ljakse Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ja sam cuo da je bolje da od crnog djavola pozajmis pare nego od njega misliš, pošto bi ti crni đavo dao?
čekmeže Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 (edited) Nema apsolutno nikakve veze, to i jeste poenta. Popularni su zbog svoje muzike. Takodje, Ceca je bila megapopularna i pre Arkana. Koje si godište? Izvini, jedno je gledanje starih fudbalskih utakmica, ali ovo je sasvim drugi teren. edit sad vidim da su te već prozivali za godište i da si odgovrio, jbg ovo je sve više forum 40+ edit 2 za arama ako nije do sada slušao cecu ja bih od ovog počeo i sa tim i završio https://www.youtube.com/watch?v=pxU4EeAgzlI Edited October 17, 2017 by čekmeže
francuski sobar Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 ovo mesto je totalno kontaminirano :D Ja potpuno kapiram tvoju percepciju Cece kao paradigme naše propasti (mada je za mene početni momenat kad je Minimaks naizgled potpuno bezazleno predstavio Brenu) Elem, da sam producent il scenarista budućeg biografsko muzičkog blokbastera o Majci nam ne bih zaboravio da pomenem da je ona na početku rata u BiH sa Šerbedžijom pevala antiratne pesme, da je iz Hajrudinovog harema na silu oteta i da se dugo (tihim glasom doduše) pričalo da ona Haru i dalje voli i o njemu peva u par svojih bitnih pesama plus ona epizoda kad ga čupa iz srpskg logora, Mislim da je sve naravno za doom pogotovo njeno naknadno saučešništvo u svemu ovde pominjanom, ali sa dosta elemenata tradicionalne dramske epike za malo siromašniju i prostiju publiku. Ponekad mislim da je ona izbeđu ostalog samo flegšip ozbilje ideje srbijanskog dipstejta da kulturno porobi region i da je to konačno uspelo ali da smo u raztadi i realizaciji tog projekta izgubili mnogo više.
đorđe geprat Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 sto? pa nije science topic nego istorijat doomovanja ili "kako smo dovde dosli". seselj, dacic, onaj sto stavlja svacije glave na grudi su kumovali svoj toj estradi a ona im je titrala nadu i veru. parovi. savrseni. inace ceca me tera na nostalgiju, sta cu. zbog onog pbp na kraju naziva topika. a i debata o jednoj gadariji, vredi - ne vredi, ukusi su različiti pa klipovi sa njenim "šitovima"....... mislim, i normalnije stvari su depon( ijon)ovane
aram Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ta... paradigma, jel tako reče? To je bio Dzejov koncert na Tasmajdanu. Trenutak kad su studenti i studentkinje medicine u ful vecernjim toaletama napunili Tas.
aram Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Tako je. Tad sam shvatio da smo def otisli u kurac.
Halvard Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Koje si godište? Izvini, jedno je gledanje starih fudbalskih utakmica, ali ovo je sasvim drugi teren. edit sad vidim da su te već prozivali za godište i da si odgovrio, jbg ovo je sve više forum 40+ Ali ona jeste bila jako popularna i pre Arkana, ne bi to ni bila svadba veka da se on ženio nekom Galom ili Majom Marijanom. Naravno, uz njega je to sve prešlo na mnogo viši nivo.
Caligula Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Nisam pametan, Ceca realno nema ekstra glasovne mogućnosti nit neki šarm elokvencije i visprenosti ali valjda taj duboki topli alt uz tip lepote koji mnogi vole, mislim da je Kauboj negde to lepo opiso, pogled grešnice uz stidljiv osmeh svetice, miks Madone, Marije Magdelene i Anđe Banovića Strahinje. Opis'o ja i od tada me Indy ne podnosi -_- Ceca bi, da je zivela pre sto pedeset godina, svakako i svejedno svojim promukim culnim altom dizala kite po srpskim kafanama i bila ljubavnica nekog ajduka kome su ruke u krvi do lakata (mada su mu sake ko u svestenika™ ). Dakle, jedna iskonska kafanska pevaljka koja cvili o mitovima, krvi i niskim strastima. Glas za operu svakako nema, kao ni za pop muziku. Ali promukli chulni segsi prostacko-seljacko-kurvinski alt svakako poseduje. U tom grlenom grebuckanju ima kafanskog dima, loseg vina i puno proste pozude. Kada muzjak popije u kafani, Ceca mu zvuci kao Monserat Kabaje sa parom besmrtnih sisa.Da, Ceca ima glas pevaljke.
Malkmus Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Nju je raširio onaj iz Šoder liste 1990. i 1991., a ta emisija je bila poprilično popularna među osnovnoškolskom decom.
radisa Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Nju je raširio onaj iz Šoder liste 1990. i 1991., a ta emisija je bila poprilično popularna među osnovnoškolskom decom. Gledao sam i ja to, ali kao sprdnju... Uostalom, tamo je glavna bila neka mešalica i Zagreb moj... Ja se cece u Šoderu ne sećam...
Sestre Bronte Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ta... paradigma, jel tako reče? To je bio Dzejov koncert na Tasmajdanu. Trenutak kad su studenti i studentkinje medicine u ful vecernjim toaletama napunili Tas. pa care, ja kada sam napisao na samom pocetku rasprave "i naravno dzej" niko ni da bekne, al eto docekao sam
Sestre Bronte Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 soder listu je, ako se dobro secam, rezirao ljuba, vlastin sin, bila je to parodija, satira, bem li ga
Recommended Posts