:

@Ras cekaj pa mi smo se na koncertu Bambija i upoznali, bese u SKC-u?:krechana: pa i tada nisam izdrzao da ostanem do kraja svirke sad

SKC, bejbi, baš si bio sladak heart

#metoo

...krečana. isuse

Sada ne mogu da se setim koji je to koncert bio, možda kasnije kad se nahranim.

Live-In-Studio-M.jpg

Thom-Yorke-Live-From-Electric-Lady-Studi

Skoro sam preslusao sve albume, bukvalno su svi sjajni, ni ovaj novi nije izuzetak.

Holly-Golightly-Look-Like-Trouble-1024x1

@Ras evo i tebi da uzivas, ako vec nisi

7 hours ago, Ras said:

Ne smatram da su žanrovske odrednice posebno bitne, ali u slučaju Bambi Molesters je u nekom trenutku prilepljena ta etiketa i nazad nije bilo. Pre bi ih trebalo zvati instrumentalnim rok bendom, jer su u njihovu muziku utkani brojni uticaji.

Takođe, nije prvi put da čujem da su im albumi dosadni i to je prihvatljivo mišljenje.

Kod mene su redovno na slušanju, evo opet u poslednjih mesec-dva. As The Dark Wave Swells mi je najbolji - jednostavno postoji savršena dinamika pesama, kojoj ne mogu da odolim i po završetku, opsesivno želim da ponovim slušanje.

Pored Siboney, što je klasik, favoriti su: Into the Crimson Sunset, jednako ekstatična, Lazy Girls Hangout, verovatno najerotičnija njihova pesma i Wrong Turn, punokrvno rok oduvavanje u kojoj se čuje huk sisačke elektrane, kako je to primetio moj prijatelj komentarišući njihov nastup uživo.

Uživo su Bambi još ubedljivij!

Siguran sam da sam preskočio neki njihov raniji nastup (verovatno SKC), gledao sam ih u onoj streljani u Sarajevskoj, ali taj prostor nikada nisam voleo, pa mi ni ti koncerti nisu među najboljima. Međutim, njihov koncert na Akademiji je po svakom meni poznatom merilu apsolutni vrh koji rok koncert može da ponudi: Bambiji opkoljeni publikom i sabijeni u ćošak i svi se topimo od električnog pražnjenja kroz onu rupu! Publika urla bis, a Lada, jadna kaže ma sviraćemo još, samo nam dajte da nešto popijemo! u smislu da se otvori koridor kroz publiku i dostavi im se neka tečnost jer će popadati od vrućine i iscrpljenosti. lolol

LHD izdao drugi album pre metar dana, možda je i već bilo.

Off-The-Record-Rariteti-I-Neobjavljeni-S

Izabrane-Pesme-1980-1987.jpg

I 'slatka mala' zvuci drugacije nego sto mi se cini da treba da zvuci.

4 hours ago, Lancia said:

cekaj pa mi smo se na koncertu Bambija i upoznali, bese u SKC-u?

ej jesmo, kako si se samo setio!

pre bambija sam od vintage hrvatskih volela the spoons, oni su valjda zakuvali s tom muzikom tamo

Spoiler

curtis harding - departures & arrivals: adventures of captain curt

ab67616d0000b27395fa16fbdd88328072828ae8

Spoiler

Ni-ivljenja-Brez-Ljubezni.jpg

Addio-Pola.jpg

61b-EZJw2AAS-UF894-1000-QL80.jpg