Frank Pembleton Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Taj što je bio kod nje kao neki filmski producent i običan pijačar, pojavio se i za izbore ovde i USA, nije on nikakav teslijanac.... ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 stotine hiljada ljudi, ajde milioni. Jbt, ako nemaš za VTO kako ćeš imati za bebu i podizanje dece? Ma idi bre u....
Sara Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Kad je mogo salasije, može i tesla, podrška za morganu????
Krošek Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) Ja bih se samo slozio sa milenom, koja iznosi ono sto mnogi misle al nemaju hrabrosti da kazu. I otisao bih samo jedan korak dalje, drzava treba da umesto sto se uzima porez nama uspesnim i pametnim, krene da se bavi malo regulacijom nizih neuspesnih bica, da ne kazem sirotinje, to se bre koti ko ludo, sad i uz pomoc vto. Podrška programu sterilizacije Послато са F3311 уз помоћ Тапатока a ja bih otisao dva koraka dalje Edited October 9, 2017 by Krošek
MilenaS Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Taj što je bio kod nje kao neki filmski producent i običan pijačar, pojavio se i za izbore ovde i USA, nije on nikakav teslijanac.... ....shit has hit the fan... ali bio je na sajtu članova instituta za Teslino nasleđe- meni šok što sve to podržava Sladjana Alexandra Milođević... taj toranj električni, koji tipa nema nikakvu svrhu nego da bude simbol nečega.
Miralem Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 jel zrtvuju neke jestive zivotinje? to bi mi bilo dosta podsticajno za uclanjenje. zeca.
Lancia Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Pera Zeka je tako najebao, nema ga vise na forumu.
gospa buba Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) ooo, neeee nije pera, naidze nekad na one tuzne pesme shto se sechu vene. ooo, neee je bilo namenjeno putanji. ne cilju -_- Edited October 9, 2017 by gospa buba
Sestre Bronte Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 ko zna sta bi bilo sa teslom da je isao na vantelesnu oplodnju
gospa buba Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 mene straj sad da chitam na unazad shta je bilo ^_^
Sestre Bronte Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 na zapadu nista novo: Efficiency and progress is ours once more
Lezilebovich Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 stotine hiljada ljudi, ajde milioni. Jbt, ako nemaš za VTO kako ćeš imati za bebu i podizanje dece? +1. Samo bogati da imaju decu. Ako nemas 5 hiljada evra - nema dece. Posteno.
Recommended Posts