Lancia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Moraću da se selim... sad su pored tog Mustanga, Audija RS6 Avanta i AMG-a S63 još jedne komšije uterale u našu podzemnu garažu i GranTurismo, divan beo sa crnim grilom, felnicama i staklom. Pa nemam ja toliko ključeva, majke im ga spalim!ovo je bilo skroz gej :D saljem ti moje kljuceve za Mustanga.
CrniRok Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ne vozim vise ovaj auto, ali to je bila masina mog zivota, Nissan Maxima 93-ce godiste
Razzmatazz Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 (edited) ovo je bilo skroz gej :D saljem ti moje kljuceve za Mustanga.Ej, da vidiš kako je lepa Abarth kombinacija bele sa crnim staklima, crnim felnama i crnim grilom, tepao bi mu i ti, zvučalo to gay, crnotravski ili klingonski. Edited May 11, 2009 by Razzmatazz
msmodesty Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 pocinje auto-festival u Luxembourgu, kola sam odplatila pa je red da menjamZa firmine potrebe jutros probali i pazarili - FICU!!!!!zutog, ide kao san, tih, ne previse zivahan ali divan, mekan menjac, izuzetno prijatna kabina, velika i pregledna.Trosi kao upaljac, garaza fina i ljubaznakola skroz sexyJos samo da ga registruju i od sledece nedelje nas je. Samo da se ne potucemo ko ce da ga vozi.a ja za sat vremena idem da probam Cayenne .....dizel :frust:naterase me magupi, kazu da ide superovaj moj je najbolji auto na svetu - posle 120 000 nista, nista nista mu ne fali a ide svake godine na po 2-3 putovanja od po par hiljada km u cugu, preselili smo sav namestaj, rack-ove i servere i celu firmu, kucici uzivaju u njemu, sad na snegu sam sam prosla bez i jednog problemaJa volim svoja kola
msmodesty Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 dadose mi da probam kola do ponedeljkaza sada imam kontradiktorna misljenja o dizelubrz je i pod sport opcijom jako dobro ubrzava kad predje 3000 obrtajaopet - volan onako dizelashki treska sto me sada nervira ali verovatno cu se navicitrosi znatno manjesutra cu da ga vozim na malo duzi put pa cu da vidimali je zato FICA
msmodesty Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 pederkood petka zvanicni auto nase firme je ISTI OVAKAV! momci nece da ga voze, sve se nesto ustezu ali moj darling i ja se pobismo ko ce da ga uzme. cenim da ako se dokaze posle 6 meseci - dobice brata :wub:istog.skoro se nisam OVOLIKO odusevila komadom lima a nije da nemam nekog iskustva.
SleeperSleep Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 sledece nedelje u firmi zaduzujem ovo:
Grunf Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 sledece nedelje u firmi zaduzujem ovo:ovako si mogo i na 'pogodi auto' :D morao sam da pogledam properties slike :) cestitam, izgleda super.
ducca Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 (edited) ovako si mogo i na 'pogodi auto' :D morao sam da pogledam properties slike :) cestitam, izgleda super.mislis odes na "save as"...ista prica :P Edited February 28, 2010 by ducca
Dionysos Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 (edited) ово:и штедим за ово: Edited May 3, 2010 by Dionysos
Zli Gli Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Jel ovo dole 159-ka? Ima je jedan moj drug bas ovakvu crnu i mnogo mocno izgleda... a jedan drugi drug ima 156-icu 1.8TS i to je nenormalno koliko ima raznih kvarova, do sad ga je izasla preko 11 000 a cenim da bi dobio max 5 000 da hoce da je proda.I ne valja ti gornji link.
Dionysos Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 аха 159-ка, this time next year... или 2 године, а са 156-ом за сад нисам имао већих проблема, али је ова и редовно одржавана у сервису и није се иживљавано на њој, а и ја се лепо понашам
GRIFF Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 (edited) 2.0 TDI Predobar auto :-)...a ovo je za po gradu, takođe odličan Edited May 6, 2010 by GRIFF
Recommended Posts