JozoMujica Posted March 30 Posted March 30 4 minutes ago, gospa buba said: plus shto ja, sudeci po ranijem lupetanju, mislim da je to fejk drashkovicu vuche, josh neki samodejov spinof Uh, a šta kažeš za ovu dvojicu, jesu li oni pravi? Obojica lešinare na pravoj strani. Kao i ovi bolidi sa pogrešne strane. Samo nek je igara, hleba ćemo da zaradimo, neko motajući kablove neko kao preko potrebni savetnik u nekom ministarstvu.
aram Posted March 30 Posted March 30 7 minutes ago, JozoMujica said: Kakve veze ja imam sa njim da bi me bilo sramota? Bilo bi mi žao da mu se bilo šta loše desi, kao što mi je žao da se bilo kome nešto loše desi. Inače, u pozorištu se koriste ćorci, osim ako se rekviziter ne zajebe. evo ovakve veze. 2 1
levi Posted March 30 Posted March 30 13 minutes ago, aram said: jel bi te bilo bar malo sramota da mu se nešto desi? ili ne daj bože njegovoj deci? dešavaju se loše stvari u svetu, ratovi, glad, Ćuruvija, šta možemo
reg Posted March 30 Posted March 30 3 hours ago, JozoMujica said: Zašto "nama"? Misliš da bi prošlo nezapaženo kada bi neki novinar Srbin iz Splita (ako takvo nešto uopšte postoji) pričao kako će katedrale u Hrvatskoj da pretvore u kafane a on ima simpatično ime Dragoljub kao Draža Mihajlović? Naravno da bi se tamo diglo kuso i repato. Ne valja što je tako, ni tamo ni ovde, ali čovek neće da radi takve stvari osim ako je glup ili plaćen. "A šta bi oni nama radili"....
aram Posted March 30 Posted March 30 JozoMujica neko vreme neće biti s nama pa bih zamolio da se uzdržimo od dalje diskusije s njim 1 2
Popular Post pt 2.0 Posted March 30 Popular Post Posted March 30 (edited) tek sad sam videla snimak sa gruhonjićem za koji neko garantuje da nije montiran. ne znam sta mi je odvratnije, pokušaj humora sa otcepljenjem vojvodine, ili doskočica sa dinkom šakićem. imho, lik je kreten. no, i kreteni imaju pravo da misle i pričaju šta hoće, loš i neumesan humor nije protivzakonit, i ne sme dlaka s glave da im fali. orgijanje onog polusveta po faksu u NS, uopšte radikalština kao takva i njihovo nasilje prema svemu i svakome, jeste ili bi barem trebalo da bude tema. da li ja dobro razumem da je iskopano neko gruhonjićevo istupanje u dubrovniku pre više meseci? ako da - ovo je igrokaz vlasti. Edited March 30 by pt 2.0 11 1
aram Posted March 30 Posted March 30 11 minutes ago, pt 2.0 said: da li ja dobro razumem da je iskopano neko gruhonjićevo istupanje u dubrovniku pre više meseci? festival Rebedu, mart 2023. a i sama doskočica sa Dinkom Šakićem ima mnogo više smisla kad se zna da je na istom mestu u okviru festivala dan ranije bila promocija knjige "Točka na U" Viktora Ivančića koja se bavi upravo zločinima koje je Dinko Šakić, kao upravitelj logora Jasenovac, počinio. 2 6
pt 2.0 Posted March 30 Posted March 30 7 minutes ago, aram said: festival Rebedu, mart 2023. a i sama doskočica sa Dinkom Šakićem ima mnogo više smisla... olala, pa to je pre čak godinu dana bilo, hvala za info. SNS govna su onda to namerno sad izvukla, nema dileme oko toga. jebote sve bi nas pobili za malo distrakcije sa sopstvenog kriminala. meni je smisaono jasno šta je hteo da kaže iako nisam znala taj detalj koji si pomenuo - kad me već razvlače, eto im direktnije asocijacije. ali ono cerekanje, i cela izvedba šale mi je i odvratna i nesmešna. 3
aram Posted March 30 Posted March 30 1 minute ago, pt 2.0 said: ali ono cerekanje, i cela izvedba šale mi je i odvratna i nesmešna. OK, nije baš vrh stand-up komedije, ali sve se dešava 1. aprila, tribina se nastavlja na nekakav performans u kome su se kao potukli u kafani Kesić i Dežulović sa sve psovanjem srpske i hrvatske majke i sve je i bilo pod nekakvim pritiskom da se bude duhovit. I da, najbitnije što je Gruhonjić tad rekao je bilo ovo: “Ovo što živimo danas, to je ono što bismo živeli da su u Drugom svetskom ratu pobedili ustaše i četnici.” 1 7
warp Posted March 30 Posted March 30 2 hours ago, JozoMujica said: Obojica lešinare na pravoj strani. Čekaj...ovaj imbecil je stavio izraelsku zastavu pored svog imena na x profilu
radisa Posted March 30 Posted March 30 Just now, pt 2.0 said: olala, pa to je pre čak godinu dana bilo, hvala za info. SNS govna su onda to namerno sad izvukla, nema dileme oko toga. jebote sve bi nas pobili za malo distrakcije sa sopstvenog kriminala. meni je smisaono jasno šta je hteo da kaže iako nisam znala taj detalj koji si pomenuo - kad me već razvlače, eto im direktnije asocijacije. ali ono cerekanje, i cela izvedba šale mi je i odvratna i nesmešna. Dinko i Ana Lalić su načepili nekog™ oko crkve kod Štranda u NS, kao ljudi koji su učetvovali u protestima, ja mislim, da je to bio triger... A Dinko je lakša meta, jer je profesor i imao je izjave koje se lako izvlače iz konteksta, za razliku od Ane Lalić, koja je samo novinar, i čije izjave iako izvučene iz konteksta, nisu toliko šokantne... 3 1
Mel Posted March 30 Posted March 30 1 minute ago, warp said: Čekaj...ovaj imbecil je stavio izraelsku zastavu pored svog imena na x profilu Idu sad zajedno ukrajinska i izraelska, to je neki paket ako hoces da si zpaadno pravoveran.
Frile Posted March 30 Posted March 30 Just now, warp said: Čekaj...ovaj imbecil je stavio izraelsku zastavu pored svog imena na x profilu ovaj imbecil je infiltrirani debejaš, zadatak mu je da bude što veći imbecil 2 2
warp Posted March 30 Posted March 30 1 minute ago, Mel said: Idu sad zajedno ukrajinska i izraelska, to je neki paket ako hoces da si zpaadno pravoveran. Auh...nema veze što jedna strana vodi odbrambeni rat a druga je u full genocid modu Pa jbt
Mel Posted March 30 Posted March 30 5 minutes ago, warp said: Auh...nema veze što jedna strana vodi odbrambeni rat a druga je u full genocid modu Pa jbt Ista strana daje oruzje i Izraelu i Ukrajini, narativ ces vec napraviti.
Recommended Posts