roksi Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Muzike realno ima sve vreme, čoveku je očito problem to što mu se više ne servira na državnim medijima da bi mogao da je konzumira uz nešto. Ako nema na teveu, znači da ne postoji. yep, ispada da je tako nekako.
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Onda nisi pročitao moj post kako treba
ljakse Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Pročitao kako je napisan, daj uputstvo ako treba drugačije.
James Marshall Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ne mislim nego znam. Drugo, pola od onih bendova što si naveo sasvim regularno svira i dalje. To je kao da ja kažem da je sranje što više nema LŠ utorkom pošto nemam arenu na teveu. Ne, bilo bi da kažeš da je LŠ sranje jer više nema ful prenosa na RTS
roksi Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 where is hella when you need him the most? imao je odlicne opservacije na temu devedesetih po pitanju muzike.
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Kakav crni Arkakov roktm... Mislim na pojavu bendova kao što su Block Out, Bjesovi, KKN, Goblini, Ništa ali logopedi, Obojeni program, Disciplin A Kitchme i mnogih drugih koji su u vreme devedesetih izbacivali najkvalitetnije albume i pesme, mogli su se pratiti na trećem kanalu i generalno bili pristupačniji mainstream publici. Danas je situacija mnogo mnogo gora. ajd da ponovim, vecina tih bendova radi i tezgari i danas, ali im je najkreativniji i najplodonosniji period bio devedesetih. Po mom mišljenju
ljakse Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ne, bilo bi da kažeš da je LŠ sranje jer više nema ful prenosa na RTS jes tačnije where is hella when you need him the most? imao je odlicne opservacije na temu devedesetih po pitanju muzike. Čak sve vreme pokušavam da izbegnem pitanje afiniteta i da poredim bendove onda i danas po svom ukusu, ali priču da je onda bilo a sad nema def može da prospe samo average mcdonalds konzument.
ToniAdams Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 where is hella when you need him the most? imao je odlicne opservacije na temu devedesetih po pitanju muzike. +1 njegov bend je bio najgori od sviju
ljakse Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Jel čita neko postove ovde uopste ? čitam ja, zato ti i odgovaram Danas je situacija mnogo mnogo gora.
roksi Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 +1 njegov bend je bio najgori od sviju dakle najupuceniji :lol: hella, come back you crazy bugger!
Meazza Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 ajd da ponovim, vecina tih bendova radi i tezgari i danas, ali im je najkreativniji i najplodonosniji period bio devedesetih. Po mom mišljenju
ToniAdams Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 tu je, lurkuje Jel čita neko postove ovde uopste ? cita hela
Recommended Posts