Uskebasi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Meni nedavno u Veranu rekli da se na deo ceka mesec dana.
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ja sam čuo da je Verano prs'o.juče su silne pare dali nekakvim Špancima
wall Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 :DMislio sam da se salim.Ja sam verovatno jedan od retkih kojem se svidja ovaj automobil... Ali meni se svidja i lancia lybra.
panta rhei Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 da covek pomisli da je wall doneo u miraz :)renne, a da ti ipak proveris njegov nalog.
wall Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) ^^ :)Srecno danas, mada koliko sam skontao, nije da ides u ozbiljnu neizvesnost, ali neka, srece nikad nije viska.Edit: Multipla i Lybra su moja nezna, zenska strana. Edited September 1, 2012 by wall
The Ghost Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Lybra je verovatno najpotcenjeniji auto u Srbiji. Kad bi ljudi znali koliko je to OK prevoz za te pare...Renne, jel i ova desno 147 tvoja?
zorglub Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 renne, koji je razlog tolikog asfalta na tom mestu? hoću reći, bolje je nego blatište, ali me čudi da neko nešto lepo i pametno uradi - baraka više nema, zar ne?
renne Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ma AD Magistrala napravila kao zimsku bazu, dovezli su i gomilu kontejnera za kancelarije.
zorglub Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ah, hvala.PS: za Multiplu, a za 147 - pa i nisam toliki avanturista ^_^ ... mada je meni 145 jedan od lepših automobila ikad.
Recommended Posts