Zeleni sto Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) Pa da, to je priča: "ovo što je na kamerama, jeste, nema šta, jurio sam ga i udario tri puta, ali ono što se na kamerama ne vidi je da sam sve vreme razdvajao" A je l' taj izbacivač beše sa engleskim državljanstvom? Zar bar on nema nekog advokata da ga posavetuje kakve izjave da daje? EDIT: Da, to je ovaj: i izbacivač Amir Omerdžić (32), britanski državljanin srpskog porekla Edited July 12, 2017 by IvanIvan
SNARC Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Zbunio se covek, a i vrela srpska krv u junaka kad vidi kako deset sutiraju jednoga i on se prikljuci nemoj..toga ima svuda po svetu
nisam ja Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 ja sam zapanjen da se u tom laganasu leševi ne bacaju u more svaku noć. ko je bio, zna. tuča, pretpostavljam, ima stalno, samo ne sa smrtnim ishodom. srbi ko srbi, ceo svet im je kriv, i još klinci nagruvani pivom i testosteronom poleteli da objasne.. jebiga sad ima da se odgovara. Sranja se dešavaju svuda i stalno i ne vidim razlog da se ovom slučaju pridaje toliki publicitet i značaj.
Zeleni sto Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Zanimljivo je kako tog izbacivača brane po komentarima dok mu nisu objavili ime i prezime, pa je on odjednom postao glavni krivac čiju krivicu hoće da svale na ostale.
Krošek Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 jebiga sad ima da se odgovara. Sranja se dešavaju svuda i stalno i ne vidim razlog da se ovom slučaju pridaje toliki publicitet i značaj. znacaj je zbog publiciteta koji je u startu dat ovome kod nas. spasite nasu decu, evo ga povoljan snimak itd.
Weenie Pooh Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 znacaj je zbog publiciteta koji je u startu dat ovome kod nas. spasite nasu decu, evo ga povoljan snimak itd. Upravo to. Meni je pažnju privukla ona kuknjava o svetskoj zaveri protiv sina tatinog, za pogibiju turiste u kafanskoj tuči bi me savršeno bolelo dupe da nisu krenuli sa odbranom vaskolikog srpstva. Ovo što država nudi da pomogne oko odbrane, to valjda znači da gorepomenutu advokaticu plaćaju poreski obveznici?
Joshua Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 da me ubijete nemam pojma šta je olakšavajuće na onom snimku... njih 10 šutira jednog na zemlji. ali šta - nisu mu glavom razbili far na autu, pa je to kao olakšavajuće? jebem ti divljake nenormalne. tačno su kao hijene...
levi Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 "Povoljniji snimak" je izjava one budale od advokatice. Previše smisla učitavate u to i u naslov Informera
Djuro Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Prototema objavila i snimak iz kluba. pa nista decaci, najebali ste. vidi se lepo sta je bilo - nista flasa, dzaba svi izgovori i pakovanja. i nemoj sad sad neko da bude placipicka, tamo u zatvoru. lepo stoicki izdrzite i sudjenje i zatvor: onako cutke, srpski, ponosno.
vememah Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Opisi oba videa sa dela sajta Prototeme koji je na engleskom. Video iz kluba: Exclusive: 2nd video of Bakari Henderson murder (how it started) Jul, 12 2017 Author: Thema Newsroom Henderson appears to be retaliating after being attacked Protothema has releases a second exclusive video from the murder of US tourist on the island of Zakynthos. Henderson, 22, was on the Greek island for a photoshoot to launch his own fashion line when he and his friends visited a local bar, Bar Code, in the town of Laganas, late on Thursday night. The second video from security cameras show what led up to the brawl. The footage shows Henderson sitting next to a woman and a man taking a selfie at the bar. Moments after a man sitting on the opposite side of the bar attacks the American who retaliates with a punch. That is when the brawl gets out of hand leading to his death outside the bar. Eight men were charged by Greek authorities with his death, six Serbs, one Greek and a British citizen, and have been detained. http://en.protothema.gr/exclusive-2nd-video-of-bakaria-henderson-murder-how-it-started/ Video s ulice: SHOCKING! The 15-minute video of Bakari Henderson’s murder! (EXCLUSIVE VIDEO) Jul, 12 2017 Author: Thema Newsroom Brutal… The video of the murderous lynch attack that claimed the life of the young American tourist Bakari Henderson has been released by Proto Thema and it is shocking! The attack took place at Laganas, Zante in Greece on Friday. Eight men are the main suspects so far, six Serbs, one Greek and a British citizen, and they have been charged in connection with Henderson’s death. The 15-minute video shows clearly Henderson running as he tries to escape, but a strong kick knocks him down behind a parked car. In seconds, those after him started mercilessly kicking him on his face and body. The blows are murderous, since the unfortunate man does not seem to have the chance to defend himself not even for a second. When the perpetrators understand that the 22-year-old is unconscious the blows stop. Some girls who see what is happening try to stop them. Some others seem unable to realize what they are seeing. Bakari is not moving … Someone is trying to help him, but he is not responsive. Within five minutes an ambulance arrives and takes the 22-year-old. The road is almost empty, and the only thing that reminds everyone that Bakari Henderson died there, are the bloodstains on the road… http://en.protothema.gr/shocking-the-15-minute-video-of-bakari-hendersons-murder-exclusive-video/
Krošek Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 "Povoljniji snimak" je izjava one budale od advokatice. Previše smisla učitavate u to i u naslov Informera ma daj, to je jedno te isto. i informer i advokatica su produkti masinerije koja oblikuje stanje svesti u zemlji. pitanje je kako od ovog (i svakog slicnog) dogadjaja napraviti proizvod, ljudima je to posao bre, od toga zive reci da je tu bilo sta olaksavajuce je cisti govor mrznje (nameran naravno jer su redakcijski manijaci svesni kognitivne disonance i psiholoskih efekata koje proizvode) prema nesrbima. to je poruka da je ovo u redu. to je ono sto informer zeli, sto mu treba kao emocionalni vrhunac ove price (prvo relativizacija, a onda - ma jebes ga, jebite se svi, U REDU JE) i advokatica je naravno tu da im to da
Caligula Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) nemoj..toga ima svuda po svetu Ma jasno nego ovde pricamo o nesvakidasnjoj medijskoj prizmi kroz koju se svetlo lomi - nisu siledzije nego "deca", informeri traze olaksavajuci video, cela zemlja zna da su krivi samo zato sto su Srbi etc. Ta kolicina slepila i neke cudne solidarnosti sa raznim Kovacevicima, navijacima i batinasima mislim ne postoji nigde sem u endemskim drustvima koja su na ivici istrebljenja. Jebeni amer osudjen zbog kradje plakata u severnoj koreji, pre nekoliko dana je umro. To mozda i ima smisla medijski isterivati na cistac, ali braniti kerove koji u coporu jure za jednim covekom moze samo tesko posrnula nacija. Edited July 12, 2017 by Caligula
kurjak92 Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ma jasno nego ovde pricamo o nesvakidasnjoj medijskoj prizmi kroz koju se svetlo lomi - nisu siledzije nego "deca", informeri traze olaksavajuci video, cela zemlja zna da su krivi samo zato sto su Srbi etc. Ta kolicina slepila i neke cudne solidarnosti sa raznim Kovacevicima, navijacima i batinasima mislim ne postoji nigde sem u endemskim drustvima koja su na ivici istrebljenja. Jebeni amer osudjen zbog kradje plakata u severnoj koreji, pre nekoliko dana je umro. To mozda i ima smisla medijski isterivati na cistac, ali braniti kerove koji u coporu jure za jednim covekom moze samo tesko posrnula nacija. Problem je sto javnost ili ako vec hoces "nacija" ne brani grupno prebijanje i ubistvo, nego si do bukvalno juce u svim medijima mogao da procitas nijanse iste price, nisu krivi i smesta im se. Teorija koja kao kec na deset lezi na celokupno kreirano javno mnjenje. Ja pratim i citam najopskurnije fb avredz srbin i nacionalistice grupe i stranice, i kada se na par njih danas pojavio novi snimak, vecinske reakcije ljudi su iste kao ovde, zgrazavanje nad ubistvom i premlacivanjem
Caligula Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 btw, najnovije vesti Citao informer pa ga inspirisalo. Ovo drustvo je otislo (ali zaista) u krasan kurac
Recommended Posts